شیرازیها یک حلوای خاص در ماه مبارک رمضان دارند و آن نیز«ترحلوا» است. ترحلوا یکی از شیرینیهای سنتی شهرشیراز است که در ماه مبارک رمضان پخته میشود. در قدیم بین خانوادههای شیرازی خیلی مرسوم بوده و در مهمانیها و عزاداریها و بهویژه ایام رمضان تهیه میشود.تفاوت این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته است که سبب میشود بهصورت قالبی در آمده و راحت برش خورده و بهطور معمول در دو رنگ سفید و زرد (زعفرانی) پخته میشود. پخت این حلوا از ابتدای شب بعد از افطار تا نیمههای شب، گاه تا نزدیکیهای سحر نیز ادامه دارد.
کد خبر: ۹۷۶۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹ 06 May 2020