افطار با «تَر‌حلوای» شیرازی

شیرازی‌ها یک حلوای خاص در ماه مبارک رمضان دارند و آن نیز«ترحلوا» است. ترحلوا یکی از شیرینی‌های سنتی شهرشیراز است که در ماه مبارک رمضان پخته می‌شود. در قدیم بین خانواده‌های شیرازی خیلی مرسوم بوده و در مهمانی‌ها و عزاداری‌ها و به‌ویژه ایام رمضان تهیه می‌شود.تفاوت این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته است که سبب می‌شود به‌صورت قالبی در آمده و راحت برش خورده و به‌طور معمول در دو رنگ سفید و زرد (زعفرانی) پخته می‌شود. پخت این حلوا از ابتدای شب بعد از افطار تا نیمه‌های شب، گاه تا نزدیکی‌های سحر نیز ادامه دارد.
کد خبر: ۹۷۶۷۲۹
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹ 06 May 2020
|
9424 بازدید
|
۱
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
دلمان خواست بی انصاف
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟