قریب اعلام کرد:

چندین مدیر خصوصی و پولدار فوتبال ایران در زندان

چون زمینه‌های درآمدسازی در ورزش وجود ندارد فرجام این خصوصی‌سازی بسیار دارای ابهام خواهد بود. باشگاه‌هایی که در ۱۰ سال گذشته مدیران خصوصی آمدند و باشگاه‌داری کردند را ببینید. خیلی از آن‌ها رها کرده‌اند، ورشکست شده‌اند یا زندانی هستند.
کد خبر: ۹۷۷۷۲۵
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹ 11 May 2020
|
12387 بازدید
|
۲

محمدحسین قریب در خصوص شرایط مدیریتی در فوتبال ایران و باشگاه استقلال، اظهار داشت: اکثر مدیران فوتبال با ادبیات مدیریت اقتصادی آشنایی ندارند، یک مدیر توانمند اقتصادی باید بین درآمد و هزینه تناسب برقرار کند. این تناسب برقرار کردن در بیان خیلی ساده است، اما در اجرا توانایی‌های علمی، دانشی فراوانی را طلب می‌کند.

به گزارش تابناک ورزشی، این مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تاکید کرد: من در یک نگاه می‌توانم بگویم مدیران ارشد باشگاه‌ها قابلیت درک این تناسب‌سازی را بین درآمد و هزینه‌ها را نداشته‌اند. به این معنا که آن‌ها باید نتیجه می‌گرفتند و این نتیجه‌گرایی برای تیم‌های پرطرفدار فشار شکننده‌ای را به مدیران وارد می‌کند و برای پاسخگویی به افکار عمومی و هواداران مجبور هستند ریسک‌های سنگینی را انجام دهند.

نامزد پست ریاست فدراسیون فوتبال ایران افزود: اگر ریسک‌ها یکبار یا دو بار باشد ایرادی ندارد، اما اگر مستمراً این ریسک‌ها صورت گیرد فاصله بین هزینه و درآمد خیلی زیاد می‌شود. انباشت بدهی باشگاه‌های پرطرفدار خیلی زیاد شده است و این به خاطر آن است که مدیران دانش آن تناسب‌سازی را نداشته‌اند و در مرحله دوم دستگاه ورزش کشور از لحاظ زیرساختی، درآمدزایی برایش مقدور نیست و این موضوع به مدیر مربوط ارتباطی ندارد، ولی مدیر را رها می‌کنند و آن مدیر هم دانش ندارد و آن فلاکت را به بار می‌آورد.

چندین مدیر خصوصی و پولدار فوتبال ایران در زندان

قریب در خصوص مشکلات مالیاتی باشگاه‌های فوتبال ایران عنوان کرد: به دلیل ضعف مشکلات مالی که در این باشگاه‌ها وجود دارد متأسفانه دفاتر مالیاتی این باشگاه‌ها شفاف نیست و به رغم مشکل مالی زیادی که وجود دارد و عدم درآمدزایی، ممیز مالیاتی وقتی می‌بیند در دفاتر اطلاعات به صورت دقیق ثبت نشده است جریمه مالیاتی برای این باشگاه‌ها را در نظر می‌گیرد. این باشگاه‌ها با وجود اینکه درآمدی نداشتند بدهی مالیاتی سنگینی دارند و این چالش سنگین مدیریتی است. سازمان‌های مالیاتی، پایه مالیاتی برای این باشگاه‌ها تعریف کرده‌اند و دائماً بر روی آن سود می‌آورند و عمده‌ای از مشکلات را برای این باشگاه‌ها به وجود آورده است.

وی در رابطه با پیشنهادش در خصوص برون‌رفت از این مشکلات گفت: من دو نسخه عملیاتی می‌توانم ارائه دهم، اول آنکه مدیرانی که منصوب می‌شوند مدیرانی آگاه و هوشمند و به ادبیات اقتصادی مسلط باشند و در نکته دوم زیرساخت‌های مالی در عرصه باشگاهی ایران را تعریف کنیم تا بتوانیم باشگاه‌های مدرن در عرصه بین‌المللی داشته باشیم.

مدیرعامل سابق استقلال در خصوص بحث‌های پیش آمده در مورد حقوق مدیران عامل عنوان کرد: در این خصوص اطلاعاتی ندارم و وارد بحث‌های موجود نمی‌شوم. این محور‌هایی که در صحبتم مطرح کردم تا رفع نشود در روزمرگی خواهیم ماند و به بحث‌های رده چهار و پنج می‌پردازیم و بحث اصلی‌مان را فراموش می‌کنیم.

قریب در مورد خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: راه نجات باشگاه‌های ما همین خصوصی‌سازی است، باید بتوانیم از طریق خصوصی‌سازی خون تازه‌ای را به پیکره باشگاه‌های مان به جریان بیندازیم. چون زمینه‌های درآمدسازی در ورزش وجود ندارد فرجام این خصوصی‌سازی بسیار دارای ابهام خواهد بود. برای آنکه دچار تجربه‌های ناکام گذشته‌مان نشویم، باید بحث‌های زیرساختی و درآمدزایی را تعریف کنیم و در آن بستر خصوصی‌سازی معنا و مفهومش را پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: تجربه باشگاه‌هایی که در ۱۰ سال گذشته مدیران خصوصی آمدند و باشگاه‌داری کردند را ببینید. چند نفر از آن‌ها در حال ادامه دادن هستند؟ خیلی از آن‌ها رها کرده‌اند، ورشکست شده‌اند یا زندانی هستند. این نشان می‌دهد ما مشکلات زیرساختی‌مان را حل نکردیم و مدیران باانگیزه آمده‌اند کار کنند و با ریسک‌هایی که کردند نتوانستند ادامه دهند. دولتی‌ها ریسک‌شان به دولت باز می‌گردد و خصوصی‌ها مشکل‌شان به کسب و کارشان برمی‌گردد. خصوصی‌سازی یک از الزامات رشد باشگاه‌سازی در عرصه جدید است، اما بدون تعریف زیرساخت ما نباید خصوصی‌سازی را تجربه کنیم.

قریب در رابطه با انتخاب مدیران از سوی وزارت ورزش تصریح کرد: برای انتخاب مدیر نه فقط برای باشگاه‌هایی که تحت نظر وزارت ورزش هستند برای سایر دستگاه‌های متولی این ضعف کاستی جود دارد. ما برای مربیان دوره آمادگی می‌گذاریم باید مدیرانمان آموزش صحیح ببنیند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
بابک خان زنجانی که خزانه ملی را بالا کشید الان مدتهاست که در زندان است، یا دست کم اینگونه می گویند، جای پایش هم نزده اند، و نه تنها پشیزی را بر نگردانده ، که خودش هزینه دیگری بار گرده ملت بدبخت شده است، اینها را هم هیچ کاری نمی کنند، و مطمئنا چند ماه دیگر مدیر دولتی هم می شوند و پولدارتر!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
ایییییییییی خدا ..هرچه خوری از حلقومتتان بیرون خواهد کشید...ابته اینها نه ..چون شریک دزد هستند رفیق قافله .....خدا خدا خدا
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟