دستورهای مهم دکتر روحانی به مهندس حسین مدرس خیابانی:

حذف فضای دلالی برای رسیدن خودرو با قیمت منطقی به دست مصرف کننده

رئیس جمهور در گفت وگو با سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، دستور داد با انتخاب نیروهای دلسوز، متخصص، با تجربه و جوان، تلاش خود را بر مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی، ساماندهی قیمت خودرو، جهش تولید، کمک به توسعه صادرات غیرنفتی و بهبود فضای کسب و کار متمرکز کند.
کد خبر: ۹۷۸۶۵۸
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰ 15 May 2020
|
7128 بازدید

حذف فضای دلالی برای رسیدن خودرو با قیمت منطقی به دست مصرف کننده

دوشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه 99، رئیس جمهور با صدور حکمی مهندس حسین مدرس خیابانی را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد.دکتر روحانی در متن حکم سرپرست وزارت صمت، به مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی، ساماندهی قیمت خودرو، رفع موانع تولید و تعمیق ساخت داخل، کمک به توسعه صادرات غیرنفتی و بهبود فضای کسب و کار تاکید داشت.

به گزارش تابناک اقتصادی، پس از این انتخاب، امروز رئیس جمهور در گفت وگو با مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، دستور داد با انتخاب نیروهای دلسوز، متخصص، با تجربه و جوان، تلاش خود را بر مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی، ساماندهی قیمت خودرو، جهش تولید، کمک به توسعه صادرات غیرنفتی و بهبود فضای کسب و کار متمرکز کند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی امروز (جمعه بیست و ششم اردیبهشت ماه 99) در گفت وگو با مهندس حسین مدرس خیابانی اظهارداشت: کنترل بازار و حمایت از مصرف کننده و ایجاد آرامش در فضای کسب و کار و مسیرشفاف میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان، مطالبات منطقی مردم، صاحبان کسب و کار و دولت است که ضروری است به جدیت در تحقق این اهداف اهتمام داشته باشید.

دکتر روحانی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی دقیق در مدیریت بازار برای تامین کالاهای ضروری مردم افزود: رصد دائمی بازار در جهت تامین کالاهای اساسی و ضروری مردم و کنترل عرضه وتقاضا قطعا نقش اساسی در مدیریت قیمت ها خواهد داشت. همچنین باید در جهت رفع دغدغه تولیدکنندگان و صاحبان کارخانه ها در تامین مواد اولیه به جدیت تلاش کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه برای تسریع در تحقق موارد ذکر شده در حکم سرپرستی باید برنامه ریزی دقیق انجام گیرد، به موضوع نابسامانی در بازار خودرو اشاره کرد و گفت: در همین راستا طبق یک برنامه ریزی روشن و شفاف که هم برای تولید کنندگان خودرو و هم برای مردم کاملا آشکار و مشخص باشد، باید با حذف فضای دلالی و واسطه گری، خودرو با قیمت منطقی از تولید کننده به دست مصرف کننده برسد. این مسیر باید به گونه ای طراحی شود که به حذف نقش آفرینی کاذب واسطه ها و دلالان در تعیین قیمت خودرو و ارجحیت یافتن منفعت مردم و تولیدکنندگان خودرو منجر شود و قطعا تحقق این موضوع عمل به مصوبه ستاد اقتصادی دولت خواهد بود.

دکتر روحانی تاکید کرد: به هیچ وجه از سوی مردم و مسوولان قابل تحمل نخواهد بود که با جهش های غیرمنطقی و کاذب در بازار خودرو، خودروهای تولیدی کشوربا قیمتی گزاف به دست مردم برسد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفت وگو به اهمیت برنامه ریزی برای بهره گیری مناسب تر از معادن کشور اشاره کرد و گفت: باید با تدوین یک برنامه یکدست و روشن فعالیت معادن در اختیار کسانی قرار گیرد که با تلاش خود، سهم معادن را در اقتصاد کشور ارتقاء ببخشند و کشور را به جمع کشورهای تاثیرگذار در حوزه معادن برسانند.

رییس جمهور همچنین بر ضرورت تلاش در جهت رفع دغدغه تولیدکنندگان و صاحبان کارخانه ها برای تامین مواد اولیه تاکید کرد و اظهارداشت: تامین مواد اولیه کارخانجات را وظیفه ای ویژه برای تحقق شعار جهش تولید تلقی کنید و در رفع نیاز صنعتکاران و تولید کنندگان سیاستگذاری، برنامه ریزی و تلاش کنید.

دکتر روحانی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به جهش تولید اظهارداشت: باید با ارتباط موثر با صنعتگران، تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کار و صادر کنندگان، حوزه تولید بیش از پیش تقویت و شعار جهش تولید در عمل محقق شود و تحقق این شعار باید به گونه ای باشد که مردم تاثیر ملموس آن را در زندگی خود مشاهده کنند.

مسئول پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‌جمهور به وزارت صمت منصوب شد

پس از ابلاغ ماموریت‌های مهم وزارتخانه صمت در جهت ادامه مسیر فعالیت خود از سوی رئیس جمهور، حسین مدرس خیابانی در حکمی مسئولت پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‌جمهور در وزارت صنعت، معدن و تجارت را منصوب و در حکمی 11 بندی، ماموریت‌های مهم وی را ابلاغ کرد.

حذف فضای دلالی برای رسیدن خودرو با قیمت منطقی به دست مصرف کننده

بر این اساس، مقرر شده تا میزان پیشرفت پروژه‌ها و اقدامات ویژه این وزارتخانه برای عملیاتی سازی منویات رئیس محترم دولت، به صورت هفتگی به سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش شود.
در حکم 11 بندی ابلاغی از سوی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت برای امیر صباغ، آمده است:
1- تدوین برنامه‌های اجرایی برای توسعه صادرات مواد و صنایع معدنی فرآوری شده با ارزش افزوده بیشتر
2- بهره‌گیری معادن کوچک و متوسط با هدف توسعه صادرات و ایجاد اشتغال پایدار در این بخش
3- پیگیری پیشرفت پروژه‌های اولویت‌دار در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی و ارایه راهکارهای برون‌رفت از رکود و بهره‌برداری سریع از ظرفیت‌های در حال ایجاد
4- ایجاد ارتباط موثر بین صادرکنندگان و تامین‌کنندگان مواد اولیه و اقلام ضروری برای بهره‌گیری موثر از ارز حاصل از صادرات برای تامین نیازهای حیاتی کشور
5- طراحی شیوه‎‌های مناسب برای تامین و برگشت ارز مورد نیاز به چرخه اقتصاد ملی
6- تهیه و ارایه راهکارهای عملیاتی و زودبازده برای توسعه صادرات غیرنفتی با هدف متنوع‌سازی کالاها و بازارهای هدف
7- تدوین سیاست‌های حمایتی جهش کمی و کیفی در تولید و ایجاد قطب سوم خودرویی در کشور
8- تامین نقدینگی مورد نیاز خودروسازان و زنجیره تامین خودرو از طریق عرضه دارایی‌های غیرمولد و فروش سهام در اختیار در چارچوب اسناد بالادستی
9- تدوین راهکارهای عملیاتی برای فعال کردن و بهره‌گیری از معادن کوچک و متوسط با هدف توسعه صادرات و ایجاد اشتغال پایدار در این بخش
10- تمرکز بر استفاده از روش‌های متنوع تامین مالی از طریق بازار سرمایه و ابزارهای موثر و کارآمد
11- ارایه طرح‌های نوین در حوزه خودروها و موتورسیکلت‌های برقی و تولید واگن مترو، کشنده‌های سنگین، قطعات منفصله خودرو، لاستیک خودروهای سنگین، پودر آلومینا، الکترود گرافیتی، چادر مشکی و کولر گازی و سایر اولویت‌های سرمایه گذاری کشور با هدف داخلی‌سازی آنها
گفتنی است امیر صباغ، به عنوان مسئول پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‌جمهور از سوی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب شده است.
وی هم اکنون به عنوان مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران مشغول به کار است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟