افزایش ناگهانی مرگ و میر بر اثر کرونا در برزیل

افزایش ناگهانی شمار مبتلایان به کووید۱۹ در برزیل باعث شد که این کشور در مدتی کوتاه پس از آمریکا در جایگاه دومین کشور جهان از لحاظ تعداد مبتلایان قرار گیرد.
کد خبر: ۹۸۰۱۴۳
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴ 23 May 2020
|
12172 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، برزیل روز جمعه (به وقت محلی) با اعلام ۳۳۰ هزار و ۸۹۰ مورد ابتلای قطعی به کووید۱۹ از زمان آغاز شیوع این ویروس، روسیه را پشت سر گذاشت و اکنون پس از آمریکا جایگاه دومین کشور در جهان از لحاظ شمار مبتلایان را دارد.

با افزایش ناگهانی شمار مبتلایان در برزیل، این کشور روز جمعه با ثبت مرگ روزانه یکهزار و یک نفر، شمار مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به کرونا را در مجموع ۲۱ هزار و ۴۸ تن اعلام کرد.

وضعیت وخیم برزیل از لحاظ گسترش ویروس کرونا در حالی است که «ژائیر بولسونارو» رییس جمهوری راست‌گرای این کشور به دلیل نحوه مدیریت مقابله با این بیماری و مخالفت با قرنطینه به شدت تحت انتقاد و در معرض بحرانی سیاسی است.

از زمان آغاز شیوع کرونا در برزیل، بولسونارو دو وزیر بهداشت را به دلیل اختلاف درباره قرنطینه و اصرار او برای استفاده از داروی تاییدنشده کلروکین و هیدروکسی‌کلروکین برکنار کرده است و پس از آن چندین مقام بلندپایه بهداشتی این کشور نیز استعفا کرده‌اند.

رییس جمهوری برزیل کرونا را با یک آنفلوانزای معمولی مقایسه کرده و با محکوم کردن تنش و هیجان پیرامون آن، از مردم خواسته است برای جلوگیری از سقوط اقتصادی در این کشور به کسب و کار بازگردند.

مقام های ایالتی و محلی در عین حال از شهروندان خواسته‌اند در خانه بمانند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

گزارش می‌شود که ظرفیت پذیرش بیمارستان‌ها در چند منطقه از برزیل تکمیل شده است و در برخی شهرها، اجساد جان باختگان در گورهای جمعی دفن می‌شود.

اکنون حزب کارگران برزیل که مخالف بولسونارو است، درصدد آغاز فرآیند استیضاح رئیس جمهوری به دلیل سوء مدیریت در رویارویی با بحران کروناست.

حزب کارگران قرار است درخواست رسمی خود را برای آغاز فرآیند استیضاح بولسونارو به مجلس نمایندگان این کشور ارائه کند.

احزاب دیگر برزیل از جمله جنبش سوسیالیسم، برخی سازمان‌های مدنی و شماری از نهادهای حقوقی از این طرح استیضاح حمایت کرده‌اند.

برزیل این روزها شرایط کرونایی پیچیده‌ای را تجربه می‌کند که می‌تواند این کشور را به سوی بحرانی تمام عیار سوق دهد. چند عامل از جمله رویکرد نامشخص رییس‌جمهوری، بی‌توجهی میلیون‌ها شهروند نسبت به قرنطینه خانگی و نظام بهداشتی و خدمات درمانی ناکارآمد، سبب نگرانی کارشناسان در مورد آینده برزیل در دوران کرونا شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
ناگهانی نبوده بلکه برزیل مثل ایران این مساله رو دست کم گرفته و ماسک و فاصله اجتماعی جوک شده و سر همین بیماری دوباره عود کرده . من نمی گم مردم از خونه در نیان بیرون ولی ماسک زدن و فاصله اجتماعی واقعا لازمه رعایت نشه باز دوباره این بیماری عود می کنه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟