مشروح مصوبات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا از زبان رئیس جمهور

حضور همه کارمندان در محیط کار از دهم خرداد/ بازگشایی صحن حرم‌ها بعد از عید فطر/ موزه‌ها و اماکن تاریخی از فردا بازگشایی می‌شوند / آیین نامه شهید خدمت مصوب می‌شود

جزئیات تازه‌ترین گزارش وزارت بهداشت از روند مبارزه با کرونا نشان می‌دهد، میزان مرگ و میر نسبت به ابتلا، نزولی است، دوران بستری هم به تدریج نزولی شده، اما نکته هشدار دهنده این است که مرگ و میر‌ها شامل افرادی شده که بیماری‌های زمینه‌ای مانند قلبی و عروقی و دیابت داشته اند؛ ۸۸ درصد افرادی که در این کشور به خاطر کرونا فوت کرده اند، آن‌هایی بوده اند که یک یا چند بیماری زمینه‌ای داشته اند.
کد خبر: ۹۸۰۱۵۴
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵ 23 May 2020
|
26927 بازدید
|
تابناک اجتماعیرئیس جمهور اعلام کرد، در روند مبارزه و مهار کرونا در کشور، از سه مرحله تقریبا عبور کرده ایم و کم کم وارد مرحله چهارم می‌شویم که در این مرحله نظارت‌ها و بخش تشخیص بیماری با هدف تسریع در روند شناسایی مبتلایان و جداسازی آنان، تشدید می‌شود.

به گزارش «تابناک»؛ حسن روحانی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در تشریح این مراحل سه گانه گفت: در زمینه کرونا می‌توانیم بگوییم تقریبا از سه مرحله عبور کرده‌ایم، البته ممکن است در بعضی جا‌ها در مرحله سوم باشیم. در مرحله اول، مرحله اعلام دقیق این بیماری در کشور بود و بسیج همه امکانات کشور برای مقابله، یعنی روزی که کادر درمانی، نیرو‌های مسلح و مردم به صحنه آمدند تا در برابر ویروسی که می‌خواست خطر بزرگی را برای کشور به وجود بیاورد سد مستحکم و عظیمی ایجاد کردند و مدیریت خوبی در آن مرحله صورت گرفت.
 
حضور همه کارمندان در محیط کار از ۱۰ خرداد/ بازگشایی صحن حرم‌ها بعد از عید فطر

وی افزود: در مرحله دوم از آن حالت خطرناک عبور کرده بودیم، ولی برای کنترل شیوع بیماری محدودیت‌هایی را تحت عنوان فاصله‌گذاری اجتماعی مقرر کردیم و مردم به خوبی استقبال کردند و روند خوبی در کشور طی شد. البته در مدتی که محدودیت‌ها تشدید شد، مغازه‌ها بسته و تردد‌ها متوقف شد که این برای مردم سخت بود، ولی مردم هوشیار ما تحمل کردند و از این مرحله در دهه سوم فروردین عبور کردیم. مرحله سوم ما فاصله‌گذاری هوشمند بود که در این دوره پروتکل‌های بهداشتی باید مراعات شود و بازگشایی‌ها به تدریج انجام بگیرد و بازگشایی‌ها از شهرستان‌ها آغاز شد و به تهران رسید و کار خوبی در کشور با همکاری همه صورت گرفت.

روحانی در ادامه گفت: مرحله چهارم، مرحله مهار ویروس است و مهار ویروس کرونا شروع شده است. در این مرحله ما بخش تشخیص را ادامه می‌دهیم و با کیت‌های تشخیص و سایر ابزار‌ها این کار ادامه می‌یابد تا جداسازی مبتلایان از بقیه صورت گیرد و جداسازی در این مرحله ادامه دارد.

رئیس‌جمهور درباره مصوبات جلسه امروز و بازگشایی آستان‌های مقدسه گفت: در جلسه قبلی معین شده بود که حرم‌های مقدسه چند ساعت صبح و چند ساعت عصر باز شوند، ولی این کار برای تولیت‌های آستان‌های مقدسه سخت بود؛ فلسفه این بازگشایی ساعتی هم این بود که نماز جماعت و اجتماعات صورت نگیرد، ولی تولیت‌های آستان‌ها اعلام کردند که می‌توانیم بازگشایی صورت بگیرد و نماز جماعت برپا نشود و آستان‌های مقدسه بعد از طلوع آفتاب تا قبل از غروب آفتاب بازگشایی شوند و در این مدت مردم را هدایت می‌کنند که زیارت انجام شده و توقف طولانی نداشته باشند و دستورالعمل‌ها رعایت شود. ان‌شاءالله از فردای عید فطر صحن‌ها هم‌زمان گشایش می‌یابد.

روحانی ادامه داد: موزه‌ها با رعایت دستورالعمل‌ها می‌توانند از فردا بازگشایی شود، فعالیت آژانس‌های مسافرتی هم باید در جلسه‌ای با وزارت کشور بررسی شود. نسبت به بازگشایی کل مساجد کشور و پایان محدودیت‌ها و هم‌چنین برای فعالیت پاساژ‌ها هفته جاری بررسی‌ها صورت می‌گیرد و در جلسه بعد یعنی شنبه آینده تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: از هفته آینده یعنی از ۱۰ خرداد همه کارمندان اداری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در محل خدمت خود حضور می‌یابند و ساعت کاری از ۷:۳۰ صبح تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

رئیس‌جمهور هم‌چنین در این جلسه گفت: در نمودار آماری شیوع و کنترل بیماری ابتلا در برخی مناطق رشد کرده، اما خطر فوتی‌ها مرتب در حال کاهش است. برای ما مهم است که مبتلایان را دقیق‌تر با هر روشی شناسایی و جداسازی کنیم و آن‌ها به قرنطینه خانگی خودشان و یا در شرایطی به بیمارستان هدایت شوند و ما هم بتوانیم در جامعه سلامت را توسعه بدهیم و بیماری را مهار کنیم. در این مرحله نیز اجرای دستورالعمل‌ها به اندازه همان سه مرحله اهمیت دارد. اگر دستورالعمل‌ها بخواهد ضعیف شود، به دلیل آنکه امنیت جمعی ما هنوز کم است و وزیر بهداشت نیز در این جلسه تاکید کرد که اگر این امنیت کم باشد پادتن‌ها و آنتی‌باد‌ها زیاد نباشد و بهبودیافتگان که از بیماری عبور کرده‌اند و از طریق آن‌ها سرایت صورت نمی‌گیرد و مصونیت به نقطه اطمینان‌بخش نرسیده باشد که در حال حاضر عدد، رقم پایینی است.

روحانی افزود: در مرحله مهار کرونا نیاز داریم آموزش‌ها را بالا برده و دقت را افزایش دهیم، باید نظارت‌ها را تشدید کنیم و اعلام شد که ۱۸۵ هزار نیروی آموزش‌دیده داریم و تعداد بیشتر دیگری هم در حال آماده‌سازی هستند و باید بر تمام فعالیت‌های اقتصادی و در همین چهارچوب مراعات‌ها و نظارت‌ها باشد. کادر درمان کشور هم باید با همان آمادگی روز‌های اول شیوع باشند که اگر احتمالا در جایی شاهد اوج بیماری شویم، ناچاریم آنجا را مراقبت کنیم و به شرایط عادی برگردانیم، آن‌ها آماده باشند. امیدوارم به تدریج و به سرعت همه کشور را به مرحله چهارم یعنی مهار بیماری برسانیم و در هفته‌های آینده شاهد این اتفاق باشیم؛ اما حتی اگر در تمام کشور هم شرایط مهار به وجود آید باید مراقبت‌ها تا آن زمانی که شرایط مناسب فراهم شود، ادامه پیدا کند که آن روز هنوز مشخص نیست چه زمانی و در چه شرایطی است.

وی اظهار داشت: عده‌ای در کشور دنبال هراس‌افکنی بیماری کرونا هستند که نباید بپذیریم، برخی می‌خواهند فضای روانی جامعه را ناامن و به مردم القا کنند که وضعیت غیر قابل بازگشت است، شرایط سختی پیش آمده و نمی‌توانیم از آن عبور کنیم و به واکسن نیاز داریم و اصلا بعید است امسال و سال آینده بدستمان می‌رسد؛ البته همه آن مسائل ممکن است و احتیاط و مراقبت کاملا لازم است، اما هراس‌افکنی اصلا جایی ندارد. ما باید کاملا مراقبت‌ها را انجام و به کار و فعالیت روزانه خود ادامه دهیم که مصوبات آن را امروز اعلام می‌کنیم و از نظر اداری و بازگشایی اماکن یک قدم به پیش می‌رویم که به مفهوم آن است که اضطراب و هراس در جامعه نباید باشد، اما مراقبت بهداشتی فردی و جمعی باید مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی انجام شود.

رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: ویروس کرونا هم نوپدید و عالم‌گیر است. تاکنون در صد سال اخیر چنین ویروس فعال و متحرک با موذی‌گری خاص وجود نداشته و ویژگی دیگر ویروس کرونا عالم‌گیری است. برخی بیماری‌ها تاکنون در ۵ تا ۱۰ کشور در یک منطقه شیوع پیدا می‌کرد، اما این که تمام جهان را در بر گیرد و این همه مشکلات ایجاد کند تاکنون نبوده است. این یک واقعیت است که با یک موضوع نوپدید و عالم گیر مواجه شدیم، اما در عین حال باید برنامه‌ریزی کنیم که انجام دهیم تا از این مراحل به خوبی عبور کنیم. گزارشی که آغاز جلسه داده شد، گزارش خوبی بود و هشدار‌های لازم را برای ما داشت. اولا میزان مرگ و میر نسبت به ابتلا، روند نزولی دارد که خبر خوشی برای ماست. مدت بستری هم به تدریج روند نزولی را آغاز کرده و فعالیت وزارت بهداشت و درمان برای کشف موارد جدید بیشتر شده که این هم خبر خوشی است که می‌توانیم افراد مبتلا را از غیرمبتلا جدا کنیم.

روحانی خاطرنشان کرد: نکته هشداردهنده‌ای در گزارش امروز بود که مرگ و میر‌ها عمدتا برای افرادی اتفاق افتاده که بیماری زمینه‌ای داشتند؛ بیماری‌هایی که همه در این گزارش لیست شد و بیماری‌های قلبی و دیابت در رأس بود که البته بقیه موارد هم بود. کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند بیشتر باید مراقبت کنند و در خانه بمانند.

وی گفت: به مرحله چهارم هم که رسیدیم، ولی آن‌ها باید خودشان را در مرحله دوم ببینند. چه آن‌هایی که از نظر ضعف جسمی و سن توان مقابله آن‌ها کم است و چه آن‌هایی که بیماری زمینه‌ای دارند که به ویروس کمک می‌کند فرد را از پا در بیاورد.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: آماری امروز در جلسه اعلام شد و آن اینکه ۸۸ درصد افرادی که در کشور به خاطر این ویروس فوت کردند، آن‌هایی بودند که یک بیماری زمینه‌ای یا چند بیماری زمینه‌ای داشتند و حدود ۱۲ درصد آن‌هایی بودند که بیماری زمینه‌ای نداشتند و فوت کردند؛ پس معلوم است که این بخش جامعه ما بیشتر در خطر هستند که باید مراقبت کنند.

روحانی همچنین تصریح کرد: مساله دیگری که از ابتدا مدنظر بود این است که عزیزانی در بیمارستان‌ها اعم از پزشک و پرستار بوده، آن‌هایی که با شجاعت در آن روز‌های سخت به میدان آمدند و عده‌ای به خاطر این فداکاری برای نجات جان مردم و درمان جان خود را فدا کردند اعلام شد که آن‌ها به عنوان شهید خدمت نامگذاری می‌شوند. اینکه شهید خدمت دارای چه مزایایی است و مقررات آن چگونه اجرا می‌شود و چه کسانی هستند، باید توضیح داده و بررسی شود. مقرراتی در حکم شهید داریم که همه آن مقررات نسبت به این عزیزان اجرا می‌شود و دستورالعمل‌ها نوشته شده و مشخص است. در دولت و کمیته هم بحث شد و در جلسه ستاد ملی هم آیین نامه شهید خدمت مصوب می‌شود. اما اینکه چه افرادی جزو شهدای خدمت هستند کمیته‌ای آن را تایید می‌کند؛ اول در هر استانی کمیته‌ای چارچوب‌هایی که مشخص شده بررسی کرده و گزارش‌های خود را به کمیته ملی در تهران می‌فرستد و در آنجا که باز آیین نامه آن مشخص شده بررسی می‌شود.

وی افزود: گزارشی که کمیته ملی تهران ـ که در این آیین نامه مشخص شده که اعضای آن بنیاد شهید، وزارت بهداشت، سازمان اداری و استخدامی است ـ مشخص می‌کنند چه افرادی که عنوان پرافتخار نصیب آن‌ها شده و به آن‌ها ابلاغ خواهد شد؛ بنابراین مدتی بود که راجع شهید خدمت بحث شده بود، اما چارچوب آن مشخص نبود. امروز این چارچوب مشخص است و ابلاغ می‌شود و طبق آن عمل خواهد شد.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: آخرین نکته‌ای که در این جلسه بحث شد، این که هلال احمر کمک‌هایی را از کشور‌های مختلف یا از مردم از داخل در رابطه با ویروس کرونا دریافت می‌کند که باید در اختیار وزارت بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها قرار دهد. از لحاظ مقررات قانونی شاید لازم بود تثبیت کنیم که هر آنچه در رابطه با این بیماری هلال احمر بدست می‌آورد، آن‌ها را در اختیار وزارت بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها قرار دهد که این کار انجام خواهد شد.

روحانی در ادامه این جلسه گفت: سرپرست وزارت صمت در این جلسه به ما اطلاع داد که روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه کم کم به حالت اول برمی‌گردد. با سران بسیاری از رهبران کشور‌های همسایه که رابطه اقتصادی داریم صحبت کردیم و با هم به توافقاتی رسیدیم. در این زمینه وزارت بهداشت و درمان، وزارت خارجه، وزارت راه و صمت تلاش زیادی انجام دادند و دست به دست هم دادند که امروز بسیاری از دروازه‌های ما برای صادرات گشوده شده است. وضع اقتصادی، صادرات و تحرک اقتصادی ما به مراتب بهتر خواهد شد و در روز‌های آینده فقط از مردم می‌خواهیم برای اینکه بتوانیم در بازگشایی‌ها و تحرک اقتصادی سرعت عمل داشته باشیم، دستورالعمل‌ها را مراعات کنند. اگر دستورالعمل‌ها را مراعات کنند ما هم نگرانی برای شرایط بیمارستان و سلامت مردم و کادر درمانی نخواهیم داشت و ان‌شاءالله در کنار آن هم زندگی مردم، زندگی بهتری خواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
کمر به قتل مردم بستید با این مصوبات
پاسخ ها
خانم کارمند ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
فرزندان خردسال کارمندها بخصوص بانوان کجا نگهداری میشه؟؟؟!!!
ناشناس
| Germany |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
راه دیگری ندارند و مردم هم موافق هستند!
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
خودشان که قرنطینه هستند مردم هم مهم نیستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
شما بشین تو خونه داداش قرنطینه باش تا کشته نشی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
مردم باید بدانند فقط خودشان باید مراقب خود باشند و بیهوده بیرون نروند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
طبق آمار رسمی جهانی سوم هستیم در افزایش ابتلا به کرونا!!!!آقای رئیس جمهور میخواهد زورکی شرایط را عادی جلوه دهد!!!آقای روحانی شرایط برای شخص شما عادی است که با نفر کنارت ده متر فاصله میگیری!!!
ناشناس
| Germany |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
خانم کارمند. میگه از 10خرداد همه جا بازه و همه باید سرکارباشند. مدیران مهدهای کودک تهران چندروز پیش تحصن کرده بودند که چرا کاروکاسبی ما باید تعطیل باش. رئیس جمهورهم از خدا خواسته گفت همه کاسبی شونو باز کنند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
بزودی شاهد همه گیری زیادی خواهیم بود.
حدود 10 تا 14 روز دیگه. یعنی حدود 27 خرداد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
چه روش یا تحول بهداشتی جدیدی اومده که قراره این تغییرات را انجام بدین؟؟؟
واکسن؟؟
دارو؟؟
ریشه کن شدن بیماری؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
خدایا زودتر سال 1400 را برسان...تا الان اقتصاد مردم را نابود کردند حالا جان مردم را هدف .
ناشناس
|
Bulgaria
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
پس به سلامتی با حضور کارمندان بر سر کارشون دلار به زیر 14 تومان کاهش خواهد یافت و اقتصاد کشور شکوفا تر از گذشته خواهد شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
دیگر خواب اقتصاد شکوفا را هم نمیتوان دید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
حسنى به مكتب نميرفت وقتى ميرفت جمعه ميرفت!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
ما که از ۱۵ فروردین مدیران جهادی مجبورمون کردن بریم سر کار
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
منتظریم آقای روحانی و هیئت دولت و معاونانشان و بقیه کسانی که از مهار کرونا حرف می زنند یک هفته در تهران با مترو و اتوبوس به سر کارشان بروند نگرانی که ندارن ان شاءالله از حضور عادی بین مردم مردم که همه عاشق چشم و ابرویشان هستند!!!! و امنیت هم در خیابان ها موج می زند !!!!! کرونا هم که شکست خورده است پس دلیل اینکه صاحب منصبان مثل مردم عادی رفت و آمد نمی کنند چیست؟؟؟!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
واقعا اگه راست میگن و به مصوبات خود اعتقاد دارند بیان سوار اتوبوس و مترو بشوند .
بیان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
پدر بیامرز این آقا حتی حاضر نیست جلساتش را در میدان حر تشکیل دهد کاخ سعد آباد آب و هواش بهتره و نزدیک به خونشه!!!
ناشناس
| Germany |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
حقیقتا" که آخر استیصال و درماندگی چنین تصمیمی گرفته شده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
من واقعا متاسفم برای خودم که رییس جمهور کشورم این فرد سطحی نگر و کم دانشه!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
ایشون رییس جمهور نیست رییس دولته و دولت هم که منتخب مردم نیست پس تاسف نخور همه با هم فامیل هستند و گردشی پست و مقام می گیرند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
اگر رای مردم مهم بود کار به اینجا نمی کشید
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
کرونا مهار شده مگه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
برای مسئولانی که خودشان را قرنطینه کرده اند و خرج اجاره خانه و اجاره مغازه و هزینه خودر و خوراک و تحصیل فرزندان و مسکن و ... همه از جیب مردم برایشان مفت مفت تامین شده است بله مهار شده است اما برای مردم\ خیر !
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
نه پیروز شد!
ناشناس
|
New Zealand
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
توی نیوزلند با حدود ۱۵۰۰ تا مبتلا که ۹۷ درصد خوب شده اند و ۲۱ تا مرگ( همه بالای ۶۰ سال با سابقه بیماری) اصرار دارند که اگر می توانید از خانه کار کنید
از نظر حسن آقا داریم مهار می کنیم
واقعا که تدبیر یعنی این
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
آقای رئیس، حدود 1 سال دیگه تا پایان دولت باقیست، من خواهش میکنم اگه کامنتم رو میخونید، یک راهی آسان فراهم کنید برای صادرات محصولاتی مثل پوشاک و صنایع دستی .... باور کنید من علاقه مند هستم به صادرات این محصولات، پول زیادی ندارم که صرف تاسیس شرکت و اخذ کارت بازرگانی جهت صادرات کنم، ولی زبانم خوبه و میتونم بازارش رو در خارج پیدا کنم و با مبلغ کم مثلا در حد 50 میلیون تومان شروع کنم به صادرات، تنها مانع این قوانین دست و پا گیر گمرکه که میگه الا و بلا باید کارت بازرگانی داشته باشی! راهی بذارید که برای صادرات زیر یک مبلغ مشخص نیازی به کارت نباشه. خیلی ها اینطوری صادر کننده خرد میشن و در مقیاس کلان باعث ارز آوری میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
کارت بازرگانی رو بی خیال. بچسب به قاچاق
جانعلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
سلام
رئیس جمهور عزیز و توانا
رئیس جمهوری عاقل و دانا
رئیس جمهور توانا و مستعد
ما خیلی وقته سر کار هستیم
کسی به بخشنامه کاهش ساعت شما تو بخشهای خصوصی توجه نکرده
لطفا تز بعدی بده تا باهش زندگی کنیم
ببخشید تا باهاش با دردامون بمیریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
از افعال معکوس در برره استفاده کردی؟
کارمند بینوا
|
United States of America
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
سازمانها برای مدیران شأن آژانس رفت و برگشت میگیرند در حالی که پول ایلب و ذهاب هم جداگانه به حساب شأن واریز می شود بعد کارمند بینوا باید با اتوبوس و متروی شلوغ رفت و أمد کند. مدیران اتاق تکی دارند در حالی که کارمندان هر چند نفر یک اتاق.
دولت تدبیر و امید این چه عدالت و انصافیه.
به خدا واگذارتون می کنم.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
هفته گذشته هندوانه های صادراتی به ترکیه برگشت خورده
اقای همتی میگوید بازار ارز تا تیرماه متعادل میشود معنای دیگرش این است ارز موجود بانک مرکزی وضع خوبی ندارد و منتظر هستن تا صادرات بعد از کرونا عادی شود!!!!!!و دلار نقد صادراتی مجددا کف تهران فروخته شود!!!!!
تاسف اوره این مدل اداره کشور با وعده و وعید و ارز نبودی را بدهند به یکسری خواص و امثال راغفر هم بفرمایند دلار ارزان به مردم بدهید!!!!!
چه برنجی و یا گوشتی با دلار ۴۲۰۰ تومانی دست مردم رسید؟؟؟؟؟
ارز فعلی ۱۸۰۰۰ تومان شاهکاره با شاخص بورس یک میلیون واحدی و اگر ارزش شاخص به ارزش دلار که عدد خاصی باید باشد را حساب بفرمایید میبینید شاهکاره قیمت دلار این مانده.
من مصرف کننده هر چه دلار ارزان تر باشد برایم بهتر است ولی با توجه به قیمت نفت و تحریم نفتی ارز خزانه قیمتش قیمت فعلی نباید باشد.
مطمئن باشید کسی که میلیاردر هست مجددا طلا و دلار ارزان میخرد و برای مثال در یک شهرک صنعتی تمام عوامل اصلی کارخانه ها پارسال وام های کم بهره گرفته اند را رفته اند سانتافه و رافور مدل ۲۰۱۸ و به روز و مسکن ... خریدند و ۵ درصد تسهیلات را هم خرج کارخانه هاشون نکردند!!!!!!.
واردات کالاهای خوب تا ازاد نشود اجناس ایرانی کیفیت پیدا نمی کند و تمام کالاهای بی کیفیت را کارخانه دارها با ۳ برابر پارسال دارند میفروشند خوب این چه کاری است؟
واردات باشد هم اجناس ۳ برابر است نسبت به سال ۹۷ منتهی اجناس ایرانی چرا ۳ برابرشده؟(متاسفانه مشکل ارز هم داریم و نمی توان اجناس ردیف ۴ ثبت سفارش به دلیل ممنوعیت واردات وارد کنیم ولی از ان طرف تولیدکنندگان داخلی هم سواستفاده دارند میکنند با گرانی کالاهایشان)
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
تا زمانی که سیاست مال اندوزی به هر شکلی در کشور بر قرار است ،تولید و کیفیت به نتیجه نمی رسد!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟