به گزارش تابناک به نقل از سایت پلیس، سردار "حسن مفخمی شهرستانی" در بیان جزئیات این خبر، اظهارداشت: چندی پیش با اعلام شکایتی از سوی شهروندی اراکی در خصوص برداشت غیرمجاز مبلغ ۷ میلیون ریال از حساب بانکی اش، بررسی تخصصی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان مرکزی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در مراحل اولیه تشکیل این پرونده و در تحقیقات از فرد مال باخته مشخص شد که وی مدتی قبل از طریق یک کانال تلگرامی برنامه ای را نصب کرده و برای فعال سازی این برنامه در قبال پرداخت مبلغی ناچیز به یک درگاه بانکی هدایت می شود.
این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: در بررسی تخصصی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که این فرد اطلاعات خود را در یک درگاه جعلی بانکی وارد کرده و فرد هکر با استفاده از این اطلاعات حساب، موفق به برداشت از حساب بانکی او شده است.
سردار مفخمی شهرستانی با بیان آغاز تحقیقات پلیس در بررسی این موضوع، اظهار داشت: در روند رسیدگی به این پرونده، اطلاعات و مدارکی دیگر از کلاهبرداری های انجام شده به این روش به دست آمد و سرانجام کارشناسان پلیس موفق شدند، این هکر سایبری را در شهرستان "ساوه" شناسایی و دستگیر کنند.
وی خاطر نشان کرد: در بازجویی های انجام شده و با توجه به اسناد و مدارک به دست آمده، فرد دستگیر شده به سرقت ۲ هزار و ۳۰۰ اطلاعات حساب بانکی در سطح کشور با تبلیغ یک برنامه جعلی فریبنده اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با بیان ادامه داشتن تحقیقات تخصصی پلیس در این پرونده، خاطر نشان کرد: کاربران فضای مجازی مراقب باشند تا به هر برنامهای که در این فضا تبلیغ میشود، اعتماد نکنند چرا که کلاهبرداران سایبری با معرفی و تبلیغ نرم افزارهای فریبنده، آنان را به درگاه های جعلی هدایت کرده و اطلاعات حساب بانکی آنان را سرقت می کنند.
به گزارش سایت پلیس، سردار مفخمی شهرستان با تاکید بر ضرورت توجه و اطمینان از معتبر بودن درگاه پرداخت یک وبسایت اینترنتی، خاطرنشان کرد: لازم است کاربران از استفاده از برنامه هایی که با عناوینی چون فروش شارژ ارزانقیمت، فروش اکانت بازیهای رایانهای و... خودداری کرده و در صورت برخورد با هر گونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir ، بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.