دو هزار و بیست و هشتمین بسته ویژه خبری «تابناک»

بازیگری ایرانی که می‌خواست در "حریم سلطان" بازی کند، اما اجازه ندادند! / توصیه یک اصولگرا به قالیباف و هوادارنش درباره ریاست جمهوری / واکنش تند ضرغامی به ماجرای قتل رومینا / خبرنگاران مقصر مصاحبه میرسلیم با بی بی سی!

رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: نتیجه افراط و تفریط بروز تتلو و قتل‌های ناموسی است / فوت ۲۷ نفر در آسایشگاه کهریزگ به دلیل ابتلا به کرونا / علم‌الهدی: مسئولان دستور رهبری را اجرا نکردند و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۹۸۱۲۵۲
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶ 29 May 2020
|
58698 بازدید
|
تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
 
نتیجه افراط و تفریط بروز تتلو و قتل‌های ناموسی است

ابراهیم فیاض جامعه شناس اصولگرا گفت: باید به جامعه آموزش داد. قبل از انقلاب سپاه دانش و سپاه بهداشت بود که خیلی تاثیر گذاشت، اما الان بهیار به آنجا‌ها برده‌ایم و طرف هم هیچی نمی‌داند. متاسفانه در کشور ما یک دوگانگی شکل گرفته است. هم تتلو داریم و هم این قصه‌های تندروی. افراط و تفریط از جمله شاخصه‌های جهل است و این جهل در کشور ما حکومت ساختاری می‌کند. الان یک دنیا دختر روستایی در روستا‌ها باقی مانده‌اند، چون پسر‌ها به شهر‌ها آمده و آنجا ازدواج کرده و مانده‌اند. این مساله هزار مساله دیگر ایجاد می‌کنند. آینده این دختر‌ها چه می‌شود؟ چطور اقتصاد زندگی خود را تامین می‌کنند؟ به خاطر زیاد بودن تعداد دختران ممکن است همین روابط آزاد در کوه و دشت رخ دهد و بعد هم شاهد همین قتل‌های ناموسی باشیم. قانونی که می‌خواهد وضع شود، باید مبنای شرعی و عرفی داشته باشد. الان بابای دختر را بکشیم، تکلیف خانواده چه می‌شود؟

فوت ۲۷ نفر در آسایشگاه کهریزگ به دلیل ابتلا به کرونا

استاندار تهران با اشاره به رعایت عدالت در ارائه خدمات درمانی به بیماران گفت: افزایش حساسیت‌ها و جلوگیری از عادی سازی بیماری کرونا، راهبرد اساسی در استان تهران است. محسنی بندپی با اشاره به حذف بروکراسی‌های زائد اداری و همکاری‌های خوب بین بخشی در استان تهران گفت: در آسایشگاه کهریزک۱۴۷۰ نفر سالمند حضور دارند که تا این لحظه تنها ۲۷ نفر از این عزیزان فوت شدند و در مقایسه با آمار جهانی کم نظیر است.

دومین برچسب راستی آزمایی توئیتر روی پست جدید ترامپ

توئیتر پس از صدور فرمان ترامپ مبنی بر زیر سوال بردن استقلال شبکه‌های اجتماعی، جدیدترین پست وی را مجددا با برچسب راستی آزمایی آذین کرد! توئیتر هشدار دیگری را روی جدیدترین پست توئیتری ترامپ درباره اوضاع خشونت‌بار شهر مینیاپولیس زد و در اطلاعیه‌ای تاکید کرد، پست جدید رئیس جمهور آمریکا خشونت را تشویق می‌کند. دومین برچسب راستی آزمایی روی پست ترامپ در حالی منتشر می‌شود که رئیس جمهور آمریکا پیشتر ضمن حمله به توئیتر، در جملاتی شگفت‌انگیز از فیس بوک ستایش کرده بود.

افزایش طول امتحانات پایان‌ترم

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: بازه امتحانی دانشجویان در نیم‌سال جاری افزایش می‌یابد. اینکه چند درصد از امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌های کشور در نتیجه هماهنگی‌های دانشگاهی در دانشگاه‌های محل استان برگزار شود، بستگی به هماهنگی‌های بین دانشگاهی دارد، ضمن اینکه امکان برگزاری آزمون‌های مجازی نیز وجود دارد و این آزمون‌ها بنا بر تشخیص اساتید و گروه‌های آموزشی می‌توانند مجازی برگزار شوند. /ایسنا

۲۳۰ رأی از کدام سمت به سبد قالیباف ریخته شد؟

قالیباف با ۲۳۰ رأی بر کرسی ریاست مجلس یازدهم نشست، آن هم در شرایطی که ائتلاف سخت پایداری-احمدی‌نژاد در مقابل او صف کشیده بودند. ۲۳۰ رأی از کدام سمت در سبد سردارِ اصولگرا ریخته شد؟ کسب ۱۶۶ رای از سوی قالیباف در جلسه فراکسیون اکثریت خیال او را راحت نمی‌کرد، از همین روی بود که، لابی‌ها با حاجی بابایی برای انصراف به نفع قالیباف شدت گرفت و بالاخره نیز نتیجه داد. ️حاجی بابایی انصراف داد تا آرای قالیباف از ۲۰۰ رأی عبور کند، اما کرسی نواب رئیسی هم سهم همان ائتلاف پایداری-احمدی‌نژادی که پشت سر حاجی بابایی ایستاده بودند، شد. ️سنگین شدن سبد رأی قالیباف حکایت از چرخش حداکثری احمدی‌نژادی‌ها و برخی از پایداری‌ها به سمت قالیباف دارد. آراء برخی نمایندگان از طیف سنتی اصولگرا و مستقلین و اصلاح طلبان را هم می‌تواند در این سبد تعریف کرد. هرچند به خاطر پنهان بودن آرا، نمی‌شود با قطعیت از ۸ رای باطله در انتخابات رئیس مجلس حرف زد، بعید به نظر نمی‌رسد نام چهره‌های شاخصی از منتقدان سرسخت قالیباف در میان آن‌ها باشد.

امیرآقایی می‌خواست در "حریم سلطان" بازی کند، اما اجازه ندادند!

امیر آقایی که برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم سینمایی «شنای پروانه» با کارگردانی محمد کارت شده، درباره بازی در یک سریال ترکیه‌ای صحبت کرد: خیلی طول کشید قرارداد امضا کنم؛ خیلی آن‌ها را اذیت کردم، چون پروتکل خودم را داشتم و می‌خواستم برگردم ایران و دوباره کار کنم. آن سریال «حریم سلطان» بود. تست گریم و لباس شدم و چند روز فیلمبرداری کردیم، اما نگذاشتند من کار کنم؛ یک روز به من زنگ زدند که برگرد؛ گفتم یعنی چه، پاسخ دادند که شما رفتید برای فلان کانال بازی کنید. گفتم برای آن کانال نیست و فقط کانالی که مورد نظر شماست در آینده پخش می‌کند. گفتند صلاح نیست برگرد. هنوز پیامشان را دارم که گفتند امیر آقایی به علاوه سریال فلان یعنی ما در تلویزیون را ببندیم دیگر./مجله فیلم
 
تحلیل مهدی هاشمی از کاندیداتوری ظریف، رئیسی و قالیباف برای ۱۴۰۰
 
سیدمهدی هاشمی رئیس ستاد انتخابات تهران حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در سال ۱۳۹۶ در گفت‌وگویی وضعیت محمدجواد ظریف، محمدباقر قالیباف و سید ابراهیم رئیسی را برای انتخابات ۱۴۰۰ بررسی کرد. او درباره ظریف گفت: غیراصولگرایان در مجلس و دولت نشان داد کارآمدی نداشته و نتوانسته به اعتماد مردم پاسخ دهد. دولت آقای روحانی سرمایه گذاری زیادی در حوزه سیاست خارجی کرد، اما نتیجه ضعیفی به دست آورد بنابراین می‌توان گفت ظریف بسیار ضعیف عمل کرد و قابلیت کاندیداتوری جناح غیراصولگرا را ندارد؛ مگر اینکه آنقدر تفکر جناح غیراصولگرا مستضعف باشد که غیر از اجماع بر ظریف ضعیف نتواند اقدام دیگری را انجام دهد. هاشمی همچنین درباره اجماع اصولگرایان حول قالیباف هم گفت: من از دوستداران آقای قالیباف هستم، اما الان برای طرح این موضوع خیلی زود است. خواهش می‌کنم آقای قالیباف و طرفدارانش اگر می‌خواهند کاندیدا‌های توانمند و ارزشی در انتخابات ریاست جمهوری تأثیرگذاری داشته باشند از الان نام آن‌ها را نسوزانند. برای اینکه از تجمیع حملات جناح مقابل پیشگیری شود، نباید به طرح زودهنگام نام کاندیدا‌های ارزشی و انقلابی و توانمند برای انتخابات ریاست جمهوری پرداخت. وی درباره احتمال حضور سید ابراهیم رئیسی هم گفت: ما نباید شخصیت سوزی کنیم. آقای رئیسی نشان داد در جامعه ما جایگاه خیلی خوبی دارد و اعتماد مردم نسبت به ایشان بالاست. بر اساس نظرسنجی‌ها عملکرد آقای رئیسی در قوه قضائیه نیز اعتماد مردم به او را تقویت کرده است، اما الان نباید حتی عملکرد و توانمندی ایشان را در بهبود وضعیت قوه قضائیه به حاشیه ببریم و بگذاریم به حساب اینکه احتمالا در دوره آینده ریاست جمهوری آقای رئیسی می‌خواهد شرکت کند، اگر این کار را بکنیم ظلم به ایشان است، چون شاید جناح رقیب بگوید خلوص، صداقت و جامعیت او برای این است که می‌خواهد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند. این نه به صلاح آقای رئیسی است و نه به صلاح فضای سیاسی کشور.

واکنش یک امام جمعه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه دانشمندان ایرانی

مدیر حوزه‌های علمیه کشور و امام جمعه قم تحریم دانشمندان و چهره‌های علمی را مایه شرمساری تاریخی آمریکا دانست و گفت: ملت‌های آزاده و دولت‌های مستقل در این رابطه اتخاذ موضع کنند. آیت الله علیرضا اعرافی با صدور بیانیه‌ای تحریم دانشمندان و چهره‌های علمی ایران اسلامی توسط رژیم خبیث ایالت متحده را محکوم کرد و از ملت‌های آزاده و دولت‌های مستقل و سازمان‌های بین المللی خواست تا در برابر این حرکت انحصارطلبانه، مستکبرانه و ستم‌گرانه اتخاذ موضع نمایند و بایستند.
 
در بخشی از این بیانیه آمده: اقدام اخیر در تحریم دانشمندان و متفکران گرانقدر ما، که البته در رشته تحریم‌های پیوسته و ناشایسته و شکست خورده استکبار نسبت به چهره‌های بزرگ علمی و فرهنگی، دینی و حوزوی و دانشگاهی پیشینه دارد، مایه شرمساری تاریخی آنان و مورد نفرت جهانیان است و حوزه‌های علمیه و نهاد‌های حوزوی و بزرگان حوزه آن را محکوم و پشتیبانی و حمایت خود را از دانشمندان و دانشگاه‌ها و نهاد‌های علمی و انقلابی اعلام می‌کنند و از ملت‌های آزاده و دولت‌های مستقل و سازمان‌های بین المللی می‌خواهند تا در برابر این حرکت انحصارطلبانه، مستکبرانه و ستم‌گرانه اتخاذ موضع نمایند و بایستند که ان‌شاء‌الله به زودی شاهد پرتو افکنی انوار درخشان این حقیقت در جهان خواهیم بود که علم، دانش، هنر و نور و حق را نمی‌توان تحریم کرد و این باطل است که رفتنی است و حق خواهد ماند.

واکنش تند اردوغان به قتل شهروند سیاه‌پوست آمریکایی

رئیس جمهور ترکیه با حمله به مساله نژادپرستی در آمریکا گفت: رویکرد نژادپرستانه و فاشیستی که منجر به مرگ جورج فلوید در شهر مینیاپولیس زیر شکنجه شد نه فقط عمیقا مایه تاسف ما شد بلکه تبدیل به یکی از دردناکترین تجلی‌های نظم ناعادلانه در جهان شده است که ما در مقابلش می‌ایستیم. وی در ادامه توئیت هایش تاکید کرد: من به عنوان عضوی از تمدن اسلامی که به ما عشق به بشریت به خاطر خدا را آموخته، این ذهنیت غیرانسانی را محکوم می‌کنم. ترکیه همواره در برابر هر گونه حمله به بشریت صرف نظر از مکان، دلیل یا شکل ارتکاب آن می‌ایستد. او اظهار کرد: ما به مبارزه برای حفظ حقوق همه بشریت بدون قایل شدن هر گونه تبعیض بر مبنای نژاد، رنگ پوست، مذهب، زبان یا اعتقاد همراستا با اصلی که پیامبر دین ما بیان کرده (هیچ سفیدپوستی بر سیاهپوست و هیچ سیاهپوستی بر سفیدپوست برتری ندارد) ادامه می‌دهیم.

کنایه حمیداوی به پیروانی

فرهاد حمیداوی، مالک باشگاه شهرخودروی مشهد در گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی خطاب به سرپرست پرسپولیس گفت: آقای پیروانی، فوتبال را تجارت می‌دانم، شما که از عشق به فوتبال صحبت می‌کنید با دو گونی عشق برای ما بلیت بخرید تا بتوانیم به تهران سفر کنیم. مالک باشگاه شهرخودرو با اشاره به اینکه هنوز مطالبات انتقال گل‌محمدی را دریافت نکرده است یادآور شد: من فقط ۳ برگه کاغذ (چک) گرفته‌ام، هنوز به پولی نرسیده‌ایم که بخواهم در موردش حرف بزنم. یک بار هم گفته‌ام، یا تقویم باشگاه ما فقط شنبه دارد یا اینکه تقویم باشگاه پرسپولیس شنبه ندارد! آقای پیروانی که از عشق به فوتبال صحبت می‌کند لطف کند با دو گونی عشق برای تیم من بلیت بگیرد تا به تهران سفر کنیم. من پیروانی را دوست دارم، او فردی جنتلمن است، ولی با این شرایط نمی‌شود به مسابقات ادامه داد.

بهمن خاوری، عامل ربودن رومینا اشرفی دستگیر شد

بهمن خاوری خواستگار رومینا اشرفی ساعاتی پیش به اتهام آدم‌ربایی و برخی شواهد که حاکی از نقش داشتن در عصبانیت پدر رومینا اشرفی داشت، بازداشت و تحویل مقام قضائی شد. به گزارش تسنیم، پیش از این برخی ادعا‌ها به نقل از بستگان رومینا حاکی از این بود که بهمن، پس از اینکه رومینا را به خانه خواهر خود برده و بدون حضور پدر رومینا او را به عقد خود درآورد، تصاویری از خودش و رومینا در فضای مجازی منتشر کرد و پیام‌هایی به پدر رومینا فرستاد و به او گفت که رومینا حالا همسر من است. همین موضوع هم باعث عصبانیت شدید پدر رومینا شد که به قتل منجر شد.
 
تنبل‌ها چطور با کرونا جشن گرفتند؟

مهرداد ثابت، روانشناس: کرونا به عنوان یکی از معضلات همه گیر در دنیا تأثیر مستقیمی بر سبک زندگی افراد و جوامع دارد و باعث به وجود آمدن اختلال‌های اجتماعی فراوانی می‌شود که تنبلی اجتماعی یکی از ده‌ها تأثیرات منفی اجتماعی ناشی از این ویروس است. در این مدت شیوع کرونا، اغلب مشاغل تعطیل شدند، ساعات کاری بسیاری از افراد تغییر کرد، میزان تعطیلات در مقایسه با قبل از کرونا افزایش یافت، آموزش‌های مقاطع تحصیلی و دانشگاهی شکل جدیدی به خود گرفتند و به صورت آنلاین برگزار شدند که همه این‌ها تنها برخی از دلایل تنبلی اجتماعی و بهره وری کم در جامعه هستند. بحران کرونا صرفا یک پدیده پزشکی نیست و علاوه بر درد، غصه، فقر و مرگ، یادآوری کننده بحران‌های دیگری، چون اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی است که اگر افراد جامعه از این روز‌ها به خوبی درس نگیرند، خیلی زود دیر می‌شود. /باشگاه خبرنگاران
 
گزینه‌های مطرح برای سکانداری وزارت صنعت

با برکناری رضا رحمانی از وزارت صنعت در ماه گذشته، حسین مدرس خیابانی که قائم مقام رحمانی بود با حکم روحانی به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب شد. حالا با تشکیل مجلس یازدهم و حضور نمایندگان مردم در ساختمان بهارستان، گزینه‌هایی برای معرفی نامزد سکانداری وزارت صنعت از سوی روحانی به مجلس مطرح شده اند. یکی از این گزینه ها، سرپرست فعلی وزارت صنعت یعنی حسین مدرس خیابانی است. پیگیری از بعضی منابع در دولت نشان می‌دهد، محمد خوش چهره، اقتصاددان و نماینده مجلس هفتم نیز به عنوان یکی از گزینه‌های تصدی وزارت صنعت مطرح است.همزمان، محمدرضا فیاض که در زمان وزارت نعمت زاده در وزارت صنعت، معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وی بود هم به عنوان یکی از گزینه‌های وزارت مطرح است. در نهایت صحبت‌هایی نیز در مورد احتمال معرفی غریب پور رئیس فعلی سازمان توسعه و نوسازی معادن برای تصدی سمت وزارت صنعت مطرح است که چندان جدی به نظر نمی‌رسد. /فارس
 
توئیتر صفحه حسام‌الدین آشنا را تعلیق کرد

توئیتر صفحه حسام‌الدین آشنا، مشاور ریاست‌جمهوری کشورمان را در این شبکه به حالت تعلیق درآورد. اقدام این شبکه اجتماعی آمریکایی به بستن صفحه آشنا پس از آن صورت گرفت که مشاور روحانی خطاب به مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا توئیتی منتشر کرد و خواهان پایان بخشیدن به ساختار‌های نژادپرستانه و طبقاتی در ایالات متحده شد. / ایسنا
 
مصاحبه میرسلیم با بی بی سی/ خبرنگاران مقصر شدند!

معاون بین‌الملل حزب مؤتلفه اسلامی، درباره مصاحبه سیدمصطفی میرسلیم با تلویزیون بی‌بی‌سی خبرنگاران ایرانی را متهم کرد و گفت آن‌ها مصاحبه را انجام داده و برای بی‌بی‌سی فرستاده‌اند.حمیدرضا ترقی: شخصیت‌های سیاسی در مصاحبه با رسانه‌های بیگانه هم محدودیت دارند و هم باید رعایت کنند که به رسانه‌های معاند رسمیت داده نشود. همان‌طور که آقای میرسلیم هم اعلام کردند، برخی از خبرنگار‌های داخلی عناصر رسانه‌های معاند هستند و از طرفی شخصیت‌های سیاسی هم قادر به تشخیص این خبرنگار‌ها نیستند؛ با آن‌ها مصاحبه کرده و آن مصاحبه در اختیار رسانه‌های بیگانه قرار می‌گیرد، چون آقای میرسلیم از گذشته خیلی این‌گونه مصاحبه‌ها را انجام نمی‌داد، به طور طبیعی متوجه ابعاد این مسئله که یک خبرنگار می‌تواند از عناصر رسانه‌های بیگانه باشد، نبود. /خبرگزاری بسیج
 
واکنش تند ضرغامی به ماجرای قتل رومینا

عزت الله ضرغامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: قتل فجیع رومینای ۱۳ ساله توسط پدرش افکار عمومی را به شدت جریحه دار کرده است.بررسی علل روانی، اجتماعی و فرهنگی این فاجعه را باید کارشناسان و اهل فن انجام داده و نتایج ملموس آن را برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه به جامعه ارائه نمایند.درست است که در مورد قتل فرزند، قصاص به مفهوم اصلی و مصطلح آن جاری نمی‌شود، ولی بدون تردید مجازات قاتل بایستی بقدری شدید و غلیظ باشد که کسی حتی جرات تصور ارتکاب آن را هم نکند.دلسوزانی که برای اصلاح قانون فعلی یعنی فقط ۳ تا ۱۰ سال حبس، بار‌ها فریاد اعتراض سر دادند، حق دارند مخالفین را در مقابل افکار عمومی محاکمه کنند. نمی‌دانم چرا به توصیه‌های مکرّر رهبر انقلاب در مورد ضرورت برخورد قانونی و اخلاقی با کسانی که تعدی به زن را حق خودشان می‌دانند بی توجهی می‌شود.

دستور روحانی برای حل مشکل غیزانیه

رئیس جمهوربا اشاره به دستورات قبلی که از لحظه بروز مشکل آب برای مردم منطقه غیزانیه اهواز وزیر نیرو و استاندار خوزستان داده شده بود، بار دیگر به وزیر نیرو دستور داد، حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را شخصا به صورت مستمر پیگیری کند تا نهایتا تا انتهای خرداد ماه به حل قطعی مشکل منجر شود و برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در آینده شاهد بروز چنین مشکلاتی در زمینه تامین آب آشامیدنی در هیچ نقطه‌ای از کشور به ویژه خوزستان نباشیم.

علم‌الهدی: مسئولان دستور رهبری را اجرا نکردند
 
مقام معظم رهبری دو دستور دادند، یک دستور به مردم و یک دستور به مسئولان؛ دستور رهبری این بود که فرمودند برنامه‌ها و دستوراتی که از ناحیه ستاد ملی مقابل به کرونا صادر می‌شود، لازم‌الاجراست و مردم نیز به این دستور عمل کردند، هم فردی، هم اجتماعی، هم‌نهادی، هم سیاسی و هم قشری، همه افراد در هر رتبه، مقام و موقعیت اجتماعی، آنچه ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب می‌کرد را انجام می‌دادند، چون ولایت فرمودند لازم‌الاجراست.یک دستور نیز اخیراً در مورد باز کردن در‌های حرم‌های اعتاب مقدسه و برنامه عبادی مردم به مسئولان دادند، فرمودند «پیشنهاد خاصی ندارم، اما هر محدودیتی که می‌خواهید در این زمینه اجرا کنید، افراد متخصص و کارشناسی نظر بدهند و شما چیزی را تصویب کنید که نیاز دینی مردم، انس دینی و عواطف مذهبی و دینی مردم را هم به مقام ولایت و زیارت و هم در خط عبادت در نظر بگیرند»، ولی متأسفانه این انجام نشد.

می‌بینیم الآن ممنوعیتی که در عتبات مقدسه و حرم‌های مطهر به وجود آوردند، با در نظر گرفتن نیاز عاطفی، دینی، فطری و عشق ولایی مردم به‌هیچ‌وجه مناسبت ندارد، ضرورت هم ندارد؛ امروز در یک زیارت، عبادت و مسجد، ارتباطات به‌اندازه ارتباطات مردمی در یک بازار، اتوبوس و مترو نیست، آنجا مردم باهم مرتبط هستند، حرف می‌زنند و معامله می‌کنند، اما در یک حرم که وارد می‌شوند، همه در حال زیارت هستند، حداکثر ارتباطاتشان این است که کنار هم ایستاده‌اند!


با توجه به این‌که تولیت محترم آستان قدس رضوی و خدام با اخلاص این تشکیلات، پذیرای زوار در همه شرایط هستند و همه امکانات بهداشتی لازم را نیز آماده کردند و آماده‌اند مراقبت بهداشتی لازم را اعمال کنند، این محدودیتی که حرم شب بسته باشد، روز باز باشد، به چه مناسبت؟ با کدام توجیه پزشکی و علمی این محدودیت را قائل شدید؟ کجا عشق و علاقه مردم را در نظر گرفتید؟رهبری فرمودند کارشناسانی نظر بدهند که عشق مردم و عاطفه دینی مردم را لحاظ بکنند، چه کسی لحاظ کرد؟ شما اصرار دارید که مردم مشهد زیارت نروند و از اطراف‌واکناف به این شهر نیایند به خاطر این‌که باعث توسعه بیماری کرونا می‌شود، آیا توسعه بیماری کرونا با کنترل رفت‌وآمد‌های مسافرین و مردم به شهر قابل‌کنترل نیست؟ طرحی برای کنترلش نیست؟ طرحش همین است که در حرم بسته باشد؟ آیا درست است جلوگیر رفت‌وآمد و ایاب و ذهاب زوار به مشهد شویم؟ این کار صحیحی است؟

برنامه‌های اقتصادی کشور برای شما در اولویت فوق‌العاده قرار دارد، شما برای این‌که اقتصاد را از کار نیندازید، با کمال خطر‌هایی که احساس می‌کردید، مراجع و مجامع اقتصادی، بازار‌ها و پاساژ‌ها را دایر کردید، کسبه و هتل‌ها در مشهد میلیارد‌ها تومان خسارت‌ دیده‌اند، بقیه شهر نیز خسارت‌دیده، برای این‌که کسی به مشهد نیاید، این رفت‌وآمد را قطع کردند، در حرم را ببندیم و جلوی زیارت را بگیریم، با کدام توجیه اقتصادی و پزشکی این مسئله قابل توجیه است؟ متأسفانه از این‌ جهت هم مصالح اقتصادی استانی که بزرگ‌ترین استان کشور هست، مصالح اقتصادی مرکز این استان را در نظر نگرفتند، عواطف و عشق ولایی مردم را نسبت به امام هشتم (علیه‌السلام) را نادیده بگیرند، صرفاً به خاطر این‌که شیوع ویروس کرونا را محدود کنیم، آیا راه دیگری برای کنترل این مساله نداریم؟ آیا نمی‌شود غربالگری در ورودی‌های این شهر، در ترمینال‌های قطار و فرودگاه‌ها ایجاد کنیم که راه‌ها و طرح‌های بزرگی است؟
 
کنایه مهاجرانی به پمپئو

سیدعطاالله مهاجرانی در حساب توییتری خود نوشت: «به نظرم حال که پلیس آمریکا گزارشگر CNN را دستگیر کرده است که چرا از شورش میناپولیس گزارش و فیلم تهیه کرده است. مناسب است مردم آمریکا گزارش و فیلم و عکس را به دفتر پومپئو بفرستند. ایشان در آبان ٩٨ چنین برنامه و درخواستى داشت. گمان مى کرد، در ایران انقلاب شده است!»
 
تد کروز: توئیتر تحریم‌های ایران را نقض کرده است

«تد کروز»، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در نامه‌ای به وزارت دادگستری و خزانه‌داری آمریکا مدعی شده توئیتر تحریم‌ها علیه ایران را نقض کرده است. کروز در این نامه از وزارتخانه‌های مذکور خواسته درباره ادعا‌ها مبنی بر نقض تحریم‌ها توسط توئیتر تحقیقات انجام دهند. این نامه در شرایطی ارسال شده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا این روز‌ها توئیتر را به دلیل اضافه کردن برچسبی برای راستی‌آزمایی دو پیام او مورد انتقاد قرار داده است. کروز در این نامه از «ویلیام بار»، وزیر دادگستری و «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا خواسته بررسی کنند که آیا توئیتر با اعطای دسترسی به مقام‌های بلندپایه ایران برای استفاده از این شبکه اجتماعی قوانین تحریم‌ها علیه ایران را نقض کرده است یا خیر.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۸۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
آقای علم الهدی کاش همه افراد در تمام دنیا به همان کار اصلیشان می پرداختند و تخصص های دیگر را به کاردانش می سپردند
مطمئنم الان وضعیت دنیا خیلی بهتر بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اتفاقا ایشان در حوزه تخصصی خودشان حرف زده اند این شما هستید که پایتان را از گلیم تان درازتر کرده اید
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
۲۲،۵ کدام تخصص؟ علوم سیاسی . زبان بین المللی . حقوق بین الملل. علوم اقتصادی . ریاصی و فیزیک و شیمی و پزشکی ؟ کدام تخصص حرف میزنی ؟ همه کاره و هیچکاره ؟ هیچوقت یک متخصص در کار همین روحانیون هر روز مطلب نمیگویند . ولی انها در همه امور کشور تا استان و شهرستان دخالت میکنند .
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
سیاهپوست سیه چرده افریقایی چرا پلیس را زیر گرفت ؟ پلیس امریکا هیچ شهروندی را بیخودی و حتی بخاطر اعتراض مدنی نمیکشد . اگر قصد چالش دارید به سیاست های خودتان چکش کاری کنید ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
شرم بر شما
که هیچ خبری از شهدای تروریستی را پوشش ندادید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
افزایش حقوق و طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی چه شد ؟
چرا دولت دارد خلاف و ظلم به آنها میکند ؟
چرا کسی از دولت روحانی بازخواست نمی کند ؟
چطور دارند اموال شستا که مال تامین اجتماعی است را در بورس می فروشد
و مالکان شستا و طلبکاران ۲۶۰ هزار میلیارد تومان از دولت که کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی هستند
پس از گذشت دو ماه از فروردین، هنوز دارند با حقوق ۱/۶۰۰ با فقر و گرسنگی و شرمندگی زجر می کشند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
منظور ایشون عواطف هتل دارها و پاساژهایی هست که توی ایام شلوغ مشهد یک اتاق ... رو به چند برابر قیمت به مردم میدادن
لیلا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
کشور فقط ابراهیم فیاض رو داره ...واقعا متاسفم با اون نظرهای جامعه شناسیش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
مدیر حوزه های علمیه قم از دولت امریکا انتقاد شدید کرد که چرا جلوی ورود دانشمندان روحانی ایران به امریکا گرفته میشود ؟ سوال . چرا ؟ چون به نفع ما هست . به نفع ملت هست . امریکا برای تبلبغات اخلاقی و فرهنگی و مدهبی با پول مردم ایران ؟ نه نه نخیر . این درست نیست . آیا اجازه میدهی کشیش امریکای در ایران تبلیغات و بنربزنند و نهار و شام مجانی پخش،کنند ؟ نخیر
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
ماشالله هزار ماشالله کلی از فرزندان ووابستگان واقازاده ها در امریکا واروپا هستندوظیفه تبلیغ را به انها بسپارید ..هر تحریمی را میشود دور زد
ناشناس
|
France
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
چندتا سلطان قتل اعدام کنید خب حل بشه اینم
ای استاااااداااان کشور داریییی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
بسم ا... اول محمد علی نجفی
ناشناس
| Germany |
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
با اعدام اگه حل می شد تا حالا حل شده بود.
ناشناس
| Germany |
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
مسلما با اعدام مشکل حل نمی شه.
حالا گفتن حق توسط ضر غامی رو چرا تیتر زدید واکتش تند. به نظر شما گرفتن حق حیاط در مقابل 3 تا 10 سال حبس سنخیت داره؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
در کشورهای دیگه وقتی یک نفر کاندیدای ریاست جمهوری میشه و رای نمیاره دیگه هیچ خبری ازش در رسانه‌های جمعی نیست و خود به خود از عرصه سیاست خارج میشه کنار میره حتی روسای جمهور قبلی مثلا آمریکا هم زیاد در اخبار نیستند اما در ایران ببینید در سه نفر دوره قبل کاندیدای ریاست جمهوری شده و دو نفر از آنها رای نیاوردند اما الان هر سه نفر آنها رییس یکی از قوای مملکت هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اشتباه منفی دادم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
خب الان یکی از اونا رای آورده یعنی بازم نباید انتخاب بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
به همین به کشور ما میگن کشور گل و بلبل.
آلزایمر سیاسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
بخاطر اینکه در سایر کشور ها چندین حزب مختلف هست که با هم بخاطر پیشرفت مملکتشون رقابت میکنند.
اما در ایران دو حزب اصلاح طلب و اصولگرا خوابیدن روی قدرت و نمیزارند فرد و یا حزب دیگری وارد رقابت بشه.
جالبش اینکه این دو حزب همش میگن برای آبادانی و سرفرازی ایرانی کار میکنیم اما در عمل فقط پارتی بازی و رفیق بازی میبینیم!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
عقیده بسیاری بر این است که این مدیران و این مجلس و دولتی از جنس این مجلس ناجی ملت خواهند شد
آبدارچی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
قانون بقای مدیران میگه که در ایران هیچ مدیری کلا از چرخه مدیریت حذف نمیشه فقط از سِمتی به سِمت دیگر منتقل میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
آخه با این همه شرایط پیدا و پنهان کاندیداها به قحط الرجال رسیدیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
در ماجرای رومینا اینها تمام کارهایی را که نباید می کردند کردند و تمام کارهایی که باید میکردند را نکردند مثلاً رومینا را به عنوان یک کودک باید به بهزیستی و سازمان های حمایت کننده کودکان تحویل می دادند پدر رومینا و خانواده او را باید در اختیار روانشناسان و روانپزشکان قرار می‌دادند و فردی‌ که با رومینا فرار کرده بود را به دلیل فریب یک کودک باید بازداشت میکردند اما دقیقاً بر عکس رومینا را به خانواده اش تحویل دادند و آن فرد را فقط برای مدت یک شب در بازداشت نگه داشتند حالا شما بگویید چه کسی داس اعدام رومینا را به دست پدرش داشت داد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
ضمنا جناب ضرغامی هم چندین سال رییس سازمان عظیم تبلیغاتی واموزشی صدا وسیما بودند الان دیدم به نقش اموزش همگانی اشاره فرموده اند .ایا در این زمینه کاملا درست عمل کرده اند.تاثیر برنامه هایشان در جلوگیری از این اتفاقات تلخ چقدر بوده
ناشناس
| Germany |
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
ناشناس 03/09 چقدر قشنگ گفتی فقط این نکته رو هم اضافه کن که 3 تا 9 سال حبس به اندازه کافی بازدارنده نیست تا یک مرد ایرانی برتری ولایت خودش رو بر جااان همسر و فرزند خودش در شرایطی که فکر می کنه حق با خودشه باشه و منجر به ارتکاب قتل نشه
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
جناب ضرغامی و همه مدعیان ظلمی که به دختران این کشور بخصوص دختران دهه شصت که بسیاری از آنها بدلایل نابسامانیها و از جمله جنگ از حقوق انسانی خود مثل ازدواج محروم شدند در تاریخ مشابه ندارد این آغاز راه است و باید منتظر عواقب بسیار بیشتر آن باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
باز هم مهاجرانی ۱۰۰۰چهره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
بد پول لازم شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
مهاجرانی تو که اینقدر شیرین زبونی بلدی همینجا می موندی
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
یک از نها دهای بودجه خوار همین مجلس است.
اگر مجلس منحل بشه کسری بودجه نخواهیم داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اردوغان بابت کشته شدن یک سیاهپوست توسط پلیس امریکا عمیقا احساس نارحتی و تاسف کرده و گفته که در تمدن اسلامی ما ترک ها تبعیض نژاد و عقیده و زبان و رنگ پوست و مذهب نداریم و همه یکسان هستند ...... کردهای سوریه را به این راحتی فراموش کردی ؟ چرا مسولان سیاسی جوامع اینقدر در پادوکس و تضاد مواضع سیاسی گیر کردند . کشتار ارامنه را هنوز به گردن نگرفتید . و عدر خواهی نکردید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اردوغانه دیگه
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اگه به تاریخ برگردی امپراطوری روم یا امپراطوری ایران چند هزار نفر رو کشتن پس در قدیم جنگهای زیادی انجام شده همین ارامنه در خوجالی چند آذری کشتند یا کوردهای سوریه چند شهر سوریه رو اشغال کردند خلاصه بگم همه بفکر منافع ملی هستن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
کور شود چشم هر آنکس که نتواند عظمت تورکیه را ببیند
درود بر سلطان اردوغان
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
کشور هامشغول جنگ و دعو ا باشید و پوند انگلیس بالای بیست هزار تومن و خط فقر در انگلیس ۲۷۰۰۰دلار در ماه.خوش باشید به توی سر و کله هم زدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
یک زمانی در این مملکت ما سازمان ها و نهادهای حمایت کننده از افراد آسیب‌پذیر را داشتیم و همچنین یک زمانی پلیس به شیوه های علمی با این گونه موارد برخورد می‌کرد امروز همه این ها به فراموشی سپرده شده و نهادها و سازمان های حمایت کننده مسئولیت خود را به دست فراموشی سپرده اند و تصمیم گیران مثل مردم عادی و عامی به مسائل بسیار پیچیده عمل می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
دست به هر جا که می گذاری خرابه ای شده است
خدایا ، مگر جزای ناشکری اینقدر سخت بود و ما خبر نداشتیم ؟؟
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
گذشت ان زمانی که ان سان گذشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
خسته و غمگینم
مثل اسبی که از میدان جنگ برگشته
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
یه موسیقی گوش بده یه دوش بگیر به چیزای خوب فکر کن تا حداقل غمگینی از سرت بپره
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
تنها نیستی.
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
۲۳۰ رأی از کدام سمت به سبد قالیباف ریخته شد؟

طبق قانون کسی که رییس مجلس می شود باید حداقل یک دوره نماینده مجلس بوده باشد که قالیباف چنین شرطی را نداشت و در یک اقدام هم تایید صلاحیت شد و هم رییس مجلس!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
این مجلس هم کاری برای من وتو نمی کند.
همین امروز یک نماینده از حقوق پایین 30 میلیون تومانی نمایندگان انتقاد کرده.
دیگه برو تا ته خط
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
املاک و حسابهای نجومی شهرداری چه شد؟
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟