به گزارش تابناک، رضا ملک زاده متخصص تغذیه در گفتوگو با میزان در خصوص تاثیر ویروس روی دستگاه گوارش بیان کرد: بر طبق تحقیقات اخیر مشخص شده است که با وجود اینکه این ویروس بیشتر به عنوان ویروس تنفسی شناخته شده، اما هنگامی که وارد بدن میشود، در سه نقطه حلق، ریه و روده جای میگیرد.
وی با اشاره به اینکه گیرندههای ویروس کرونا در روده زیاد است، ادامه داد: بر طبق مطالعاتی که اخیرا انجام شده، درصد بیماران مبتلا به کرونا که علائم گوارشی دارند، به ۲۰ درصد رسیده است.
این متخصص گوارش گفت: اسهال و درد های شدید شکمی از علائم گوارشی ابتلا به این ویروس است و مانند سایر علائم که در ۸۵ درصد مواقع خفیف است، در اغلب موارد بهبود پیدا میکند.
ملک زاده عنوان کرد: برخی از مبتلایان به کرونا که علائم گوارشی دارند، دچار مشکلات تنفسی نمیشوند به همین دلیل باید هنگامی بیمار فقط با مشکلات گوارشی به پزشک مراجعه میکند هم این بیماری در نظر گرفته شود.
وی ضمن تاکید بر این موضوع که مبتلایان به کرونا که علائم شدید دارند باید از نظر قلبی و مغزی مورد بررسی قرار گیرند، افزود: ویرس کرونا جدار عروق را در گیر میکند و به همین علت باعث بروز سکته قلبی و مغزی و همچنین تشکیل امبولای و لختههای خون میشود، که این لختهها درنقاط مختلفی از بدن رسوب میکند.
این متخصص گوارش ضمن بیان این موضوع که این ویروس روی کبد هم تاثیر میگذارد و باعث بالا رفتن آنزیمهای کبدی میشود، اظهار داشت: مشکلات گوارشی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بیشتر موارد بهبود پیدا میکند و بعد از درمان عوارضی را برای بیمار به همراه ندارد، اما لازم به ذکر است که کرونا یک ویروس جدید است و تحقیق و بررسی بیشتری در خصوص عوارض این بیماری پس از درمان لازم است، و باید بهبودیافتگان کرونا برای مدتی زیر نظر گرفته شوند تا مشخص شود این بیماری با چه عوارضی در آینده همرا ه است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.