معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره جزئیات شرایط بازگشایی مهدهای کودک، توضیحاتی داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفت و گوی تلویزیونی با شبکه خبر درباره جزئیات شرایط بازگشایی مهدهای کودک، اظهار کرد: با توجه به صحبتهای رئیس جمهور مهدهای کودک در تمامی استانها با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی باز می شوند و در مناطق قرمز با یک سوم ظرفیت و مناطق زرد با نصف ظرفیت باید پذیرش داشته باشند.
وی بیان کرد: ضد عفونی کردن وسایل و اسباب بازیها و عدم استفاده از تاپ و استخر توپ جزء دستور العملها بود و مربیان باید با ماسک و دستکش باشند و کفشها در خارج درب باشند و چیدمان صندلیها باید به صورتی باشد که فاصله گذاری رعایت شود و اولویت با والدینی است که شاغل هستند.
فرید گفت: به والدین اعلام کردیم اگر از نزدیکان کودک مشکوک به کرونا هستند اطلاع دهند و دائما مربیان وضعیت ظاهری بررسی کنند و اگر کودکی از لحاظ ظاهری بیمار به نظر برسد از سایر کودکان جدا و به خانواده اطلاع داده شود تا خطری برای دیگر بچهها و مربیان نباشد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی افزود: اولویت با خانوادههای شاغل است اگر مهدها به حداکثر ظرفیت میرسند اولویت با آن خانواده است نباید فراتر از این ظرفیت اعلامی پذیرش کنند و بهزیستی استان و شهرستان این مسئله را پیگیری و رصد می کنند.
وی ادامه داد: رعایت مسائل بهداشتی، شست و شوی دست، ضدعفونی کردن سطوح باید انجام شود و وسایل حتما باید جایی باشد که در دسترس کودک نباشد تا مربی وسایل را به دست کودکان برساند.
فرید افزود: در دستور العملها رعایت همه مسائل بهداشتی گفته شده و غذاهای داغ و با ظرفهای شخصی کودکان باید سرو شود، اما ترجیح این است که کودکان از خانه غذا به همراه بیاورند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره چگونگی نظارت بر رعایت پروتکل ها، گفت: سامانه ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ داریم اگر والدین هرگونه مغایرتی را مشاهده کردند اعلام کنند و نمایندگانی از سمت بهزیستی برای بازدید از مهدها میروند، اما مربیان و مدیران مهدها آمادگی کامل دارند و گزارشات آن را به ما میدهند. از شهرهای بزرگ هفتهای یک بار، شهرهای کوچیک دو هفته یک بار بازدید صورت می گیرد.
وی افزود: برنامههای گروهی باید با حداقل تماس باشند و این برنامهها به دلیل کاهش ظرفیت پذیرش کودکان، حذف نشدهاست، اما برنامههایی که نیاز به تحرک زیادی دارد تا اطلاع ثانوی متوقف می شود.