چرا نام «رئیسی» برای انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شد؟! / مواظب باشیم مبارزه با فساد به حاشیه نرود!

این گزاره، اشاره‌ای کاملا درست است؛ یعنی اینکه هم اکنون قوه قضائیه پرونده‌های بزرگی را دنبال می‌کند و برخورد با دانه درشت‌ها را آغاز کرده است. اینکه یکباره زمزمه‌ها در مورد احتمال کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزایش می‌یابد و اخبار مختلفی در این خصوص منتشر می‌شود، می‌تواند تلاشی برای به حاشیه بردن اقدامات دستگاه قضایی در مقابله، مبارزه و محاکمه مفسدان باشد...
کد خبر: ۹۸۴۵۹۴
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶ 15 June 2020
|
49511 بازدید
|

چرا نام «رئیسی» برای انتخابات 1400 مطرح شد؟!/ شاید بخواهند مبارزه با فساد را به حاشیه ببرند!

با بسته شدن پرونده مجلس یازدهم و شکل گیری آن با اکثریت قریب به اتفاق چهره‌های اصولگرا، تئوری هشت سال ریاست جمهوری اصلاح طلبان و هشت سال ریاست جمهوری اصولگرایان، باز به واقعیت نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود، چون کار دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان رو به پایان است و با اتفاقاتی که در فضای سیاسی کشور رقم خورده است، پیش بینی‌ها حکایت از پیروزی احتمالی یک چهره اصولگرا در سال ۱۴۰۰ دارد.

به گزارش «تابناک»؛ عملکرد نامناسب دولت، مجلس و شورای شهری که اکنون تنها پارلمان آن از ید قدرت اصلاح طلبان خلع شده، شرایط را به جایی کشاند که بسیاری از هواداران این طیف و حتی برخی رای دهندگان متمایل به جناح مقابل از حضور در انتخابات به واسطه مشکلات عدیده کشور و جامعه دلسرد شدند؛ این موضوع عاملی هم برای پیروزی اصولگرایان در انتخابات دوم اسفند ۹۸ شد.

البته اصلاح طلبان و نمایندگانی که به دلایل مختلف موفق به اخذ صلاحیت شرکت مجدد در انتخابات و یا کسب رأی نشدند، تلاش کردند این موضوع را به نحو دیگری نشان بدهند؛ به شکلی که بسیاری از کنشگران حاضر در این جریان، علت عدم مشارکت جدی در انتخابات را عملکرد شورای نگهبان خواندند، در حالی که باید دلیل این موضوع را در عملکرد نامناسب آن‌ها در مجلس، دولت و همچنین شورا‌های اسلامی شهر و روستا به ویژه در تهران جست و جو کنند.

با همه این تفاسیر، اصلاح طلبان انتخابات مجلس یازدهم را به شکل قابل تاملی به حریف یعنی اصولگرایان واگذار کردند، به نحوی که اکنون بیش از ۷۵ درصد نمایندگان حاضر در پارلمان را چهره‌هایی متفاوت از ترکیب مجلس گذشته تشکیل داده اند و بیش از ۲۳۰ نفر از حاضران در پارلمان از بین اصولگرایان انتخاب شده اند؛ اتفاقی که می‌تواند بعد از یک دولت هشت ساله ائتلافی بین اصلاح طلبان و اعتدالیون، به شکل گیری یک دولت اصولگرا منجر بشود.

بیش از ۲۳۰ نفر از حاضران در پارلمان از بین اصولگرایان انتخاب شده اند؛ اتفاقی که می تواند بعد از یک دولت هشت ساله ائتلافی بین اصلاح طلبان و اعتدالیون؛ منجر به شکل گیری یک دولت اصولگرا بشود

این موضوع در سیر تاریخی جابجایی قدرت در کشور بین اصولگرایان و اصلاح طلبان مرسوم بوده که هر هشت سال یک کدام از این دو جناح قدرت را در دست بگیرد؛ برای ۱۴۰۰ هم بسیاری از اصلاح طلبان از هم اکنون اذعان به روی کار آمدن اصولگرایان دارند و در جناح راست هم بحث بر سر این است که چه کسی می‌تواند رئیس جمهور دوره سیزدهم ریاست جمهوری باشد.

چهره‌های زیادی از جوانان گرفته تا با تجربه‌ها برای کاندیداتوری به نمایندگی از اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مطرح هستند که احتمالا از اواخر پاییز و اوایل زمستان سال جاری بحث‌ها در خصوص آن‌ها خیلی جدی‌تر دنبال خواهد شد؛ اما آن فردی که در روز‌های اخیر خیلی جدی بر سر زبان‌ها افتاده، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه و کاندیدای انتخابات سال ۹۶ است که هم اکنون با شدت و قوت برنامه مبارزه با مفاسد را در کشور پیش می‌برد.

صحبت‌های «احمد امیرآبادی فراهانی» نماینده قم و عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم در خصوص احتمال کاندیداتوری رئیس قوه قضائیه این مباحث را در خصوص او خیلی جدی‌تر مطرح و در یک گفتگو عنوان کرد: «من فکر می‌کنم برای ۱۴۰۰ اگر یک شخصیتی که بالاخره در تراز رئیس دولت جمهوری اسلامی و تراز انقلاب اسلامی باشد بیاید، نیرو‌های انقلاب دور او جمع می‌شوند. من فکر می‌کنم اگر آقای رئیسی بیاید همه مشکلات حل می‌شود.

امیرآبادی البته طرح این موضوع را نظر شخصی خود می‌داند و می‌گوید: «من فکر می‌کنم آقای رئیسی می‌تواند افرادی را در قوه معرفی کند. الان خیلی از پرونده‌هایی که در قوه قضائیه می‌رود، مستقیم و غیرمستقیم، با رفتار قوه مجریه مرتبط شده است. مثلاً سرقت از چیست؟ بیکاری، اشتغال، بزه‌های اجتماعی، طلاق و ... گیر طلاق در کجاست؟» بحثی که امیرآبادی مطرح کرد اکنون نقل محافل رسانه ای، سیاسی و به ویژه انقلابی هاست.

البته معاون اول قوه قضائیه خیلی زود پاسخ این موضوع را داد. حجت الاسلام «غلامحسین محسنی اژه‌ای» روز گذشته حضور رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ را تکذیب کرد.

البته معاون اول قوه قضائیه خیلی زود پاسخ این موضوع را داد. حجت الاسلام «غلامحسین محسنی اژه‌ای» روز گذشته حضور رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ را تکذیب کرد

معاون اول قوه قضاییه زمزمه حضور رییسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را زمزمه‌‍‌ای بی خود دانست و این احتمال را تکذیب کرد. غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه زمزمه‌هایی درباره احتمال حضور حجت‌الاسلام رییسی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ مطرح است، شما این موضوع را تأیید می‌کنید، گفت: چنین چیزی مطرح نیست و این زمزمه، زمزمه بیخودی است.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، مساله مطرح از سوی همکار خود یعنی احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم را تکمیل کرد و کاندیداتوری رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ را جمع بندی بسیاری از چهره‌های انقلابی دانست که البته با مخالفت رئیس قوه قضائیه مواجه شده است.

سید «امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «سخن برادرم آقای امیرآبادی بر لزوم حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ جدید نیست. جمع‌بندی بسیاری از انقلابی‌ها همین بود که مطرح هم شد، اما ایشان به شدت مخالفت کردند و ضمن تاکید بر برنامه ۵ ساله خود در قوه قضائیه، طرح بحث‌های این چنینی را انحراف در مسیر تحولی قوه و گفتمان مبارزه با فساد دانستند.»

چند نکته در این خصوص وجود دارد که می‌توان به آن اشاره کرد. اول اینکه اصولگرایان نباید در باد پیروزی انتخابات دوم اسفند ۹۸ بخوابند و پیش خود فکر کنند، حالا که برنده انتخابات مجلس شده اند، دولت و اصلاح طلبان عملکرد نامناسبی بجای گذاشته اند و به لحاظ تاریخی هم نوبت، نوبت قدرت گرفتن اصولگرایان است؛ از هم اکنون خود را پیروز انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بدانند و فکر کنند کار تمام شده و باید فقط درباره مصادیق به نتیجه برسند. چنین تفکری می‌تواند مقدمه‌ای برای شکست هم باشد.

 

اصولگرایان نباید از هم اکنون خود را پیروز انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بدانند و فکر کنند کار تمام شده و باید فقط درباره مصادیق به نتیجه برسند. چنین تفکری می تواند مقدمه ای برای شکست هم باشد

دوم آنکه جریانات سیاسی به نمایندگی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به ویژه در بین اصولگرایان از هم اکنون وعده و وعید غیرقابل تحقق ندهند و مطابق با واقعیت ها در مردم انتظار ایجاد کنند. حتما مردم در صورتی که صادقانه با آنها صحبت بشود و مطالبی به آنها گفته بشود که قدرت انجامش وجود دارد و می تواند محقق شود، رضایت بیشتری خواهند داشت تا اینکه وعده های بزرگ و نشدنی بشنوند.

سوم اینکه قوه قضائیه هم اکنون در حال مبارزه جدی با مفاسد و پرونده های بزرگ است. نایب رئیس مجلس، نظر رئیس قوه قضائیه پیرامون کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را این گونه انعکاس داده است: «ایشان به شدت مخالفت کردند و ضمن تاکید بر برنامه ۵ ساله خود در قوه قضائیه، طرح بحث‌های این چنینی را انحراف در مسیر تحولی قوه و گفتمان مبارزه با فساد دانستند.»

این گزاره، اشاره‌ای کاملا درست است؛ یعنی اینکه هم اکنون قوه قضائیه پرونده‌های بزرگی را دنبال می‌کند و برخورد با دانه درشت‌ها را آغاز کرده است. اینکه یکباره زمزمه‌ها در مورد احتمال کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزایش می‌یابد و اخبار مختلفی در این خصوص منتشر می‌شود، می‌تواند تلاشی برای به حاشیه بردن اقدامات دستگاه قضایی در مقابله، مبارزه و محاکمه مفسدان باشد؛ لذا باید مراقبت کرد که این موضوع بازی در زمین چهره های فاسد و حامیان بیرونی آنها نباشد.

اینکه یکباره زمزمه ها در مورد احتمال کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزایش می یابد و اخبار مختلفی در این خصوص منتشر می شود، می تواند تلاشی برای به حاشیه بردن اقدامات دستگاه قضایی در مقابله، مبارزه و محاکمه مفسدان باشد
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۳
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۱۰۴
پیلا پیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
بدیهی است که سعید جلیلی کاندید و رئیس جمهور میشود. مردم هم در انتخابات شرکت نخواهند کرد. مثل مجلس راحت میرود ریاست جمهوری. حال کنید!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
جناب رییسی اگر واقعا راست می گویند !؟
از خلافکاری بزرگ دولت ، در عدم افزایش و طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی جلوگیری کنند
و به دولت دستور بدهند ت برای تسویه بدهی ۲۶۰ هزار میلیارد تومان خود به صندوق تامین اجتماعی اقدام کنند
و حقوق از دست رفته ۳ میلیون بازنشسته که تنها با ماهی ۱/۶۰۰ میلیون تومان در رنج و مشقت هستند به ایشان باز گردانند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
اعتماد به نفس بالايي داري كه خود را معادل مردم پنداشتي!
تهرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
عزیزم مردم در انتخابات اخیر فقط 5درصد کمتر از انتخابات94 شرکت کردند پس شلوغش نکن و ببین چرا به انصاری سرلیست اصلاح طلبان 60هزار رای دادند؟
طناز
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
یعنی دیگه میزان رای ملت نیست
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
رای بی رای ....دلایل زیادی دارد . اقلیتی که رای دادند از رایی خود منافع سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بهره مند میشن . شما بفرما مطالبات ما اکثریت کجا لحاظ میشه . اصلاحلت تنها راه نجات سیاسی و اقتصادی کشور هست . روش های قدیمی نثل مبارزه با اعدام‌و خنجر موقتی هست و ارزش ندارد . عدالت و ازادی در بستر مردم سالاری واقعی ایجاد میشود ( قانون مترقی )
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
آقا یا خانم تهرانی،من نمیگم آمار میگه توتهرونتون هفت درصد واجدین شرایط رأی دادند،تو کشور هم متوسط بیست درصد،حالا ببین اقلیت کیان،اکثریت کیان؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
اعلام میکنم تو هیچ انتخاباتی شرکت نمیکنم،برام هم هیچ فرقی نمیکنه که چه کسی رئیس جمهور بشه.
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
جناب نمیشه که ۸ سالتو بگذرونی بعد که میدونی ۸ سال دیگه نوبت رقیبه برای نمیدم.
راستی اگه تعداد رای اصلاحات اونقدری هست که تو ذهن جنابعالیه چرا اقای عارف سال ۹۲ به نفع روحانی فعالیت کرد مگر غیر از اینه که هم اصلاحات و هم اصولگرایان هر ۸ سال در میان با وعده به رای دهندگان خاکستری انتخابات را میبرند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
نام ایشان به این دلیل مطرح می شود که مردم فکر می کنند این کارهای مبارزه با فساد و این جور چیزها فقط یک شوی تبلیغاتی برای انتخابات است و بس ،
آقای رییسی فعلا سراغ دانه درشت های جناح اصولگرا نرفته است
مثلاً ایشان می تواند به مسایل مطرح شده توسط عباس پالیزدار بپردازد
پاسخ ها
سیدامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
فکرنکنم اکبر طبری در بدنه اصلاح طلبی قرار بگیره...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
ناشناس 11:16
تفکراتی که شما دارید برای پیشرفت یک کشور مثل سم می مونه چون دیگه فرقی بین اونی که کار می کنه با اونی که فقط شعار میده وجود نخواهد داشت اینجور اظهار نظرها خودش باعث ترویج شعار و دروغ میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
والا بلا، هرکی شد فاسد و به جرم اقتصادی گرفتنش، سریع داد و هوار وا آزادی و وا دموکراسی سر داد!
مال مردم رو پس بده، میخایی راستی باشی یا چپی...
شرّ و ورّ بعضی ها واقعا تهوع آوره اونم توی این وضعیت گرانی!
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
از اقدامات خوب و عالی رئیسی ئر مبارزه با مفسدان بزرگ کمال تشکر را داریم . کوتاه نیا سید
یعقوب
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
قرار ما بود که زندانی سیاسی به هر شکلی نداشته باشیم نه اینکه مخالفین سیاسی را با انگ تشویش اذهان و یا تحت عناوین امنیتی زندانی کنیم رئیسی اول بایستی امثال نرگس محمد ی و محمد نوریزاد را آزاد کند تاما بفهمیم مبارزه با فساد جدیست
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
اقای رئیسی الان تو مقامی قرار داره که تا رهبر حکمشو عوص نکنه همونجا هست.
شاید یه چهره جدید مثل باهنر و امثالهم انتخابات
لاریجانی جلیلی احمدی نژادغیرممکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
جدای از هر گونه طرفداری از هر حزبی من کارهای جنب رئیسی رو تحسین میکنم امیدوارم هر کسی رو تو هر مقامی تو فساد بود دستگیر کنن و به اشد مجازات برسونن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
شاهنامه آخرش خوش است !!!!؟؟
زیاد ذوق زده و جو گیر نشویم
و اجازه بدهیم ببینیم
که ، اقدامات تا کجا و چه زمان و چه مقام هایی
و به چه نحوی برخود می گردد ،؟؟
فعلا بسیار زود است که بخواهیم
نتیجه گیری کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
من هم با وجودی که اصلاح طلب هستم ولی بدون اقراغ میگم که کارهای ایشون قابل تقدیره
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
واقعا همین طوره فکر نمی کردم گردن کلفتی مثل طبری محاکمه بشه . امیدوارم تا انتها با قدرت پیش برن . فساد خیلی مردم رو ناراحت کرده . از هم حرکت مثبتی حمایت می کنیم
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
خوابی بابا
سعيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
وقتى عضو هيآت رئيسه ى مجلس اينطور فكر مى كنه كه با آمدن يك نفر تمام مشكلات حل بشه ، آدم واقعا تآسف مى خوره كه چقدر برخى مسؤولين عوامانه فكر مى كنند و حرف مى زنند.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
مبارزه با فساد حرکتی است برای جا به جایی قدرت و محدود کردن جناح رقیب. تنها چیزی که هرگز وجود نداشته و ندارد؛ اصل ریشه کنی و نبرد با فساد سازمان یافته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
قشنگ معلومه رییسی و احمدی نژاد دارند هدفمند واسه انتخابات کار میکنند.
ناشناس
|
Australia
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
انتخابات ؟
واقعا کسی از مسئولین روش میشه از مردم دعوت کنه ؟
بس نیست ؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
عجیت نیست که افرادی مانند طبری و... در این کشور جولان می دهند. ما مردم خیلی حافظه تاریخی ضعیفی درایم. از دست احمدی نژاد و جلیلی به روحانی و ظریف پناه می بریم. و بعد از 8 سال دوباره از دست روحانی و ظریف به احمدی نژاد و جلیلی و رئیسی پناه می بریم و هرگز هم از خود سوال نمی کنیم مگر تا ابد مجبوریم بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنیم و از چاله به چاه و از چاه به چاه عمیق برویم.
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
مساله اصلی برای من و امثال من مبارزه با فساد هست . فسادی که پدر مردم رو درآورده . یک مشت گردن کلفت پارتی دار نامرد فاتحه اقتصاد و اعصاب و روان مردم رو خوندن . هر حرکتی که منجبر به کم شدن فساد و محاکمه و مجازات عاملین فساد باشه ارزشمنده . به انتخابات هم فعلا کاری نداریم . لطفا لطفا لطفا کار خوب مبارزه با فساده رو حمایت کنید
جمالزاده
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
دراسفند نشان دادیم که ادامه اصلاحات با عدم مشارکت درانتخابات تشریفاتی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
عزم واقعی از برخورد با فساد دانه درشت ها، از حکم نهایی برای آقایان مفسد پیدا خواهد بود


مفسدان اقتصادی که همش مرخصی اند

براشون حبس طولانی مدت بریده میشود ولی توی جـــــــــــــــزایر تفــــــــــــــــریحی دیده میشوند
پاسخ ها
عبداله خاکزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
خوب شما که اینقدر اطلاعات دقیق برا حبس حضرات در جزایر تفریحی داری عکس هاشو منتشر کن ما هم ببینیم چطوریه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
از بس خودتون اهل دروغ هستین که باورتون نمیشه بقیه دروغ نمیگن، شاید این مرام شماست که زندانی را بفرستین جزایر قناری و حتی برای دروغتون عکس های فتوشاپ درست کنین و جالب تر اینه که دروغ خودتون رو هم باور می کنین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
شما در جزاير تفريحي چكار مي كني؟
ناشناس
| France |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
باستی هیلز با خونه های کمکم 250 میلیارد تومنی
حسین ۱۱
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
مبارزه با فساد خوبه اما ازون مهمتر خشکاندن ریشه وزمینه‌ی فساده‌ که اینکار فیزیکی نیست ونیاز به درایت وبرنامه داره هر
کس‌دیگه هم جای طبریها باشه امکان لغزش و سو‌ استفاده داره سیستم باید طوری چیده شه که امثال طبری خودشو واختیاراتشو در حد کارمند جزء بدونه نه بیشتر
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
عملکرد نامناسب شوراها؟شوخی مبکنید یا فهم شما از دموکراسی و انتخابات همینقدر است؟ شوراها عملکرد خیلی عالی نداشتند ولی نسبت به دوره قبلی که کمیته ملی المپیک با حضور رضا زاده و جدیدی و دبیر و ساعی و.‌‌‌....تشکیل داده بودند بسیار بهتر عمل کرد. در این دوره برج باغها که عملا خشکاندن باغات بود، مالها در پسکوچه ها و.... بوجود نیامده و بهتر است تمایلات شخصی بعنوان تحلیل نوشته نشود. اگر اصلاحطلبان بد عمل کردند اصولگرایان بارها و از جمله در مجلس جدید ثابت کرده اند که بسیار بدتر عمل میکنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
هنوز كه مجلس جديد دست چپ و راست خود را نشناخته، چطور ثابت كرده كه بسيار بدتر عمل كرده؟ نكنه نسبت به آينده علم غيب داري!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟