وزیر تعاون:

اطلاعات رفاه ایرانیان یک دستاورد بزرگ ملی است

وزیر تعاون گفت: شناسایی اقشار کم درآمد،اختصاص یارانه معیشتی به آنان،شناسایی ۸۸ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) که یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردند،با تشکیل پایگاه رفاه ایرانیان،میسر شد.
کد خبر: ۹۸۵۶۴۸
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶ 20 June 2020
|
16428 بازدید
|
۳

وزیر تعاون گفت: شناسایی اقشار کم درآمد،اختصاص یارانه معیشتی به آنان،شناسایی ۸۸ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) که یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردند،با تشکیل پایگاه رفاه ایرانیان،میسر شد.

به گزارش مهر به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری درنشست شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: ۴۰ عنوان مجوز با معرفی کامل شرایط و فرآیندها ی اخذ آن به صورت شفاف در دسترس عموم قرار گرفته و بیش از ۶۰ درصد مجوزها دست کم در یک مرحله الکترونیکی شده است و بقیه نیز با برنامه ریزی های انجام شده ظرف ۳ ماه آینده الکترونیکی می‌شود.

وی با بیان اینکه ایجاد پنجره واحد مجوزها ، نقش مهمی در بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار دارد، افزود: برای تبادل داده بین دستگاه‌ها ، تمامی سرویس‌های موجود در GSB( درگاه تبادل داده بین دستگاهی) بدون محدودیت در چارچوب مقررات مربوطه در اختیار همه دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت و کمیته تبادل داده این وزارتخانه مسئولیت روانسازی، تسهیل و تسریع تبادل بین دستگاه‌ها را عهده دار خواهد بود .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: یکی ازمهم ترین اقداماتی که دولت و رئیس‌جمهوری بر آن تاکید دارند توسعه دولت الکترونیک تا پایان سال جاری است به گونه‌ای که باید با تأمین و تجهیز زیرساخت‌ها، دولت الکترونیک به بلوغ کامل برسد.

شریعتمداری گفت: تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت به گونه‌ای که با تکمیل و نهایی شدن دولت الکترونیک، ارائه خدمات به مخاطبان و جامعه هدف با رشد قابل توجهی روبرو شود.
کاهش مراجعه حضوری ۳۷ میلیون نفر به سازمان تأمین اجتماعی

وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی به اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در حوزه خدمات الکترونیک به جامعه هدف اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی مخاطبان این سازمان، با ارائه خدمات الکترونیکی مراجعه حضوری ۳۷ میلیون نفر کاهش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه خدمات الکترونیک باید با قوت بیشتری پیگیری شود، تصریح کرد: با راه اندازی سامانه‌های الکترونیکی در معاونت‌های این وزارتخانه از جمله روابط کار، بسیاری از خدمات به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.

شریعتمداری بر ضرورت تحول دیجیتال در واحدهای زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تاکید و اظهار کرد: می‌توان از نهادهای دارای منابع مالی این وزارتخانه با رعایت مسئولیت اجتماعی در جهت الکترونیکی کردن خدمات در سازمان‌های زیرمجموعه این وزارتخانه استفاده کرد.

پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان یک دستاورد بزرگ ملی است
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به عنوان یک دستاورد بزرگ ملی یاد کرد و افزود: راه اندازی این پایگاه موجب جبران خلاء فقر اطلاعات و جلوگیری از هدر رفتن هزینه‌ها می‌شود.
وی بر ضرورت حمایت مادی و معنوی از این پروژه ملی تاکید کرد و افزود: تأمین همه نیازهای این پایگاه اعم از تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

شریعتمداری تصریح کرد: با نگاه کلان به این موضوع می‌توان پیشنهاد تبدیل پایگاه رفاه ایرانیان به سازمان ملی اطلاعات رفاهی ایرانیان را مطرح کرد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در خصوص اهمیت پایگاه رفاه ایرانیان اظهار داشت: شناسایی اقشار کم درآمد، اختصاص یارانه معیشتی به آنان، شناسایی ۸۸ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) که یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردند، شناسایی خانه‌های استیجاری و افراد فاقد خودرو با تشکیل پایگاه رفاه ایرانیان، میسر شد.

وی تصریح کرد: آگاهی از وضعیت اقتصادی و جغرافیایی جمعیت کشور، دارایی بسیار با ارزشی است که در این پایگاه وجود دارد.

شریعتمداری صیانت از این پایگاه را مهم ارزیابی کرد و افزود: حفظ نیروی انسانی و تأمین امنیت شغلی مورد نیاز برای این پایگاه لازم و ضروری است.

سرعت بخشی به دسترسی الکترونیکی جز الزامات توسعه است

در ادامه، " نصرالله جهانگرد" عضو شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور دولت اللکترونیک نیز با بیان اینکه با توجه به شرایط کرونا در کشور، توسعه خدمات الکترونیک در تمامی حوزه‌ها ضروری به نظر می‌رسد افزود: امروز در کشور جلسات با توجه به شرایط کرونا به صورت ویدئو کنفرانس و غیر حضوری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تحول بزرگی در حوزه الکترونیکی کردن امور ایجاد شده است افزود: سرعت بخشی به دسترسی الکترونیکی جز الزامات توسعه است.

جهانگرد تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله دستگاه‌هایی است که تحول دیجیتال را به صورت واقعی در حال اجرادارد.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور دولت الکترونیک، تعامل میان سازمان‌ها را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و افزود: با اراده و عزم جدی می‌توان پایگاه‌های اطلاعاتی یکپارچه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و زیر مجموعه‌های آن ایجاد کرد.

وی بر ضرورت تغییر تفکر و نگاه در حوزه خدمات دیجیتال و الکترونیک تاکید کرد و افزود: با الکترونیکی کردن امور و به کارگیری تکنولوژی‌های نوین، پیشرفت و تسریع در کارها به سهولت انجام می‌شود.
اولین بخشنامه صادره از سوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، شفاف سازی مجوزها و ایجاد تکمیل اطلاعات درگاه ملی مجوزها بود

سیدجوادرضوی، دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات و رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ار تباطات ارائه کرد و افزود: در اولین روز کاری در سال جدید، اولین بخشنامه صادره از سوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی که به نام سال جهش تولید نام گذاری شده است، شفاف سازی مجوزها و ایجاد تکمیل اطلاعات درگاه ملی مجوزها بود.

وی ادامه داد: متناظر با درگاه ملی مجوزها در پرتال این وزارتخانه و با نشانی mojavez.mcls.gov. Ir ،تمامی شناسنامه مجوزهای وزارتخانه شامل شرایط و مراحل اخذ، درگاه درخواست، راهنمای کاربری و کلیه اطلاعات مورد نیاز در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری، با اشاره به اقدامات انجام شده، مصوبات اولین نشست شورای راهبردی اطلاعات و ارتباطات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مبنی بر تجمیع و تکمیل در سطح وزارتخانه و سازمان‌های زیر مجموعه را تشریح کرد.

رضوی گفت: بهینه سازی فرآیند واگذاری داده و اطلاعات بر بستر شبکه ملی اطلاعات و ایجاد ساز و کار الکترونیکی درخواست وب سرویس‌های اطلاعات این وزارتخانه از از جمله این اقدامات است.

وی بسترسازی ایجاد دیتا کاتالوگ اطلاعاتی، تهیه شناسنامه وب سرویس‌ها و سرویس کاتالوگ خدمات و سرویس‌های این وزارتخانه، شکل دهی خوشه رفاه و تأمین اجتماعی و طراحی، پیاده سازی گذرگاه ارتباطی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتصال آن به شبکه ملی اطلاعات سازمان فنآوری اطلاعات ایران را از دیگر اقدامات مهم برنامه ریزی شده در سال جاری برشمرد.

رضوی ادامه داد : به زودی خبر تکمیلی رونمایی از سامانه api.mcls.gov.ir جهت بهره برداری به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
واقعا جالبه!!!
خیلی ها هستند چند خانه وکالتی دارند. زمین کشاورزی هم دارند. شاغل هم هستند. خودرو هم دارن و درآمدشون بالا هم هست اما بازم یارانه معیشتی می گیرند.
می دونین چرا؟ چون مکانیسمی برای شناسایی مالکان خانه های وکالتی و زمین ها نیست.
و خیلی ها هم که میلونها تومان دارن وام دارند اما چون خانه دارند و شاغلند و یک خودرو دارند، واجد شرایط نیستند
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
اخه کسی که نه خونه داره نه ماشین داره مردم برای خرید جنس به حسابش پول می ریختن فقط یه دست مزد بخور و نمیر می گیره کجاش پولداره که یارانه معیشتی بهش نمی دید این ظلم در حق ما کسی که خونه دوتا ماشین داره یارانه معیشتی بگیره ما نگیریم ... پس چرا در خرداد حسابها بررسی نشد ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
من هم کاملابااین نظرموافقم چون اعتراضات هم به خوبی بررسی نشدآقای میرزایی گفتنداگرازتهدیدحذف یارانه نمی ترسیدواعتراض می زدیدبه شماحمایت معیشتی تعلق می گرفت ماهم گفتیم ازاینجارونده ازاونجامونده میشیم اعتراض نکردیم ویارانه معیشتی به ماتعلق نگرفت درصورتی که واقعانیازمندیم ودولت نتونسته خوب شناسایی کنه وبه ماتعلق نگرفته
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟