وزیر اقتصاد:هیچ ضمانتی در بورس وجود ندارد

وزیر اقتصاد گفت: بازار بورس بازاری ریسکی است سرمایه گذار اولاً باید با مطالعه وارد شود سپس آموزش ببیند و بعد معامله انجام دهد.
کد خبر: ۹۸۹۰۶۴
|
۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷ 07 July 2020
|
32792 بازدید
|
۵

 

به گزارش  تابناک به نقل از مهر، فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه امروز در کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: در جلسه‌ای که امروز در کمیسیون اقتصادی مجلس تشکیل شد هم اعضای کمیسیون و هم مسئولان بورس نظراتشان را گفتند اما این موضوع با یک جلسه حل نمی‌شود قرار شد کارگروه مشترکی ایجاد شود و این جلسات را ادامه دهیم امیدواریم تصمیماتی گرفته شود که به قوام بورس کمک کند.

دژپسند ادامه داد: به هر حال بازار بورس بازاری باریسک است؛ سرمایه گذار اولاً باید با مطالعه وارد شود ضمناً باید آموزش ببیند و بعد معامله انجام دهد چرا که هیچ ضمانتی در این بازار وجود ندارد، گاهی بورس کاهشی است و گاهی افزایشی؛ اما دولت هم وظیفه دارد زمینه را برای پذیرش فراهم کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۵
محمد ت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
شس بگو چرا شستا سر به فلک گذاشته و فردا می شود دیگ ملانصرالدین .............
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
دولت باید با کلک سهم خودش اب کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
ببینم مگر خود شما نبودید رئیس بورس رو بخاطر نگرانی از نا محدود کردن افزایش قیمت سهام بر کنار کردید؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
شمارش معکوس برای سقوط بورس اغازشد
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
تادیروز که پز می دادید بورس رشدکرده حالا که احساس خطر می کنید می گید ریسک داره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟