به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا وزات بازرگانی چین روز شنبه اعلام کرد این عوارض ابتدا روی یک محصول تولید آمریکا به نام "ان پروپانول" که یک حلال جوهر چاپی است و در بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و برای ساخت آنتی بیوتیک ها کاربرد دارد اعمال می شود.
دامپینگ (dumping)بازارشکنی یا قیمتشکنی از واژگان خاص اقتصادی به حساب میآید که به ویژه در تجارت بینالمللی جایگاهی ویژه و قانونی دارد و عبارت است از فروش یا صادرات یک کالا با قیمت کمتر از هزینههای تمام شده یا به عبارتی دیگر فروش کالا در خارج به قیمتی کمتر از قیمت داخلی، معادل فارسی این واژه «رقابت مکارانه» یا تبعیض در قیمتها در بازرگانی معنا شده است.
به عبارت بهتر، تولیدکنندگان و بازرگانان برای به دست آوردن بازارها، محصولات خود را با قیمتی کم عرضه کنند، برخی کارشناسان معادل فارسی این واژه را «رقابت مخرب» نیز دانستهاند راهبرد کلی بازارشکنی به حذف رقبا و در اختیار گرفتن بازار مربوط میشود.
وزارت بازرگانی چین با استناد به تحقیقات ضد دامپینگ که در ماه گذشته میلادی /خرداد/ آغاز شده گفت ارزان فروشی در مواد "ان پروپانول" به صنعت داخلی چین آسیب های اساسی وارد کرده است.
براساس این بیانیه از امروز نرخ تعرفه عوارض ضد دامپینگ برای برخی شرکت های آمریکایی بین ۲۵۴.۴ تا ۲۶۷.۴ درصد خواهد بود.
اعمال ضد دامپینگ در مورد شرکت های آمریکایی در حالی است که «هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته نیز از آمریکا خواسته بود از سرکوب غیر منطقی شرکت های چینی دست بردارد و به بهانه امنیت ملی، جلو فعالیت آنها را نگیرد.
آمریکا در تازه ترین اعمال محدودیت علیه چین، معامله با شرکت مخابراتی «هواوی» و چهار شرکت دیگر چین را به بهانه به خطر افتادن امنیت ملی منع کرده است.