دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن امروز نهایی می‌شود

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از نهایی‌شدن دستورالعمل پرداخت کمک‌ودیعه مسکن طی امروز خبر داد و گفت: از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت این وام استفاده خواهد شد.
کد خبر: ۹۹۲۹۰۱
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳ 26 July 2020
|
3971 بازدید

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از نهایی‌شدن دستورالعمل پرداخت کمک‌ودیعه مسکن طی امروز خبر داد و گفت: از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت این وام استفاده خواهد شد.

پروانه اصلانی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به ثبت‌نام حدود 630 هزار نفر برای دریافت کمک‌ودیعه وام مسکن تا شب گذشته، اظهار کرد: در طرح دولت برای حمایت از مستأجران برنامه‌ریزی شده است از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت کمک‌ودیعه مسکن استفاده شود.

وی با بیان این که امروز دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن توسط بانک مرکزی نهایی می‌شود، افزود: وام ودیعه مسکن با سازوکاری شبیه فروش خودرو در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن از دو هفته آینده آغاز می‌شود و برای عملیاتی کردن این برنامه، مهلت ثبت‌نام تمدید نخواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟