به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، او با ایجاد وسوسه برای افرادی که در بوشهر به دنبال خانه اجاره ای بودند آنها را به یک خانه مبله می برد و می گفت خانه مورد نظر را می تواند با مبلغ ۳۰ الی ۵۰ میلیون تومان برای آنها رهن کند!
مشتری ها هم با اعتماد بی جا به این فرد و پرداخت هزینه به او جیبشان خالی میشد.
برآوردها حاکی است این فرد در کوتاه ترین زمان ممکن (حدود ده روز) بیش از ۵۰۰ میلیون تومان پول مردم را برداشته و از بوشهر خارج شده است، الان هم مردمی بیچاره مانده اند که حتی پول پیش اجاره بهای یک خانه را ندارند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک و نمایشگاه داران اتومبیل شهرستان بوشهر با تایید این کلاهبرداری گفت: مستاجران و خریداران واحدهای مسکونی، اداری و تجاری به هیچ وجه هیچ مبلغی به جز حق الزحمه بنگاه را از طریق دستگاه کارتخوان واحد صنفی نپردازند. پرداخت هر وجهی تحت عنوان پیش پرداخت یا هر عنوان دیگری به جز حق الزحمه بنگاه غیرقانونی است.
احسان آستانه افزود: مستاجران و خریداران واحدهای اداری، تجاری و مسکونی هیچ قرارداد یا نوشته ای را در بنگاه املاک نخوانده امضا نکنند. چون جهل به قانون نافی مسئولیت آنها نیست. اقدام دیگر که باید مدنظر قرار بگیرد این است که خریداران به هیچ وجه نباید در بنگاه معاملات ملکی با کسی رودربایستی کنند. رودربایستی کردن می تواند به قیمت متضرر شدن فرد تمام شود.
وی تاکید کرد: هرگونه معاملهای باید با رعایت تمام جوانب صورت بگیرد به همین دلیل طرفین معامله نباید به هیچ کس اعتماد کنند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک و نمایشگاه داران اتومبیل شهرستان بوشهر اظهار کرد: طرفین معامله به خصوص خریداران یا مستاجران باید حتما پروانه کسب بنگاه املاک را مشاهده کرده و از معتبر بودن آن اطمینان حاصل کنند. در این زمینه اتحادیه صنفی آماده همکاری با کلیه شهروندان است. مشاوران املاک نیز باید پروانه خود را در محل دید مشتریان نصب کنند. از مردم نیز می خواهیم که برای اطمینان از معتبر بودن بنگاه های مشاور املاک با شماره ۰۷۷۳۳۳۳۰۸۷۴ تماس بگیرند.
به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان بوشهر، آستانه ضمن اشاره به شناسایی ۲۱ بنگاه مشاور املاک بدون پروانه در بوشهر گفت: در آخرین بازرسی این اتحادیه در ۱۸ تیرماه، ۲۱ مشاور املاک فاقد پروانه در بوشهر شناسایی و به اداره اماکن نیروی انتظامی معرفی شده اند. طبق قانون مهلت ده روزه برای مراجعه متصدیان این مغازه ها تعیین شده که اگر در این زمان برای دریافت پروانه اقدام نکنند، محل فعالیت شان پلمب می شود.
به گفته رئیس اتحادیه مشاورین املاک شهرستان بوشهر ۹۰ درصد بنگاه های املاکِ بدون پروانه، برای اخذ پروانه کسب و قانونی کردن فعالیتشان به اتحادیه مراجعه داشته اند، اما انتظار می رود اداره اماکن نیروی انتظامی مامورینی در اختیار اتحادیه قرار دهد که در زمان بازرسی و مشاهده این مغازه ها، اقدامات قانونی تسریع شود، نه اینکه برخی افراد در مهلت تعیین شده به کلاهبرداری و فعالیت غیرقانونی پرداخته و پس از آن متواری شوند.
وی خواستار همکاری شبکه بانکی در خصوص مشاوران املاک بدون پروانه شد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گرفتن تعهد، بانک ها به این مغازه ها دستگاه کارتخوان می دهند که این امر زمینه ساز برخی تخلفات می شود و انتظار می رود فقط زمانی که پروانه کسب گرفتند کارتخوان در اختیار ایشان قرار بگیرد.