وی ادامه دارد: همه سنین کودکان میتوانند مبتلا به کرونا شوند؛ از دوره نوزادی تا ۱۸ سال که ما به عنوان کودک در نظر میگیریم. تقریبا یک سوم ابتلا به کرونا در کودکی در سن زیر یکسال اتفاق میافتد و بعد از آن، در سنین یکسال تا ۱۰ سال کمتر شایع است؛ البته بعد از سن ۱۰ سال که سن بالاتر میرود شیوع بیماری بیشتر میشود.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی خاطرنشان کرد: در گروه سنی زیر یکسال و بالای ۱۰ سال بیماری را بیشتر مشاهده میکنیم.
وی درباره «علائم بالینی کرونا در کودکان»، ابراز داشت: تقریبا در هر دو گروه سنی کودکان و بزرگسالان علائم مشابه است، اما ممکن است برخی علائم در کودکان شایعتر بوده و برخی علائم در بزرگسالان شایعتر باشد.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان متذکر شد: در کل، در کودکان علائم آرام تراست؛ البته موارد شدید بیماری در کودکان دیده میشود، اما نسبت به بزرگسالان کمتر است. علائمی که باید به آن توجه کنیم و از همه شایعتر است شامل تب، سرفه، مشکلات تنفسی، بدن درد، آبریزش بینی، سردرد، تهوع و استفراغ، دل درد و از دست دادن حس بویایی و چشایی است.
طباطبایی تأکید کرد: باید به یاد داشته باشیم که ممکن است علائم گوارشی را بدون علائم تنفسی در کودکان مشاهده کنیم؛ مانند اسهال، استفراغ و دل درد؛ ضمن اینکه علائمی وجود دارد که خیلی شایع نیست، اما باید به آنها نیز توجه کنیم؛ مانند کهیر روی گونهها، قرمز شدن چشم، خستگی، ضعف و بی حالی که میتواند در کنار سایر علائم وجود داشته باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.