رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز
42بازدید
۲۲۹

سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند؛ چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟

تاکنون کسانی که روش مستقیم را برای مدیریت و مالکیت سهام عدالت انتخاب کرده اند، توانسته اند ۳۰ درصد سهام خود را به فروش بگذارند. از امروز نوزدهم مرداد ۱۳۹۹ نیز این سهامداران می‌توانند ۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت خود را به فروش برسانند. پرسش این است که تکلیف کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند، چه شد؟ آیا این سهامداران هم می‌توانند سهام خود را به پول تبدیل کنند؟

سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند؛ چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟

سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند، چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟

در نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ رهبر انقلاب با صدور ابلاغیه‌ای ضمن موافقت با درخواست رییس‌جمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانواده‌های کم درآمد، موارد سه‌گانه‌ای را به عنوان امور لازم الرعایه در این واگذاری‌ها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را انجام دهد تا مردم سریع تر از منافع سهام خود بهره‌مند شوند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ پس از دستور رهبر انقلاب به آزادسازی سهام عدالت، در ابتدا دو روش برای نحوه مالکیت و مدیریت سهام عدالت معرفی شد؛ روش اول، روش مستقیم بود. در روش مستقیم، مالکیت و مدیریت سهام عدالت مستقیم و بدون واسطه به فرد متقاضی تخصیص و انتقال می‌یافت و در صورت انتخاب روش دوم که روش غیرمستقیم بود، مالکیت و مدیریت سهام عدالت از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی می‌شد و حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن وجود نداشت.

تمدید چند باره مهلت انتخاب روش آزادسازی سهام عدالت

آزادسازی سهام عدالت از دهم اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و این مهلت قرار بود تا انتهای اردیبهشت ماه باشد، اما در نهایت پس از چند دوره تمدید مهلت آزادسازی سهام عدالت، این مهلت در ساعت ۲۴ مورخه ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۹ به پایان رسید.

صدور اجازه فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت

در ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری بود که علی ربیعی، سخنگوی دولت طی مصاحبه‌ای اعلام کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده سهامداران عدالت می‌توانند ۳۰ درصد سهام خود را بفروشند. وی افزود: تنها ۳۰ درصد سهام قابل فروش است و می‌توانند تدریجی در آینده سهامداران مابقی را بفروشند که به توان بازار بستگی دارد. اطلاع رسانی بیشتر ادامه خواهد داشت.

همچنین محمدرضا معتمد معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ـ که در ششم خرداد ماه ۱۳۹۹ در استودیوی پخش اخبار ۲۱ شبکه اول سیما حاضر شده بود ـ گفت: از روز شنبه دهم خرداد امکان فروش سهام عدالت برای دارندگان و یا مشمولان معامله سهام عدالت وجود دارد.

به علاوه حسین فهیمی، سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت نیز طی مصاحبه‌ای در ۱۴ تیرماه ۱۳۹۹ گفت: افرادی که از ۱۵ خردادماه امسال تا ۲۹ خرداد نسبت به انتخاب روش مستقیم مدیریت سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، از امروز (۱۴ تیرماه ۱۳۹۹) می‌توانند ۳۰ درصد ارزش سهام خود را از طریق کارگزاری‌های بورسی به فروش برسانند.

امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت فراهم شد

از امروز یکشنبه مورخه ۱۹ مرداد ماه ۱۳۹۹ وعده رئیس جمهور برای فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت محقق شد. محمدجواد فرهانیان، مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما گفت: این هفته ۳۰ درصد بعدی سبد سهام عدالت قابل معامله است.

چرا ۳۰ درصد اول سهام عدالت به حساب برخی مشمولان واریز نشد؟

فراهم شدن امکان تغییر وضعیت از روش غیرمستقیم به مستقیم در سامانه سهام عدالت

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور در این باره گفت: کسانی که روش مستقیم را برای دسترسی به سبد سهام خود انتخاب کرده و به کارگزاری‌های بازار سرمایه معرفی شده اند، ممکن است به حساب برخی از آن‌ها پول سهام واریز نشده باشد، زیرا همه سفارش‌ها تکمیل نشد و ناهماهنگی بین بازار پول و سرمایه اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه اکنون این ناهماهنگی رفع شده است، گفت: کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده و سهامشان را نفروخته اند، اما اکنون به فروش آن نیاز دارند، می‌توانند در سامانه تغییر وضعیت دهند و سهام خود را بفروشند.

همچنین حسین فهیمی، سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت نیز در گفتگو با خبر ساعت ۲۱ شبکه اول سیما با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۲ میلیون نفر دارنده روش غیر مستقیم مدیریت سهام عدالت هستند، گفت: از فردا تمام دارندگان سهام عدالت می‌توانند ۶۰ درصد سهام خود را معامله کنند.

کسانی که روش غیرمستقیم سهام عدالت را انتخاب کردند، بخوانند

همان گونه که عنوان شد سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را در گذشته انتخاب کرده بودند هم اکنون می‌توانند برای فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت خود به سامانه سهام عدالت مراجعه و روش مستقیم را انتخاب کنند.

همچنین این سهامداران می‌توانند در صورتی که نیازی به پول سهام عدالت خود ندارند، به همان شیوه غیرمستقیم پایبند باشند و سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی بمانند.

شایان ذکر است، در روش غیرمستقیم، اختیار مدیریت سهام عدالت به شکل کامل در اختیار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی باقی می‌ماند و قرار بود که سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نیز به تدریج در بورس عرضه شود.

در این راستا، ستاد آزادسازی سهام عدالت پس از تشکیل ۳۰ شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، افزایش سرمایه این شرکت‌ها را در دستور کار خود قرار داد و افرادی که روش غیر مستقیم را برگزیدند، سهام دار شرکت سرمایه گذاری استانی محسوب خواهند شد.

ورود نخستین شرکت سرمایه گذاری استانی به بورس

بورس تهران روز گذشته مورخه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از روز یکشنبه نوزدهم مرداد ماه ۹۹ نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، به عنوان اولین شرکت سرمایه گذاری استانی و پانصد و چهل و هفتمین شرکت در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران گروه «سرمایه گذاری ها» و بخش «سایر واسطه گری‌های مالی» با کد صنعت ۵۶۹۹ و در نماد "وسخراج" درج و نماد آن آماده انجام معامله خواهد بود.

همچنین امروز یکشنبه نوزدهم مرداد ماه ۱۳۹۹ مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران با انتشار دو اطلاعیه که تصویر آن را در زیر ملاحظه می‌کنید، از آغاز معاملات این نماد خبر داد

سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند، چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟

 

ترکیب پرتفوی سهام شرکت سرمایه‌گذاری استانی خراسان جنوبی که نخستین شرکت سرمایه گذاری استانی در بورس اوراق بهادار تهران است، مشتمل بر سهام شرکت‌های  فلزات اساسی، بانکی، پالایشگاهی، خودروسازی و ... و به شرح تصویر زیر است که ارزش آنها در یکم تیرماه، مبنای سرمایه جدید شرکت بوده و افزایش قیمت سهام شرکت‌های موجود در پرتفوی شرکت تا این تاریخ به حدود ۶ هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان رسیده است.

سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند، چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟

به هر صورت سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند و در سایر استان ها می باشند، باید منتظر حضور شرکت های سرمایه گذاری استان خود در بورس باشند. 

سخن پایانی

آنچه مشخص است، این که کسانی که روش مستقیم را برای سهام عدالت انتخاب کرده اند، می‌توانند از امروز نوزدهم مرداد ۱۳۹۹، ۳۰ درصد دیگر از سهام خود را به فروش برسانند.

سهامدارانی هم که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند، می‌توانند در صورت نیاز به پول، به سامانه سهام عدالت مراجعه و روش مستقیم را انتخاب کنند و ۶۰ درصد از سهام عدالت خود را به فروش برسانند. همچنین این سهامداران در صورت عدم تمایل به تغییر روش سهام عدالت خود می‌توانند سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی باقی بمانند. تاکنون تنها شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی با نماد وسخراج به بورس وارد شده و سهامداران سهام عدالت سایر استان‌ها که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند، باید منتظر ورود شرکت‌های سرمایه گذاری استان‌های خود به بورس باشند تا بتوانند سهام این شرکت‌ها را مورد معامله قرار دهند و به پول نقد تبدیل کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۳ ۲۳:۵۰

سلام من سهاممو ازاد کردم و تا الان هیچی نفروختم الان خیلی ب پولش نیاز دارم میخوام بفروشم باید چیکار کنم

سمنبر بیلری۱۴۰۰/۰۴/۰۳ ۲۲:۴۶

با سلام ما که سهام رو ازاد کردیم ولی نفروختیم میسه بفروشیمش یا ن یک درصدم نفروختم

ارشاد۱۳۹۹/۱۱/۰۲ ۰۳:۵۰

سهام عدالت اگه عدالتی توش بودهمه بایدیک جور ازش بهره میبردن نه یه نفربهره ببره صدنفربسوزه این کجاش عدالته

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۱۷ ۰۸:۲۴

سهام عدالت را ازاد کردم پشیمان کردم میخوام به دولت باز گردد باید چی کار کنم

فاطمه۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۷:۳۹

واسه من ینفر دیگ روش غیر مستقیم رو انتخاب کرده ولی من اصلا دوست نداشتم نه مستقیم بزنم نه غیر مستقیم میخوام سهامم دست دولت باشه باید چیکار کنم؟

اکرم۱۳۹۹/۱۰/۰۸ ۱۶:۴۲

من تاالان نه ازادسازی کردم نه اصلارفتم که ببینم چیه تااخریه فکری میشه خلاصه

سایه۱۳۹۹/۱۰/۰۱ ۱۸:۳۲

سلام.من روش غیر مستقیم الان بخدا لنگ هزارتومن پولیم دخترم لباس گرم نداره کسی رو نداریم کمکون کنن لطفا یکی شرایطو برامون توضیح بده چه کارکنم یا یکی کمکمون کنه بااین شرایط

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۶:۱۳

سلام من تا الان سهامم رو نفروختم الان میشه بفروشم یا نه خیلی ب پولش نیاز دارم

روح الله۱۳۹۹/۰۹/۲۵ ۲۰:۰۲

بابا چند ماهه سهامم رو فروختم ولی هیچ خبری از پول مول نیس.کجا پیگیری کنیم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۱۸:۲۲

والا من روش غیر مستقیم را انتخاب کردم الان به پولش نیاز دارم لطفا آزاد کنین بتونیم بفروشیم

بی نام۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۸:۴۳

من بانک انصارفروخته بودم ولی الان غیرمستقیم هست چکاربایدکنم

کاوه۱۳۹۹/۰۸/۲۵ ۰۷:۱۱

لطفاً راهنمایی کنید چجوری میشه روش غیر مستقیم رو فروخت؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۵ ۲۳:۲۴

ولامن الان چهار ماه فروختم بانک ملی هنوز هیچی دریافت نکردم واقعا اینه رسم ایرانی ها باید حق مردم بخورند داداش سهام ما مال تو ولی نه دیگه اینجوری پول ما خوردن نداره به قول داداش کوچکیم چوب خدا صدا نداره

مهری۱۳۹۹/۰۷/۲۴ ۱۳:۱۰

سلام من میخوام الان سهامم رو ازاد کنم ولی نمیشه اون موقع برا م مقدور نبود

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۲ ۲۲:۲۳

لطفا سایت سهام عدالت رو باز کنین روش غیر مستقیم هستم میخوام روش مستقیم رو انتخاب کنم سهام خودم رو بفروشم

مهرداد۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۱:۳۸

چه مسخره بازی دراوردید مستیم و غیر مستقیم. یا به مردم چیزی ندید یا اگه دادید اینقدر مردم رو اذیت نکنید.

علیرضا محمدی۱۳۹۹/۰۷/۱۸ ۱۲:۴۳

بابا توروخدا سایتشو باز کننین من همه کارشو کردم هرکاریم میکنم نمیشه بفروشبش چیکار باید کرد من یه برادر محلول دارم که به پول نیاز دارم براش بابا به حرف مردم بدبخت گوش کنین

مصطفی۱۳۹۹/۰۷/۱۸ ۰۸:۲۱

دوستان کسی خواست 60درصد سهام عدالتشو آزاد کنه حتی اگه روش غیر مستقیم رو انتخاب کرده باشه ما میتونیم کل 60درصد رو یکجا آزاد کنیم

مهرداد۱۳۹۹/۰۷/۱۳ ۱۴:۰۹

چرا اینکار رو کردند روش غیر مستقیم...

رضا اهوازی۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۳۸

بابا کسانی هستند که واقعا یا نتونسته ویا عدم آگاهی از مهلت روش مستقیم سهام عدالت مشکل پیدا کردن کی سایت رو باز میکنن که بتونیم روش مستقیم سهام عدالت رو انتخاب کنیم لطفا جواب رو بدید ممنون

Aa۱۳۹۹/۰۶/۲۸ ۱۹:۴۳

سایتو باز کنید تا بشه تغییر داد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۷ ۰۱:۵۲

سلام سایت ازاد سازی بسته است چجوری روش مستقیم انتخاب کنیم

حسین۱۳۹۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۲۰

همه میخایم سهامو زود بفروشیم.. خیلی اوضاع مالی مردم خرابه به خدا 99 درصد مردم زیر خط بدبختین، خوشبحال اون یک درصد که پولدارن. به شخصه با مدرک فوق لیسانس حقوق و دو سال سربازی به خون امام حسین آرزومه فقط یک بارم شده یک میلیون تو حسابم باشه.. ن تنها من یعنی بزرگ ترین ارزوی تمام جوونا حتی سن بالا ها اینه برای یک بارم که شده یه یکی دو میلیون تو حسابشون باشه.. فک کنم اگه بفروشن و پولشون بیاد از شوق و خوشحالی روزی ده تا موجودی میگیرن ای دل غافل بی خبر از اینکه اینقد چیز گرون شده همه پول سهام دو سه روزه خرج میشه.خدایا گناه من و امثال من چیه..خدایا چرا؟؟

رب۱۳۹۹/۰۶/۲۶ ۰۴:۰۱

لطفا سایت روبازکنیدتا مردم بتونن اطلاعات رو ویرایش بکنن این چه کاریه همیشه سایت بسته است!

روح الله پرچمی اسبو۱۳۹۹/۰۶/۲۵ ۰۲:۰۸

غیر مستقیم

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۱۰:۲۷

یک اشتباهی کردیم غیر مستقیم زدیم کی ازاد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احمد۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۰۲:۳۹

بخدا هرچه پیام خوندم از ازادسازی این سهام بود وبی پولی مردم ودیر به پولشون رسیدن . پس خواهشا این سایت براشون باز بشه هرکه دوست داره هر روش رو انتخاب کنه . وبرای انهایی که ثبت فروش زدن هم واریز کنید .چون واقعا مردم زیادی گیر پول وگرفتارند .
که روی این پول چه فکرها که نکردن.

محمد هادی۱۳۹۹/۰۶/۲۲ ۱۲:۲۰

سلام ببخشید این ویرایش سهام عدالت از مستقیم به غیر مستقیم را فعال کنید خواهشا مردم گرفتار هستند و از بورس هیچ سررشته ندارند لطفا پیگیری کنید

مختار۱۳۹۹/۰۶/۲۱ ۲۲:۲۹

میخوام سهام غیرمستقیم مستقیم کنم

حسین۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ۲۲:۴۲

این چه مسخره بازیه که شما هرروز در میارین
پول لازمیم خوب سایتو باز کنین بتونیم سهاممونو به مستقیم تغییر بدیم بفروشیم سهممونو

فاطمه۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ۱۳:۵۸

من سهامما ازاد نکردم.لطفا سایتو باز کنید بتونم سهامما بفروشم با پولش گوشی بگیرم.مدرسه که نیست پس مجبوریم گوشی بگیریم چون اجباریه.لطفا سایت و باز کنید

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ۱۲:۲۱

سلام هنوز سایت بازنشده منم می‌خوام غیرمستقیم رو مستقیم کنم

جواد صفرپور۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ۱۱:۰۴

چرا هیچکی یه توضیح درست نمیده الان رفتم کافی نت میگم چه کنم با این سهام میگه ازاد سازی نکردین باید صبر کنین... من واقعا به پول نیاز دارم 3 روزه دارم تو اینترنت میگردمو میخونم که چه کنم ولی هیچی متوجه نشدم

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ۱۰:۳۲

بنده سهام غیر مستقیم را انتخاب کرده ام الان پشیمانم آیا میتونم روش مستقیم را انتخاب کنم یک راهنمایی کنید

رمضان علی کاهانی۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۲۶

سلام،، ما روش غیر مستقیم را انتخاب کردیم،، چرا استانها این همه کند وارد بورس می شوند،، بابا یک سود بریزید تا ما امیدوار شویم

علی خسروی۱۳۹۹/۰۶/۱۶ ۰۰:۴۷

سلام هرچه زودت مخواهم سهامهای استانی ازادشوند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۵ ۲۳:۴۹

ای خدا ماکه اینقدر سواد نداریم که غیر مستقیم یا مستقیم را انتخاب میکنم از کجا بدونم کدوم پول واریز میکند الان یک ماه گذشته سهام خودم را فروختم ولی اصلا پولی برام واریز نشده

ميثم۱۳۹۹/۰۶/۱۵ ۰۲:۵۲

سلام لطفاً مسوولان رسیدگی کنند واقعا در شرایط بد اقتصادی هستیم ما واسه یه بسته نون به خونه بردن به خونه صبح از خواب بیدار میشیم الان وقتشته دست ملتو بگیرین ما که همیشه پشت دولت بودیم واقعا به پولش نیاز داریم تا به یه زخممون بزنیم وعده الکی ندین مردم دلسرد میشن ما روی حرف شما خوشحال میشیم از ما نگیرید این عتمادو

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۴ ۰۹:۲۰

سلام من سهامم رو آزاد نکردم الان میخواهم سهامم رو آزاد کنم باید چیکار کنم

حامد۱۳۹۹/۰۶/۱۳ ۱۴:۴۸

به امام حسین پول لازم دارم خداشاهده پوله پیش خونه ندارم سایتو باز کنید یا پول بهم بدید ...

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۳ ۰۰:۴۱

سلام دوستان کسانی که هر مشکلی دارند یا میخان سهامشون روش مستقیم کنند به سایت www.sahamedalat.ir مراجعه کنند و تبدیل وضعیت انجام دهند تو اون سایت که رفتی مرحله اول که انجام دادید واسه مرحله دوم به سایتی که بهتون معرفی میشه برید و اگه سوالاتی هم دارید به شماره های زیر تماس تماس بگیرید من هم چنین مشکلی داشتم اما مشکلم رفع شد و تا حالا 60 درصد سهام عدالتم فروختم 0218337 ، 0218338 ، 1569

Iman۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۷:۲۸

چون بورس یکی از دلایل افتش فروش سهام عدالت بود
فعلن روش مستقیم رو فعال نمیکنن تا بورس به روال عادی خودش برگرده
خودشونن پشیمونن چرا سی درصد دوم فعال کردن
فروش بیش از حدش باعث شد سهاما افت خیلی زیادی داشته باشه

اریا۱۳۹۹/۰۶/۱۱ ۲۰:۱۱

چندوقت طول میکشه که شرکتاواردبورس بشن خوشابارانی که برشانه ام بزندبرسرخاکم بباردیا نبارد

محمد رضا۱۳۹۹/۰۶/۱۱ ۱۳:۲۰

سلام ممنون میشم ازمسئولین محترم سایت تغیروضیعت باز نمیشه توروخداپول لازم داریم این سایت رو باز کنید ممنون غیرمسقیم به روش مستقیم تغییر بدیم به خدا شما خیلی وضعیت مالی تان خوبه نیاز به هیچی ندارید اگر مستاجر بودید و یا اگر بدهکار بودید میفهمیدید من چه دردی دارم خواهش خواهش میکنم

کوره گیان۱۳۹۹/۰۶/۱۱ ۱۱:۰۵

خواهشاً پیگیری کنید این سایتو باز کنن ما میخایم روشو تغییر بدیم،سهامو بفروشیم
پول نیازمونه ، ای کاش می فهمیدید

فاطمه۱۳۹۹/۰۶/۱۰ ۲۲:۰۴

چرا پس سایت بسته اس وقتی سایت بسته اس چطورروش غیرمستقیم وب مستقیم تغییر بدیم

فرزنده عبدالرحمانی رزگه۱۳۹۹/۰۶/۱۰ ۱۵:۳۴

سلام الآن تکلیف ما چی شده سهام من به بانک تجارت سپرده شده راهنمایی کنید

رضا۱۳۹۹/۰۶/۰۷ ۱۵:۲۳

سلام ممنون میشم ازمسولین محترم سایت تغیروضیعت باز نمیشه توروخداپول لازم داریم این سایتو باز کنید ممنون غیرمسقیم به روش مستقیم تغییر بدیم

وحید۱۳۹۹/۰۶/۰۶ ۱۸:۳۳

بخدا مغز ادم از دست شماها سوت میکشه
ادم از زندگی نا امید میشه

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۰۶ ۱۲:۵۸

...بابا سهم خودمونه چرا هرروز ی بازی سرمون در میارید چرا سایت بستین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.