علي کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال که به قصد شرکت در یکی از نشستهای AFC راهی مالزی شده بود، روز گذشته از اردوی تیم ملی بانوان والیبال در کوالالامپور سر درآورد و به طور سرزده با ملی پوشان دختر دیدار کرد تا اقدام غیرمترقبه پرسشهای متعددی را با خود به همراه بیاورد؛ پرسشهایی که با گذشت زمان مطرح نشد و از کنارش گذشتند؛ پرسشهایی که در راس آنهایی چرایی انجام چنین دیدارهایی و زمان گذاشتن برای دیدار با دختران در شرایطی است که فوتبال این مملکت در حاشیه می غلطد و رئیس فدراسیون ایران از شرایط عادی، مساعد و پاک این رشته سخن به میان میآورد!
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ علی کفاشيان رئیس فعلی فدراسیون فوتبال کشورمان به منظور شرکت در جلسه کميته مسئوليت هاي اجتماعي کنفدراسيون فوتبال آسيا به مالزي رفت اما در سه روز حضورش در کوالالامپور، فعالیتهای دیگری نیز به جز شرکت در جلسات AFC داشت و آن هم بازدید از اردوی تیم ملی بانوان نوجوان والیبال بود که اقدامی غافلگیرکننده ارزیابی شد و برای آن استدلالی بیان شد که اگرچه صحیح است اما ربطی به فدراسیون فوتبال ندارد.
برخی رسانهها همزمانی برنامه های سه روزه کفاشیان با اردوی بانوان والیبال را زمینه ساز این دیدار خواندند اما واقعیت آن است که دیدار با والیبالیستهای دختر ربطی با مذاکراتی که قرار بود رئیس فدراسیون فوتبال ایران درباره ميزباني ايران در جام جهاني فوتسال با محمد بن همام داشته باشد، ندارد و تنها میتواند با توجیه تلاش عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برای تقویت روحیه بانوان صورت پذیرفته باشد که پس از آن نیز از تاثیرات روحی و روانی مثبتش سخن به میان آمد!
رئیس فدراسیون فوتبال و عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در ارزیابی خود پس از بازدید از تمرینات اعضای تیم والیبال دختران نوجوان و گفت و گو با آنها، تصریح کرد: به نظر میرسد مربیان این تیم به صورت اصولی و علمی در زمینه استعدادیابی و انتخاب بازیکنان مورد نظر خود کار کردهاند. با شرایط روحی عالی که در بازیکنان دیدم آنها میتوانند نتایج مطلوبی از مصاف با حریفان آسیایی خود به دست آورند.
با فرض حالت خوشبینانه این دیدار سرزده با دختران که در خبرها نیز مورد اشاره قرار گرفت، باید پرسید در شرایطی که فدراسیون فوتبال حال و روز چندان خوشی ندارد و مجموعه تحت مدیریت علی کفاشیان آبستن سخت ترین انتقادات است، چگونه رئیس بزرگ ترین و پرمشغله ترین فدراسیون ورزشی کشور حتی یک دقیقه زمانش را به سایر رشتههای ورزشی اختصاص میدهد و درصدد افزایش روحیه ملی پوشان دیگر رشتهها برآید؟
آیا رئیس فدراسیون فوتبال تصور میکند مجموعه تحت مدیریتش آنچنان هماهنگ و منظم اداره میشود و موفق بوده که حق دارد بخشی از انرژی و وقتش را به چرخش در اردوی سایر رشتهها اختصاص دهد یا مکلف است همین زمان اندک را نیز به یک ملاقات ساده در کوالالامپور اختصاص دهد و اگر چنین میسر نیست، بازگشت به تهران را تسریع نماید؟
آیا باید رئیس فدراسیون فوتبال ایران را به پیگیری قوانینی همچون اصل پارتو یا قانون 80/20 که یکی از سودمندترین قوانین در زمینه مدیریت زمان است، تشویق کرد؟ آیا واقعاً هشتاد درصد از نتایجی که مدیریت کفاشیان به دست آورده نتیجه بیست درصد از فعالیت هایش است یا او برخلاف این قانون تمام توانش را وقف فوتبال کرده و تنها یک بار ساعتی را به فعالیتهای فوق برنامه اختصاص داده که آن یک بار را نیز رسانه ها اینچنین به نقدش کشیدهاند؟! راستی نتایج نشستهای کفاشیان برای ایران چه بود و چرا فقط همین خبر پس از این نشست پوشش داده شد؟!
امیدواریم او هنوز به این قانون واقف نشده باشد و دستاوردهای مجموعه تحت مدیریتش که به تیم ملی فوتسال و تاحدودی تیم های پایه و طرحهایی همچون آسیا ویژن 1، 2، 3، 4 و... محدود میشود، ثمره همان بیست درصد بازدهی اش باشد که واقعاً اگر تمام توان مدیریتی دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک همین اندازه باشد و او بخش قابل توجهی از وقتش را صرف اموری همچون همین دیدار تقریباً بی ربط با حوزه فعالیتش نکرده باشد، استعفاء پیشنهادی صادقانه و دلسوزانه به او است.
علت این پیشنهاد نیز توضیح واضحات است و تنها باید گفت وقتی که فوتبال شبانه روز مملو از حاشیه است و همگان میگویند این رشته پر از ناپاکی است اما رئیسش مدعی میشود فوتبال ایران پاک است، وقتی هر لحظه بوی اختلاف به مشام میرسد اما اعضاء هیات رئیسه فدراسیون سعی میکند برخی اختلافات جدی میانشان را بروز ندهد، وقتی برخی اتفاقاتی که میافتد آخرین اشخاص آگاه به آن دوستان حاضر در فدراسیون هستند، شاید بهتر باشد کفاشیان را بیش از این زجر ندهید؛ اگر هنوز بازنشسته نشده بازنشسته اش کنید، با رتبه اداری و پایه حقوق معاونت سازمان تربیت بدنی و با ارج و قرب یک معاون معاون رئیس جمهور!