بررسيها نشان ميدهد افرادي که چندين سال با انواع مختلف رايانهها دائما در حال کار هستند، بيشتر در معرض بيماريها قرار ميگيرند.
به گزارش مهر به نقل از رويترز، تحقيقات نشان ميدهد چنين گروهي بيشتر روز خود را در حال کار کردن با رايانه ميگذرانند و بيشتر مبتلا به بيماريهاي مزمن و حتي در مواردي سرطان ميشوند.
کارشناسان علت اين امر را در بيتحرکي ناشي از نشستن ساعات متمادي در روي صندلي پشت کامپيوتر و قرار گرفتن در مقابل اشعه مادون بنفش و خاصيت الکترومغناطيسي ناشي از روشن بودن صفحه نمايش دهنده رايانه ميدانند.
بنا بر همين گزارش، افرادي که از رايانههاي معمولي استفاده ميکنند، ساعات مشخصي از روز را در مقابل رايانه مينشينند؛ اما آندسته از افرادي که نوت بوک در اختيار دارند، از آنجايي که ساعت کار خاصي نداشته و در طول روز و حتي ساعاتي از شب نيز در حال کار کردن با رايانه هستند، بيشتر در معرض خطر قرار دارند.
نتايج تحقيقات حاکي از آن است که در مردان بيماريهاي دستگاه عصبي مرکزي، کليوي و خوني و در زنان بيماريهاي مربوط به غدد لنفاوي و کليوي شايع تر بوده است.
در عين حال، بررسيهاي به عمل آمده روي مرگ و مير افراد از سال 1969 تاکنون نيز نشان ميدهد که بروز بيماريهايي نظير ام.اس، پارکينسون و آلزايمر در افرادي که مشاغل چندين ساله با رايانه داشتهاند، بيشتر است و اين امر نيز تاييدي بر تاثير اين دستگاه بر سيستم عصبي افراد است.