210دقیقه نشست رئیس‌جمهور با 100اقتصاددان

کد خبر: ۱۳۳۷۷
|
۱۶ تير ۱۳۸۷ - ۰۹:۲۲ 06 July 2008
|
10789 بازدید

گفت‌وگوي صريح و صميمي رئيس‌جمهوري با صد اقتصاددان که روز شنبه و به مدت حدود سه ساعت و سي دقيقه (از ساعت 17 و 30 دقيقه بعد از ظهر تا 21 شب) برگزار شد، مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

به گزارش مهر، گفت‌وگوي صريح و صميمي رئيس جمهوري با صد اقتصاددان، روز شنبه از ساعت 17 و 30 دقيقه، آغاز و تا ساعت 21 شب تداوم يافت.
در اين نشست که اعضاي کارگروه تحولات اقتصادي نيز حضور داشتند، دبير اين کارگروه کليات اين طرح را براي حاضران تشريح کرد.

همچنين تعدادي از اقتصاددانان همچون مسعود درخشان، اسدالله فرزين وش، منصور خليلي عراقي، جمشيد پژويان به بيان نقطه نظرات خود درباره طرح تحولات اقتصادي دولت پرداختند و نيز بر ضرورت اجراي تحول ساختاري اقتصاد تأکيد کردند و خواستار دقت نظر و حساسيت دولت در اجراي اين طرح شدند.

دکتر محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهوري نيز در اين نشست با شنيدن نقطه‌نظرات منتقدان اقتصادي، از آنان خواست دولت را در اجراي هر چه بهتر طرح تحول اقتصادي ياري رسانند. وي همچنين خواستار ارايه طرح‌ و راهکار اقتصاددانان براي اصلاح ساختار اقتصادي کشور شد.

همچنين دبيرخانه کارگروه تحولات اقتصادي دولت مأموريت يافته است تا تعامل سازنده با اقتصاددانان را در راستاي اجراي هر چه بهتر اين طرح برقرار کند.

گفتني است، اين دومين نشست رئيس‌جمهوري با اقتصاددانان به شمار مي‌رفت؛ نشست نخست رئيس‌جمهور با 57 اقتصاددانان منتقد برنامه‌هاي اقتصادي دولت، در تير ماه سال 86 برگزار شده بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۶
این یک نقطه شروع خیلی خوب است که دولت از نظرات کارشناسان واقعی استفاده کند ولی استفاده از کارشناسان باید بطور مستمر در همه تصمیمات و فعالیتهای هر دولتی جاری باشد و به یک یا دو جلسه در عرض چند سال اکتفا نشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۶
با فرض بر اينکه اين گونه نشست ها کارشناسي است ؛‌ آنچه مردم انتظار دارند و براي آنها اهميت دارد خروجي
کار است که قشر آسيب پذير جامعه از اين فشار جانکاه اقتصادي نجات پيدا کنند والا اين نشست ها تنها تبادل تئوري هايست که هر کس نظر خود را کارساز مي داند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۶
من به ریس جمهور گرامی پیشنهاد می کنم این گروه مشاوران اقتصادی را به عنوان یک تشکل مشاوره اقتصادی حفظ نموده و حتی در سایر موارد (فرهنگی،ورزشی،اجتماعی ،سیاسی و..) گروه های صاحب نظر را در تصمیمات کلان کشوری شریک نمایند تا انشا الله تصمیمات و راهکارها دقیقتر و کارشناسی تر باشد .
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۶
تابناک گرامی:در واکنش به گزارش بالا و در جایگاه یک کارشناس مدیریت اقتصادی با نزدیک به 20 سال سابقه کار باید بگویم که نمیتوان بدون هیچ ترتیباتی به گروهی از اقتصاد دانها گفت طرح بدهید. بر چه اساسی باید طرح بدهند. چه طرحی را دولت میپذیرد و چه طرحی را نمیپذیرد. یک کارشناس با چه اطمینانی زندگی خود را بر سر تهیه طرحی بگذارد در حالی که نداند برخورد با آن چگونه خواهد بود؟ داده های تهیه طرح باید از کجا بیاید؟ تهیه طرح اقتصادی یک کار مستقل نیست بلکه در رابطه و تبادل نظر با مجریان دولتی و قانونگذاران مجلس تهیه میشود. یک اقتصاد دان به کدامیک از این گروهها دسترسی آزاد دارد. برای تهیه یک طرح کارشناسی و پخته باید شماری از کارشناسان را به سرپرستی یک مدیر پروژه استخدام کرد و به آنها دستمزد داد و امکانات و اطلاعات دولتی را در اختیار آنها گذاشت. رییس جمهور و سایر دست اندر کاران دولتی و مجلس و قوه قضاییه باید در تمامی فرایند شکل گیری طرح گام به گام در تکامل آن نظر بدهند و با مقتضیات اجرایی و قانون گذاری آن سازگاری داشته باشند و کنار بیایند. همینکه بگوییم به ما طرح بدهید یا در باره طرحهای ما نظر بدهید که دردی دوا نمیکند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟