انتشار چندین باره حضور فردی در صفوف نماز جمعه که به آقای دوربینی-2 مشهور شده است لزوم دقت رسانههای دیداری و بویژه وب سایتهای خبری را یادآور میشود.
به گزارش البرز، تقریبا از یک سال گذشته تصویر فردی که اغلب در حال فریاد کشیدن دیده میشود، مورد توجه برخی روزنامههای خارجی و یا سایتهای مغرض قرار گرفته و اینک این فرد به عنوان نماد شرکت کنندگان در نمازجمعه یا اجتماعات ملی و سیاسی معرفی میشود.
آقای دوربینی-2 اغلب لباس نظامی بر تن دارد، پیشاپیش صفوف مردم در حرکت است و جالبتر اینکه تقریبا در همه راهپیماییهای روز قدس، 13 آبان، 22 بهمن، اجتماعات و مراسم نمازجمعه حضور دارد.
آخرین مورد حضور او نیز در مراسم نمازجمعه دیروز بود که خبرگزاری ایلنا عکسی از آن منتشر کرد.
این موضوع از نگاه عکاسان خبرگزاریهای مختلف که گاه شیطنتی هم برای ارسال تصویر این فرد دارند پنهان نمیماند و مرد دوربینی ما هم با هیجانی بسیار بیشتر از آنچه در جمع دیده میشود فریاد میکشد.
روزنامههای القدس العربی و الشرق الاوسط بدون اینکه اشارهای به این فرد یا دلیل و محل حضورش داشته باشند عکس او را در حالیکه طبق معمول فریاد میکشد طوری با تیترهای خود تلفیق کردهاند که گویا واکنش ایران نسبت به اتفاقات روی داده غیرمنطقی و عصبی است و عکس کاملا این باور را به مخاطب القاء میکند. در مورد دیگری از این دست تصویر این فرد در حالیکه پلاکارد الموت لاسرائیل در دست داشت و با لباس نظامی در مراسم روز قدس شرکت کرده بود از شبکه خبری سی.ان.ا.ن پخش شد تا این مفهوم را به بیننده منتقل کند که شرکت کنندگان در راهپیمایی تهران عدهای نظامی هستند.
گزارش البرز میافزاید معلوم نیست این فرد برای به تن کردن لباس نظامی مجوزی دارد یا نه اما به هرحال این سرویس عکس خبرگزاریها هستند که باید با هوشمندی مراقبت کنند که دوربینیهای 3 و 4 بوجود نیایند و حال که صداوسیما با مراقبت فراوان بالاخره توانسته آقای دوربینی شماره یک را کنترل کند یعنی میتوان همه علاقمندان به دوربین را که نمیدانند ممکن است تصاویرشان مورد سوء استفاده قرار گیرد کمی آرام کنند.