جریان جدیدی در حال شکل گیری است؛

پاسخ روشن «ملت ما» به کیهان و محمدرضا خاتمی

گفتمان جدیدی که هم به جمهوریت نظام معتقد و پایبند است هم به اصل ولایت فقیه. از سوی دیگر، با رهبری نظام برخورد گزینشی نمی کند و تمام صحبت ها و سیاست های ایشان را اجرایی و عملی می داند، هم جریان فتنه را خطرناک و جدی می داند و هم جنایات کهریزک، کوی دانشگاه تهران و اصفهان و کوی سبحان را یک انحراف خطرناک می داند، هم شفاف سازی مرزها را جدی می داند و هم جذب حداکثری و دفع حداقلی را مهم و حکیمانه می داند.
کد خبر: ۱۲۹۶۱۵
|
۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۷ 08 November 2010
|
41231 بازدید
|
چندی پیش، روزنامه «ملت ما» گزارشی از فعال شدن اصلاح طلبان معتدل منتشر کرد که بلافاصله روزنامه کیهان به مسئولان این روزنامه حمله و آنها را شبه اصولگرایان خواند. از سوی دیگر، محمد رضا خاتمی در یک اظهار نظر افراطی گفت که اصولگرایان جرأت گفت وگو با اصلاح طلبان را ندارد.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «ملت ما» در مقابل هر دو موضع گیری کیهان و خاتمی، گفته های آنها را بر مبنای گفتمانی که حضور خود را در عرصه سیاسی جامعه امروز ایران مبتنی بر آن می داند، به چالش کشیده است.

بنا بر این گزارش، این روزنامه با انتشار سرمقاله ای با نام «موازین اخلاق سیاسی را رعایت کنیم» و یادداشتی با نام «سخنی صریح با محمدرضا خاتمی» ضمن نقد گفته های کیهان و محمدرضا خاتمی مرزهای فکری سیاسی خود را با افراط گرایان روشن کرده است.

الف) در سرمقاله دهم آبان ماه روزنامه «ملت ما» با نام «موازین اخلاق سیاسی را رعایت کنیم» آمده بود که:

«درباره قضاوت شتابزده و زود هنگام گروهی که با شنیدن خبر اصلاح طلبان معتدل فعالیت خود را آغاز کرده اند، چوب تکفیر برداشته و به آنها هجوم بردند، باید از ایشان پرسید که:

 1 ـ آیا رویش های انقلاب باید از درون جریده ای خاص صورت گیرد یا آنکه جامعه آگاه و انقلابی ایران از درون هر نهاد و جریانی می تواند رویش داشته باشد؟

2 ـ آیا در شرایطی که رهبر حکیم انقلاب سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی را مشخص کرده است، نباید وفاداران به نظام پایبندی عملی به این رهنمود داشته باشند و در این راستا تلاش کنند؟

متن کامل این سرمقاله را اینجا بخوانید.

ب) در یادداشت هفدهم آبان ماه این روزنامه در صفحه دوم با نام «سخنی صریح با محمدرضا خاتمی» آمده است:

«به تازگی آقای محمدرضا خاتمی، در اظهارنظری که شاید ناشی از بی تجربگی و بی توجهی باشد، مدعی شده برخی از اصولگرایان، جرأت گفت وگو با جریان اصلاح طلبان را ندارند.

در پاسخ باید گفت، آنچه از سوی برخی اصولگرایان درباره گفت وگو با اصلاح طلبان مطرح شد، درباره جریان میانه رو و پایبند به قانون و نظام ارزش هاست که مرز اعتقادی و عملکردی خود را با جریان های افراطی اصلاح طلب مشخص کرده است؛ نه کسانی که روزی قوه مقننه کشور را بازیچه سیاسی کاری های خود کرده و آن ماجرای تأسفبار تحصن در مجلس را علم کردند.

آقای خاتمی و دوستان و همکاران تندرو ایشان، باید بدانند ساختارشکنی آنان در موضعگیری ها و رفتارهای سیاسی، هیچ سودی برای مردم نداشت. از این روی، ادامه این بیراهه متضمن هیچ فایده ای نیست.

این برادران نه تنها باید به ملت ایران و نظام اسلامی در قبال فرصت هایی که از مردم برای پیشرفت گرفتند، پاسخگو باشند، بلکه باید بدانند بسیاری از رفتارهای تندروانه و رادیکالی افراطی هایی که از ارزش ها و شعارهای انقلاب نیز سوءاستفاده می کنند، نتیجه طبیعی رفتار این مدعیان اصلاح طلبی است و دود این رفتارها به چشم بدنه اجتماعی اصلاح طلبی رفته که اتفاقا این بدنه اجتماعی همراه نظام و انقلاب است. از این روی، اگر ایشان از دل خون برخی اصولگرایان سخن می گوید، باید بداند این دل را اول شما و رفتارهای ناپخته و نسنجیده شما خون کرد و سپس رفتارهای دوستان کژاندیش که رفتارهای شما را کامل کردند، ولی مسئولیت شما سنگین تر است.

موضع گیری محمدرضا خاتمی، نشان می دهد که جریان های افراطی، خواهان فعال شدن نیروهای وفادار به نظامی در میدان های سیاسی کشور نیستند، زیرا می ترسند پیشگامی سابق آنان از بین برود.»

****************************
با توجه به این دو یادداشت می توان به این نتیجه رسید که گفتمان جدیدی با محوریت شاخص های اصولی پارادایم انقلاب اسلامی و مبتنی بر آرمان های امام و رهبری در حال تولید است.

 گفتمان جدیدی که هم به جمهوریت نظام معتقد و پایبند است هم به اصل ولایت فقیه. از سوی دیگر با رهبری نظام برخورد گزینشی نمی کند و تمام صحبت ها و سیاست های ایشان را اجرایی و عملی می داند، هم جریان فتنه را خطرناک و جدی می داند و هم جنایات کهریزک، کوی دانشگاه تهران و اصفهان و کوی سبحان را یک انحراف خطرناک می داند، هم شفاف سازی مرزها را جدی می داند و هم جذب حداکثری و دفع حداقلی را مهم و حکیمانه می داند.

گفتنی است، برای این جریان فکری و سیاسی، مهم ارزش های انقلاب اسلامی است و نه اشخاص و شخصیت ها، حتی اصول انقلاب را بدون ارزش ها یک پوسته بی خاصیت می داند و برای همین، نام خود را اصولگرایان راستین و یا اصولگرایان ارزشی می نامد.

این گروه نقل قول درگوشی از رهبر انقلاب را که بر خلاف مواضع صریح ایشان است، یک گناه بزرگ تلقی کرده و بر این باور است که رهبر انقلاب، هیچ موضوع درگوشی با کسی و حتی با فرزندان خود هم ندارد، کما اینکه هیچ کسی اطلاع ندارد که ایشان در انتخابات سال گذشته به چه کسی رأی داده است.

در پایان باید به این نکته توجه داشت، همان گونه که تجربه سی و یک ساله نظام جمهوری اسلامی نشان می دهد، رفتارهای متعصبانه، افراطی و به دور از عقلانیت و اخلاق اسلامی ـ با هر مرام و مسلک و با هر تابلویی ـ هیچ گاه نتوانسته دردی از مردم دوا کرده و ملت بزرگ ایران را در گذر از پیچ و خم مشکلات و رسیدن به قله های عزت و افتخار یاری رساند و همان گونه که در فتنه سال پیش نیز نمایان بود، علاوه بر دشمنی دشمنان داخلی و خارجی نظام، این رفتار افراطی، بی بصیرتی و عدم خلوص افراد و جریانات سیاسی مدعی بود که بر آتش فتنه می دمید.

پس بدیهی است که تنها راه رسیدن به این قله های آرمانی، بازگشت به اصول اولیه و ناب انقلاب اسلامی است که امام عظیم الشأن و خلف صالح ایشان، همواره بر آن تأکید داشته و دارند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳۸۶
کریمیان
|
Russian Federation
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
خیلی مواضع خوب و ارزشمندی است من چند شماره روزنامه ملت رو دیدم پر محتوا بودبعضی از افراطی ها تحمل ندارند..ضمن اینکه فقط دیکته نانوشته غلط ندارد...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
همه بد شدن اما روزنامه ملت و تابناک خوبن!! میخوای بگی ما حقیم!!
شما و روزنامه ملت هر دوتون از یک حزب هستید.
پاسخ ها
احسان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
راجع به خاتمی که حق رو گفته
حافظ
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
حالاكه چي از يك حزب باشن حرف حق بايد پذيرفت.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
"حالاكه چي از يك حزب باشن حرف حق بايد پذيرفت."

ببخشید نمیدونستم جنابعالی معیار حقانیت هستی !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
زمانه عجیبی شده اسم بسیار بجایی انتخاب کرده اند فتنه با تمام خواصش
من فکر میکنم فقط تاریخ میتونه درستی یا نادرستی رفتار های اصلاح طلبان یا اصول گرایان رو مشخص کنه الان نمیشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
مواضع دو پهلو یعنی چه؟ اصلی فرعی کردن مسائل یعنی چه؟ فکر کنم روزنامه ملت و سایت تابناک نمی خواهند ملتفت فرمایشات آقا در موارد دو سوال مطرح شده فوق باشند. توصیه میکنم دو پهلو نباشید. . مسایل را اصلی فرعی کنید. مواضعی مثل اینکه فتنه 88 را هم وزن ماجرای کهریزک می دانید یعنی اینکه نمی خواهید مسائل را اصلی فرعی کنید.
مدیر پایگاه با سلام خدمت شما دوست عزیز
می شه بگید از کدام جمله این مطلب یا بقیه مطالب تابناک به دو پهلو بودن رسیدید؟ نکته اینجاست که امثال شما شفاف بودن و دو پهلو نبودن رو فقط در هم رأی بودن با خودتون تفسیر می کنید در حالی که به نظر ما روشن تر از این مطلب نمی شه موضع گیری کرد البته اگر گرد و غبار کینه توزی و یک سویه نگری رو از چهره پاک کنید. در مورد اصلی فرعی کردن هم مشکل امثال شما اینه که بلد نیستید درست آنالیز کنید وگرنه حداقل همین مطالب تابناک رو آنالیز می کردید تا متوجه بشید که ما به اندازه اصلی بودن جریان فتنه به آن پرداخته و به اندازه فرعی بودن هم به غضنفرهایی که آبروریزی هایی امثال کهریزک را برای نظام ایجاد کرده اند پرداخته ایم. به هر حال پیشنهاد می کنیم که از دایره اخلاق و انصاف خارج نشوید و متکبرانه تنها خود را اهل حق ندانید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
تابناك، بايد و شايد (به معناي واقي آن يعني شايسته است) كه حرفه اي تر عمل كنيد. هيچ دليلي ندارد كه به نظرات پاسخ دهيد و حتي در بسياري مواقع ضرر هم دارد. منظورم فقط پاسخ به يك نظر خاص نيست. كلي ميگويم.
1- خود را درگير پاسخ گويي نكنيد و وظيفه تان را انجام دهيد و از نظرات جهت اصلاح نحوه نوشتن و برآورد نظر مخاطبان استفاده كنيد.

2- اگر سري هم به ساير سايتهاي خبرگزاريها (هر چند تابناك را خبرگزاري نميدانم) يا سايتهاي اجتماعي و تحليليِ تعامليِ مهتبر و جذاب ديگر بزنيد خواهيد ديد كه بسيار اندك سايت ملزم ميشود پاسخ به نظرات را خودش بدهد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
با سلام من با نظر تابناک موافقم .نمیدانم چرا برخی ماجرای کهریزک را کوچکمیشمرند.آیا به جایی رسیده ایم که دیگر جان جوانان این مرز وبوم ارزشی ندارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
چقدر سنگ روزنامه ملت رو به سینه می زنین؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
یعنی تحلیلی از این ضعیف تر و پاچه خواری تر تا به حال ندیده بودم.
مدیر پایگاه حالا اینکه تحلیل ما ضعیف بوده نظر شماست و محترم ولی اینکه از لفظ غیر مودبانه پاچه خواری استفاده کرده اید منظورتان مفهوم نیست اگر منظورتان هواداری از نظام و رهبری است، شک نکنید که اینگونه است چون ما خود را فرزند انقلاب و نظام می دانیم و اعتقاد و ارادت به جایگاه و مصداق ولی فقیه از اصول اولیه مشی و مرام ماست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
ما به نوکری میگیم پاچه خواری. تابناک پاچه خواری افتخار ندارد ننگ است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
اصول اوليه تان نان به رنخ روز خوردن است.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
اين حرف ها به لحاظ سطح ادبيات ، بسيار نازل هستند. من از اينكه مردم ما و تازه سطح روشنفكرتر آنها كه به اينترنت دسترسي دارند، از اين الفاظ(كه سازنده سريال قشنگ قهوه تلخ آن را اختراع نمود) استفاده مي كنند ، سر بر ديوار مي كوبم. اين نزاع ها و درگيري ها هيچ سود و ثوابي ندارد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
اصطلاح پاچه خواری که بهتر از واژه قبلی ... می‌باشد و مودبانه تر می‎باشد.
بهمن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
سلام از قدیم گفتند با دشمنی نمیشه ضربه رساند پس نقشه انگلیسی را پیش میکشند و ان هم با قیافه دوستی میخواهید ضربه بزنید اما کور خواندید هم ملت و هم رهبری بیدار است
مدیر پایگاه علیک سلام
در اینکه ملت و رهبری بیدارند شکی نیست ولی دشمنی ما با نظام را از کجا درآوردید والله اعلم. به هر حال مطمئن باشید تا آنجا که بتوانیم جلوی افراطیونی که بخواهند همه چیز را قربانی منافع خود کنند خواهیم ایستاد و از اینکه امثال شما و برخی دیگر ما را انگلیسی و صهیونیست بخوانند هم ابایی نداریم...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
برادر محترم این حقه ها دیگر قدیمی شده است که تا یک نفر بیاید یک حرف حق بزند شما آن شخص را وابسته به انگلیس یا غیره و ذلک بخوانید.
محمدرضا از تهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
شما اصولگراها به فکر موج سواری نباشد که اگه صد بار دیگه هم انتخابات صورت بگیره ما به اصلاحات واقعی رای میدیهم و بس . شما توان این را نداشتید که حق خودتون را بگیرید وبا زد وبند پشت پرده با دولتیها کنار آمدید و حالا برای قشر عظیمی از جامعه تعیین تکلیف میکنید؟ شما عده ای مصلحت گرا هستید و حقیقت را جایی که به نفع خودتان نباشد کتمان میکنید .زنده باد خاتمی و سران اصلاحات.
مدیر پایگاه اینم یه نمونه از افراطیون اون طرف.
برادر عزیز این تحلیل شما از رفتار ما برای خودتون و خیلی از هم فکراتون محترم اما بر فرض اینکه شما درست بگید آیا شما توانستید با رفتار غیر مدنی خود آنچه را که حق خود می دانید بگیرید. امثال شما که دائما از حق مردم و دموکراسی و آزادی دم می زنید بر کدام منطق مدعی هستید که حقی از شما زائل شده است، آیا بر مبنای همین اصول دموکراتیک نبود که کاندیدای شما رأی نیاورد، اگر غیر از این است حداقل ما را که حامی نامزد قطب مخالف شما نبودیم اقناع کنید و بعد دم از زد و بند و... بزنید. به هر حال آنچه ما گفته ایم مواضع و مرام ماست و در آن هیچ تکلیفی برای کسی تعیین نکرده ایم ولی متاسفانه ظاهرا گرد و غبار کینه توزی و تعصب کور به شما هم اجازه دیدن واقعیات را نمی دهد، البته انتظاری نیست چون این روال طبیعی جوامع است که همیشه افراطیون همه چیز را تنها از دریچه آنچه خود درست می پندارند تحلیل می کنند.
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
ببخشید مطالب خودتونو فراموش کردید؟ یادتون رفته رای اقای رضایی 9 رو میلیون تخمین می زدید؟ یه خرده شراف دات باشین؟ میر حسین حتا اگه شتباه م کرده باشه از شما شریفتره
مدیر پایگاه نه علی آقا فراموش نکردیم، اون زمان هم گفتیم بر اساس نظر سنجی هایی که بچه های ستاد انتخاباتی آقای رضایی در استان های مختلف انجام داده اند چنین رقمی رو تخمین زده ایم، معنای تخمین رو هم که حتما متوجه می شید. بعدش هم ستاد، بر اساس اون تخمین اعتراض خودش رو طبق قانون به شورای نگهبان فرستاد، بعدش هم که مشخص شد درست نبوده نیومدیم با لجاجت و یکدندگی مردم رو بکشونیم تو خیابونا و بگیم الا و بلا مرغ ما یه پا داره بلکه به قانون تن دادیم چون معتقدیم عمل به قانون حتی اگه به ضرر ما تموم بشه بهتر از بی قانونی و قانون شکنیه. حالا به نظر شما این خلاف شرافت و مردونگیه؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
يعني واسه رعايت قانون اگه حقت خورده بشه بايد بگي ممنون؟ و بزاري تو رو ................. فرض كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیر پایگاه این یه اصل عقلی و منطقیه و صد البته که با احساسات و تعصب شما جور در نمیاد. البته اگه بتونید ثابت کنید که حقی بوده...
ناشناس
| United States |
۱۰:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
مرسي از اين كامنتت.....واقعا عالي بود...اميدوارم حسابي بهش راي بدن تا حال همشون گرفته بشه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
دلیل اون کار به قول شما غیر مدنی این بود که مراجع قانونی اعتراض قبل از انتخابات از نامزد دیگری طرفداری آشکار میکرد و معلوم بود که این اعتراض به قول شما مدنی نتیجه ای نخواهد داشت . ضمن اینکه آن سوال و اعتراض هنوز هم در ذهن همه هست و پاسخی به آن داده نشده است.
مدیر پایگاه اگر به این «همه» ای که گفتید واقعا اعتقاد دارید، ما هم حرفی نداریم.
ناشناس
| Algeria |
۱۳:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
شما اگر از حقتان گذشته اید ما از حقمان نمیگدریم ما پیرو این ایه ایم که فمن اعتدی علیکم فعتدو بمثل معتدی علیکم و اعتراض را بی قانونی نمیدانیم
مدیر پایگاه ما هم نگفتیم از حقمون گذشتیم ولی شما ها هم اگر باورتون شده که حقی داشتید و پایمال شده دوستانه بهتون بگم که راهش قانون شکنی نیست. ما هم اعتراض رو بی قانونی نمی دونیم ولی اغتشاش و ساختارشکنی رو چرا. انتظارم نداشته باشید که یک نظام سیاسی دست رو دست بذاره تا عده ای هر کار دلشون خواست بکنند. البته بد برخورد کردن مسئولین جای خود را دارد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
تابناک عزیز در جواب نظر محمدرضا فرموده اید «شما توانستید با رفتار غیر مدنی ». یک سوال دارم آیا طبق همان قانونی که مدام آقای رضایی هم بر آن اصرار دارند و عملکرد خودشان در عدم پیگیری بیشتر ماجرای تخلف و تقلب در ا نتخابات را به ان مستند می کنند پیش بینی آزادی اجتماعات و راهپیمایی نشده است؟ راهپیمایی 25 خرداد و تظاهرات سکوت 26 خرداد را با کدام سند و بر چه معیاری رفتار غیر مدنی به حساب می آورید؟؟ تابناک عزیز خودت هم خوب میدانی رای واقعی آقای رضایی اگر شمارش آرایی صورت می گرفت بسیار بیشتر از این رقم بود، و این مساله ای است که دل بسیاری را به درد آورد و خودتان هم خوب می دانید که حداقل چند میلیون رای به حساب آقای رضایی ریخته شد، اما سند اثباتش را ندارید؛ چون مکانیزمی برای آن در جامعه ما پیش بینی نشده است ولی این به هیچ وجه به معنای آن نیست که «بعدا معلوم شد درست نبوده در جواب به نظر علی در ذیل همین نظر». اگر احزابی داشتیم با قابلیت ثبت طرفداران یا حتی با یک کار ساده ثبت نام طرفدارن قبل از برگزاری انتخابات اجازه داده می شد انجام شود ان موقع سند هم داشتید. بماند این قصه سر دراز دارد که اینجا مجال گفتنش نیست.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
تابناک جایی نوشتی اگه حقتون پایما شده راهش قانون شکنی نیست.تو اول واسه من شفاف کن کدوم قانون بعد حرف از قانون بزن.چرا فقط قانون واسه مردمه و آقایون بی قانونی میکنن.راستی مرتضوی چی شده؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
هر انسانی نقاط قوت و ضعفی داره ولی باید منصف بود و اون زمانیرو که همین آقای خاتمی یه تنه جلوی همه ی اصلاح طلبای افراطی وایساد،نذاشت انقلاب به تاراج بره رو هم به خاطر بیاریم،اگر انسان جاه طلبی بود الان خیلی چیزا داشت در عین حال همه ی انسانها بجز معصومین جائز الخطا هستند که البته ظرفیت ها فرق می کنه،در ضمن بهتره ما ایرانی ها عینک افراط و تفریط رو از چشامون بر داریم.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
مطالب بسیار جالب و منطقی بود و دل انقلابی هایی که همواره دلشان از اصولگرایان و اصلاح طلبانی که هموار ادعای انقلابی و ولایی بودن را دارند ولیر رفتار عجولانه و کوتاه نظرانه شان که همه دنیا را در این چند روز حضورشان در این دنیای خاکی می دانند خون است را خوشحال و امید وار نمودید. امید است گروه عقلگرای اسلامی و انقلابی بر جایگاه حقیقی خود در حکومت دست پیدا کند و به همگان در عمل ثابت کند که انقلاب اسلامی چیست. هر دو گروه اصول گرا و اصلاح طلب افراطیرا به عقلگرایی و حرفه ای دعوت می کنم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟