مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.
کد خبر: ۱۲۹۰۶۱۲
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۰ 26 February 2025
|
1959 بازدید

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، باکتری‌های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات‌ها را متابولیزه می‌کنند. این امر می‌تواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد، اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.

آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده‌های جایگزین استفاده می‌کند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کننده‌هایی مانند موارد زیر را درج کند:

آسه سولفام-K

آسپارتام

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

نئوتام

ساخارین

سوکرالوز

اریتریتول

ایزومالت

مالتیتول

مانیتول

سوربیتول

زایلیتول

اگر آدامس شما از طعم دهنده‌های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می‌کند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد، اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.

به گزارش «وب‌ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می‌کند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت می‌کند. بزاق بیشتر ممکن است باکتری‌ها و اسیدی را که روی دندان‌های شما جمع می‌شوند را از بین ببرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟