حجت الاسلام رحیمیان:

دشمنان قسم خورده نظام، کروبی را مقابل نظام قرار دادند

در انتخابات، مشارکت طرف آقای موسوی رفتند و عباس عبدی را که از سوی دادگاه محکوم شده بود، برای کروبی فرستادند. مجمع روحانیون از موسوی حمایت کرد و آقای ابطحی از مجمع سهم آقای کروبی شد. کارگزاران در خدمت آقای موسوی قرار گرفتند و آقای کرباسچی، محکوم دادگاه طرف آقای کروبی آمد؛ آن هم به ‎عنوان معاون اول! و...
کد خبر: ۱۳۱۷۵۳
|
۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۵ 21 November 2010
|
28730 بازدید
|
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید، رویکردهای ساختارشکنانه و انحراف از اندیشه‌های امام را مهمترین عامل جدایی یاران صدیق امام از مجمع روحانیون مبارز دانست.

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان در گفت وگو با هفته نامه پنجره تصریح کرد: چه کسی می‌تواند مدعی خط امام باشد و با نهضت آزادی همسو، همصدا و هم نشین شود و حتی برخی از یادگاران امام عزیز را در محافل آنها بکشانند تا تصویرشان در کنار ابراهیم یزدی در سایت ها منتشر شود؟

مهمترین نکات این گفت وگو به شرح زیر است:

سرنوشت مجمع روحانیون مبارز

ـــ وی در پاسخ به این که به ‎نظر شما، سرنوشت مجمع روحانیون چه خواهد شد، گفت: همان ‎گونه که اشاره کردم، همه اعضای مجمع یکدست نیستند و امید است آن‎‎هایی که به خط امام و میراث امام که همان حکومت اسلامی و ولایت فقیه است، وفادارند، آن‎هایی که به اصول خط امام مانند استکبارستیزی، عدم جدایی دین از سیاست، حمایت از مظلومین به‎ ویژه ملت فلسطین و نقض سلطه‎گری غرب و فرهنگ منحط آن و... پایبند هستند، یا از این تجمع خارج شوند یا زمام کار را به دست گیرند و رسما وفاداری و تولی خودشان را با نظام و مقام ولایت اعلام کنند و از دشمنان اسلام و امام تبری جویند.

اما آن‎‎هایی که در مجمع یا همسوی مجمع هستند و همچنان با ساز دشمنان می‎رقصند و رفتار‎ها و مواضعی را پیش گرفته‎اند که روزه‎خوارها، بی‎حجاب‎ها، ضدانقلاب‎ها، لیبرال‎ها، بهایی‎ها، منافقین، سلطنت‎طلب‎ها و سرانجام آمریکا و اسراییل و انگلیس برای آن‎‎ها کف و سوت می‎زنند و مورد حمایت آنها قرار می‎گیرند، مطمئن باشند همان سرنوشتی را در همین دنیا خواهند داشت که منافقین، سلطنت‎طلب‎ها و امثال آنها گرفتار آن شدند و اگر آنها که هر کدام برای خود ادعا‎های بزرگی داشتند، کاری علیه نظام پیش بردند، این‎‎ها هم خواهند توانست.

لیکن باز هم امیدواریم این آقایان هم، شیاطین و خناسان را از خود دور کنند و روی خود را از مجموع جریان‎های ضددین و ضد انقلاب و ضد امام برگردانند و با توکل به خدا، به این کلام ملکوتی امام راحل گوش دل بسپارند که «آن روزی که آمریکا از ما تعریف کند، باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان از ما تعریف کنند، معلوم می‎شود در ما اشکالی پیدا شده است.»
و «ما نباید توقع داشته باشیم که این‎‎ها برای ما خوب بگویند؛ اگر خوب بگویند، معلوم می‎شود ما خیانت کرده‎ایم.» (صحیفه امام ج2/242)

تنها در سایه تبری از بی‎دینان و تولی دینداران است که می‎توان در دامن پر مهر و محبت ملت بزرگ ایران آرمید. از کف و سوت بی‎حجاب‎ها و روزه‎خوار‎ها و... بگذرید تا با سلام و صلوات میلیونی مردم با ایمان مورد استقبال قرار گیرید./916/د103/

موضع مجمع درباره قضیه آیت الله منتظری

ـــ در قضیه آقای منتظری، مجمع محکم‎تر و شفاف‎تر از دیگران به‎ دنبال امام حرکت کرد؛ نمونه آن نامه‎ای بود که آقایان کروبی و روحانی و امام جمارانی خطاب به آقای منتظری نوشتند و هم اکنون در دسترس هست. نمونه دیگر آن، یکی از اعضا که آن زمان فرمانده کمیته بود، رنجنامه مرحوم حاج احمد آقا را در سطح گسترده ای چاپ و منتشر کرد و دیگری که رابطه نزدیکی با مجمع داشت، با صدور نامه 6/1/68 امام در مورد آقای منتظری، حتی یک شب را تحمل نکرد و شبانه برای برداشتن تصاویر آقای منتظری، ضایعاتی را هم به بار آورد! نمونه دیگر آن، مخالفت با لیبرال‎‎ها و مواضع قاطع علیه آمریکا و اسراییل بود. موضع‎گیری‎های اصولی آقای محتشمی علیه نهضت آزادی و دفاع از ملت فلسطین مثال‎زدنی است.

ـــ این مسأله که این افراد هنوز خط امامی هستند، پرسشی است که زیاد از من می‎پرسند و من متحیرم چه پاسخی بدهم. مردم می‎گویند چگونه شد که پس از بیست سال از رحلت امام، موضع مجمع روحانیون در قبال آقای منتظری تغییر یافت یا در قبال نهضت آزادی دگرگون شد؟ و چه شد که در بسیاری از موارد، از جمله در فتنه سال 1388 مواضع مجمع با نهضت آزادی و ملی‎گراها همگون از آب درآمد؟ آیا پس از ده سال یا بیست سال آقای منتظری و نهضت آزادی به خط امام نقل مکان کردند یا در این مدت مواضع و دیدگاه‎‎های امام نسبت به این دو مقوله تغییر یافته است یا شما از خط امام بیرون شده‎اید؟

ارزیابی از انتخابات دوم خرداد و پدید آمدن جبهه دوم خرداد

ـــ یقینا هر یک از این رخدادها، یک آزمون و امتحان الهی است؛ مثلا دوم خرداد، سوم خرداد، 14 خرداد، 15خرداد، 23 خرداد، 30 خرداد هر کدام در مقطعی از تاریخ نهضت و نظام یک آزمون به شمار می‎آیند تا به تعبیر قرآن: «حتی یمیز الخبیث من الطیب». در آزمون دوم خرداد بسیاری از واقعیت‎‎ها آشکار شد و دست جریان نفاق جدید رو شد. آنهایی که از اول با امام نبودند، آن‎‎ها که با امام بودند ولی با گذشت زمان دچار ارتداد از خط امام شده بودند، آن‎‎ها که زمان امام زخم خورده بودند، ولی در کمین بودند تا از امام انتقام بگیرند، آن‎‎ها که ضعیف‎الایمان بودند، ولی ژست مؤمن به خط امام و اصل دین به خود گرفته بودند و... همه این‎‎ها لو رفتند. این جریان‎ها هرچند با فتنه 18 تیر و تحصن مجلس ششم و لجن‎پراکنی‎های‎شان در روزنامه‎‎های زنجیره‎ای و صد‎ها شیطنت دیگر آسیب‎‎هایی به جامعه و نظام وارد کردند و ریزش‎‎هایی را پدید آوردند، ولی از سوی دیگر، باعث بیداری، رویش و افزایش بصیرت عمومی شدند و همین امر زمینه گرایش عمومی به جریان اصول‎گرایی را فراهم کرد.

ـــ البته این نکته هم گفتنی است: جریان‎‎هایی که سوار موج دوم خرداد شدند از سال‎ها پیش در دوران سازندگی از جهت فکری در محور‎هایی همچون حلقه کیان و از جهت اجرایی و عملی با فراهم کردن زمینه‎‎هایی همچون تأسیس و توسعه فرهنگ‎سرا‎ها و رونق بخشیدن پاتوق‎های اباحیگری در برابر مساجد و... توسط کارگزاران و... با آمادگی وارد فضای موسوم به توسعه سیاسی آقای خاتمی شدند و تا آن‎جا که توانستند، پیش رفتند و در حالی‎که در متن حاکمیت قرار گرفته بودند با لایه‎بندی چهره‎‎ها و عملکردهای‎شان پله به پله براندازی نظام اسلامی و پایه‎‎های اصلی آن را هدف گرفتند؛ در یک لایه انکار ولی فقیه (مصداق)، در لایه بعد انکار ولایت فقیه (مفهوم) و در لایه سوم انکار کارآیی دین در اداره جامعه (حکومت اسلامی) و در لایه نهایی اصل دین را مورد تردید و انکار قرار دادند.

نقش آقایان موسوی و کروبی در این سناریو

ـــ قابل تصور نبود که آقای موسوی در چنین موضعی قرار گیرد، اما با ورود ایشان به این صحنه قابل پیش‎بینی بود که تمام جریاناتی که مرگ و زندگی سیاسی خود را در گرو این انتخابات می‎دیدند، پیرامون آقای موسوی را احاطه کنند و با مدیریت او این فتنه بزرگ را به راه بیندازند.

ـــ در انتخابات، مشارکت طرف آقای موسوی رفتند و عباس عبدی را که از سوی دادگاه محکوم شده بود، برای کروبی فرستادند. مجمع روحانیون از موسوی حمایت کرد و آقای ابطحی از مجمع سهم آقای کروبی شد. کارگزاران در خدمت آقای موسوی قرار گرفتند و آقای کرباسچی محکوم دادگاه طرف آقای کروبی آمد؛ آن هم به‎ عنوان معاون اول! نخستین حکم آقای کروبی برای مهاجرانی صادر شد با آن سابقه سیاه ولاحقه لندن‎ نشینی‎اش؛ در روزنامه اعتماد ملی متعلق به آقای کروبی با بزرگترین تیتر صفحه نخست نوشتند: رأی سروش به کروبی؛ همان سروشی که چند هفته پیش از آن، مطلب انکار وحی بودن قرآن را مطرح کرده بود. برنامه جریان فتنه این بود که با این سناریو و شیطنت‎های دیگری که به ‎کار گرفتند، آقای کروبی را کاملا از چشم مردم بیندازند که انداختند و رأی او را به کمتر از آرای باطله رساندند.

ـــ از سوی دیگر، با شگرد‎های گوناگون به او باورانده بودند که تو حتما رییس‎جمهوری خواهی شد، به ‎گونه‎ای که حتی در مقابل طرح کنار رفتن او به نفع آقای موسوی اعلام کرد فقط عزراییل می‎تواند من را منصرف کند و در جای دیگر گفت، این ‎بار نمی‎‎خوابم. اشاره به انتخابات نوبت گذشته که همین باور را به او القا کرده بودند که رأی اول را داری؛ تا ساعت پنج صبح پس از انتخابات 1384 باور کرده بود که رییس‎جمهوری است، اما چند ساعت خوابیده بود و بیدار شده بود و با اعلام نتایج معلوم شد رییس‎جمهوری نیست و از همین نقطه با همفکرانش در مجمع که وزارت کشور را داشتند و برگزار کننده انتخابات بودند، مشکل جدی پیدا کرد و منجر به جدایی از آن‎‎ها و تشکیل حزب اعتماد ملی شد.

ـــ به ‎هر حال، جریان فتنه با توجه به زمینه‎‎هایی که در آقای کروبی سراغ داشتند و با مدیریت برنامه انتخاباتی او، موفق شدند از یک طرف او را ساقط کنند و از سوی دیگر، با باور قطعی او به رییس‎ جمهوری شدن و بعد با تحقق نیافتن آن با آن آرای اندک او را در برابر نظام قرار دهند و البته درباره آقای موسوی این سناریو بسیار پیچیده‎تر بود.

هدایت اصلی ماجرا در دست چه کسانی؟

ـــ قطعا هدایت اصلی این ماجرا در دست دشمنان اسلام و نظام بود؛ البته باید توجه داشت شیاطین و دستگاه‎‎های جاسوسی آن چند لایه‎ای کار می‎کنند. به قول مرحوم شهید محمد منتظری، هیچ گاه عناصر اصلی شناخته شده و آشکار نمی‎‎شوند. روند ماجرا و پیامد‎های مترتب بر آن کاملا نشان می‎دهد که دشمن با توجه به همه ناکامی‎هایش در سه دهه گذشته، این ‎بار با به‎ کارگیری همه ظرفیت‎های خود و بهره‎گیری از همه انحرافات و نقاط ضعف این آقایان و حتی بهره گیری از ناشی‎گری‎ها و غفلت‎های داخلی نظام، نابودی و براندازی نهایی نظام را هدف گرفته بود.

ـــ آنها‎ می‎خواستند یکی از بزرگترین دستاورد‎های نظام، یعنی انتخابات بی‎نظیر 23 خرداد را تبدیل به سقوط از قله کنند و این‎ بار نه به ‎وسیله عناصر بدنام و منفور که با بهره گیری ابزاری از چهره‎‎هایی که متعلق به نظام بودند، ضربه نهایی خود را وارد کنند و البته معلوم است که اگر هم به فرض محال موفق می‎شدند و به اصطلاح، خرشان از پل فتنه می‎گذشت و زمام کار را به دست می‎گرفتند، یقینا موسوی و کروبی نخستین قربانیان این ماجرا بودند.

متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹۷
وحيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
چه سالي بود اين سال 88 ، سال رو شدن چهره ها و ...
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
هدف حفظ انقلاب باتفكر واقعي شهدانه.... هرعاملي كه سبب عدم آرامش شودفاكتور منفي محسوب مي شود وبايد به تعادل جامعه كمك كرد نه به هر قيمتي.....(سايه حضرت امام خامنه اي مستدام باد)
عباسعلی زارع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
اظهارات آقای رحیمیان کاملاَ درست ، منطقی ، کارشناسانه و برای همه صاحب نظران قابل توجه میباشد.
عرفان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
آیا نظام مجموعه ای از اشخاص است ؟ ایا نظام مجموعه ای از قوانین است ؟ پس نظام چیست ؟ نظام همانگونه که از اسمش پیداست مجموعه ای نظم ونظام وقوانینی است که طی این 32 سال پدید آمده و با احترام به اشخاص ، کسانی که مقابل نظم و نظام و قوانین بایستند (مهم نیست از کدام جناح باشند) مخالف نظام محسوب می شوند و کسانی در چهار چوب قوانین خواستار اصلاح قوانین هستند موافق نظام هستند والسلام
شهاب
|
Iraq
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
بدون شک روزی مردم در تابناک را تخته خواهند کرد بجای انتشار صحبت های جناب موسوی صحبت های یک طرفه و بی ادبانه کسی دیگه را منتشر می کنی ای خائن .
احد
|
United States of America
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
بنده با نظر شما موافقم کشور ما در دو حات از تندروی های اول انقلاب این گرو وسازشکاری بعد 2 خرداد ضربه خورده بخاطر اینکه اینها خائن به ملت هستند تا از صحنه هم خارج نشوند در جریان سیاسی حضور داشته باشند باز هم خطر ناکند بقول شهید آوینی اینها لشکر خط مقدم دشمن هستند کارنانامه اینان پر است از جنایت
البته در جناح راست هم افرادی هستند که مثل اینان عمل میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
یه کمی که دقت میکنم میبینم حرفاشون درسته.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
این آقای کروبی از قبل هم زمینه انحراف را داشت و روشهایش با اسلام مطابقت نداشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
ايا هميشه اين طور شفاف حرف ميزنيد ان هم بعد از 14 ماه اون زمان كجا بوديدي
خواننده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
خدايا چرا دست برنمي داريد خودتون هم خوب ميدونيد داريد چي ميگيد
روزي ميرسه كه جواب همه تهمتها رو بايد بديد هيچ حكومتي به صورت تكصدا باقي نميمونه كاشكي از تاريخ عبرت بگيريد ميدونم كه حتما تاييدش نميكنيد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
جای این همه فرافکنی و مظلوم نمایی بگویید دروغ بزگ تقلب چه شد ؟ ما بیشماریم کجاست ؟ مسئولیت خون بیش از 30 جوان با کیست ؟ هزینه هنگفتی که نظام بابت زیاده خواهی های یک مشت قدرت طلب متوهم داد پای کیست ؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟