ابتکار جالب یک رستوران

کد خبر: ۱۴۰۵۷۰
|
۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۳ 05 January 2011
|
22924 بازدید
|
۵
یکی از رستوران‌های اردن برای جذب گردشگران و جهانگردان ابتکار عمل جالبی به خرج داده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، این رستوران به‌سبب آنکه ممکن است غذاهای عربی به مذاق گردشگران خوش نیاید به آنها اجازه داده است زیر نظر سرآشپز رستوران به طبخ غداهای مورد علاقه خود بپردازند.

یکی از صاحبان این رستوران می‌گوید: این طرز فکر از آنجا به ذهن ما خطور کرد که وقتی خارجی‌ها به اردن می‌آیند با انواع و اقسام غذاهای عربی در مراکز تجاری و بازارها مواجه می‌شوند اما ممکن است طبع آنها با این غذا سازگار نباشد ضمن آنکه در منزل نیز وسایل یا وقت کافی را برای طبخ غذای مورد علاقه نداشته باشند.

از این‌رو ما تصور کردیم بهترین روش این باشد که ما امکانات را در اختیار آنها قرار دهیم تا زیر نظر سرآشپز به پختن غذای مورد علاقه خود مبادرت کنند.
 
وی می‌افزاید: پس از اینکه این ایده به ذهن ما خطور کرد حدود 6 هفته این کار را به‌طور ازمایشی انجام دادیم.

ما تلاش کرده‌ایم با گردشگران با گشاده‌رویی رفتار کنیم و بیشتر گردشگران هم از این طرح استقبال کرده‌اند.

یکی دیگر از کارکنان این رستوران می‌گوید: این اقدام با استقبال گسترده‌ای مواجه شده است و همه ما را به ادامه آن تشویق می‌کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
علـــــــی آشپز
|
Finland
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
تو ایران هر چی بزارن جلوت باید بخوری
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
آشپزاش املت هم بلدن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
ببين انسان چقدر ذهن خوب و بازي دارد.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟