رييس مركز تحقيقات كليه و مجاري ادراري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اعلام كرد: سرطان مثانه به عنوان اولين مساله بهداشتي و درماني در كشور در حوزه اورولوژي مطرح است و در نهايت سرطان كليه و پروستات اهميت درماني بالايي در كشور دارند.
به گزارش ايسنا، دكتر عباس بصيري ضمن گراميداشت روز سلامت مردان در حاشيه چهارمين كنگره انديورلوژي و يورلاپاراسكوپي بيان كرد: متاسفانه بخشي زيادي از بيماران ما كه دچار سنگ كليه يا سرطان كليه هستند، دير به ما مراجعه ميكنند و نميشود اقدام درماني موثري براي آنان بكار گرفت، تاكيد پزشكان در روز سلامت مردان تشخيص زودهنگام و عملي اوليه بيماري است تا كار به مراحل غيرقابل بازگشت، نرسد.
وي درباره شايعترين بيماريهاي دستگاه ادراري تصريح كرد: شايعترين بيماريهاي ادراري در اروپا و آمريكا، سرطان پروستات است، اما مشكل اصلي در كشور ما سرطان مثانه است و به دو دليل مورد اهميت قرار ميگيرد، نخست به دليل فراواني و ديگري سختي درمان آن .
رييس مركز تحقيقات كليه و مجاري ادراري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ادامه داد: تمركز ما بر روي درمان سرطان مثانه است، اما توجه به اين مساله منجر به ناديده گرفتن سرطان پروستات نميشود، بر اساس يافتههاي ما حدود 10 درصد افرادي كه به سن پروستات ميرسند، اين بيماري را دارند، اما در اكثر موارد در مقدمه بيماري كشف و قابل درمان هستند.