آمريکا چهار درصد از ذخاير نفت خام خود را فروخت

به علت وجود تقاضای زیاد برای نفت خام سبک و شیرین که کاربرد عمده آن تولید بنزین و گازوئیل است، تمام میزان نفتی که به مزایده گذاشته شده بود فروخته شد.
کد خبر: ۱۷۴۲۸۳
|
۱۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۷ 02 July 2011
|
1953 بازدید
 آمریکا روز جمعه بیش از سی میلیون بشکه از ذخایر نفت خام راهبردی خود را به فروش رساند.

وزارت انرژی آمریکا در مزایده ای که روز جمعه و با هدف رفع کمبود منابع نفت خام در بازار این کشور برگزار شد چهار و دو دهم درصد از مجموع هفتصد و بیست و هفت میلیون بشکه نفت خام ذخیره راهبردی خود را که در ایالتهای تگزاس و لوئیزیانا نگهداری می شود فروخت.

نفت خام فروخته شده قرار است در فاصله ماههای ژوئیه تا اوت به خریداران تحویل دهد.

ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُبـه گـزارش خبرگـزاری رویترز از نیویورک، وزارت انرژی آمریکا در این باره اعلام کرد پالایشگاه خصوصی والرو عمده ترین خریدار این منابع نفت خام بود.

به علت وجود تقاضای زیاد برای نفت خام سبک و شیرین که کاربرد عمده آن تولید بنزین و گازوئیل است، تمام میزان نفتی که به مزایده گذاشته شده بود فروخته شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟