نشریه استرالیایی گزارش داد؛

پاکستان برای مقابله با ایران به کمک عربستان می شتابد!

ترس پادشاهی سعودی از ناآرامی های اخیر منطقه و آنچه انقلاب های عربی نامیده می شود، باعث شده است که این کشور به ویژه به دلیل نگرانی هایی که از شیعیان منطقه دارد، دوباره به سمت پاکستان متمایل شود/ ... و به نوعی می‌توان این کمک مالی گرفتن را به نوعی سرمایه گذاری ریاض در اسلام آباد دانست.
کد خبر: ۱۷۴۶۴۳
|
۱۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۷ 03 July 2011
|
14975 بازدید
|
سرویس بین الملل ـ در حالی که در روزهای اخیر، خبری منتشر شد، مبنی بر اینکه مقامات عربستان سعودی تهدید کرده اند که برای مقابله با ایران به سمت تولید سلاح هسته ای خواهند رفت، امروز هم نشریه «استرالین»، نوشت: عربستان درصدد است برای مقابله با ایران، دوستی دیرین خود با پاکستان را احیا کرده و از کمک های نظامی و به ویژه هسته ای پاکستان بهره مند شود.

به گزارش «تابناک»، گفته شده است که عربستان از پاکستان درخواست کمک کرده و پاکستان نیز دو تیم ویژه را برای زمانی که عربستان به کمک نیاز دارد، اختصاص داده است.

این روزنامه استرالیایی همچنین نوشت: برای عربستان که با ایران هم رقابت سیاسی و هم دشمنی ایدئولوژیک دارد، سخت است که بنشیند و تهرانی را نگاه کند که هر روز به تسلیحات هسته ای نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود؛ بنابراین، درست در همان روزی که آژانس بین المللی انرژی هسته ای، خبر از کشف فعالیت‌های پنهانی هسته ای ایران داد، ریاض هم از برنامه خود برای ساخت شانزده راکتور هسته ای پرده برداری کرد که گفته می‌شود، هزینه راه اندازی آن از مرز سیصد میلیون دلار خواهد گذشت.

در ادامه این گزارش آمده است: ترس پادشاهی سعودی از ناآرامی های اخیر منطقه و آنچه انقلاب های عربی نامیده می شود، باعث شده است که این کشور به ویژه به دلیل نگرانی هایی که از شیعیان منطقه دارد، دوباره به سمت پاکستان متمایل شود.

بنابراین، گویا حکام سعودی با دیدن سرنوشت مبارک و حمایت نکردن آمرکایی ها از وی به این نتیجه رسیده اند که نمی توانند به کمک های آمریکا در موقع لزوم تکیه کنند و ممکن است، آمریکا با آنان نیز معامله ای شبیه آنچه با مبارک انجام داد، انجام دهد.

برخی نیز بر این باورند که چنین کاری از سوی عربستان، هشداری است برای تهدید آمریکا تا ارزش اتحاد با عربستان را بداند!

با این حال، خبر نزدیک شدن عربستان و پاکستان در زمینه همکاری هسته ای در حالی است که در چند دهه گذشته، پاکستانی‌ها هر جا برای تأمین هزینه فعالیت‌های هسته ای خود به تنگنا خورده اند، از ریاض کمک مالی گرفته اند و به نوعی می‌توان این کمک مالی گرفتن را به نوعی سرمایه گذاری ریاض در اسلام آباد تلقی کرد.

با وجود این، اما این همه ماجرا نخواهد بود و به فرض تمایل دو کشور، زمینه برای همکاری هسته ای بین آنها، آنچنان هم فراهم نیست و متغیرهای متعددی در این زمینه دخیل هستند که کار را بیش از پیش برای هر دو طرف پیچیده خواهد کرد، به ویژه آن که سردمداران کنونی پاکستان، هم اکنون در برزخی میان وعده های آمریکا و حملات مدام هواپیماهای آنان از یک سو و لزوم حفظ ایران به عنوان یک همسایه مقتدر به ویژه برای رفع بخش عظیمی از نیازهای خود از سوی دیگر گرفتار آمده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۶
م.د
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
چرا نمی گویید این همکاری پاکستان با عربستان نتیجه مسامحه ایران نسبت به بدهی کلان هندی هاست.
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
به نظر من تحلیل ساده تر و واقعی تر انست که هر دو کشور عربستان و پاکستان نوکر بی اختیار امریکا هستند و اکنون قرار است بدستور ارباب زمینه همکاری حتی هسته ای داشته باشند تا اگر لازم شد امریکا بدون انکه از خود هزینه ای کرده باشد ایران را با سلاح هسته ای مورد حمله قرار دهد. باین ترتیب تمام عناصر تحلیل فوق برای رد گم کردن است. هیچ کشوری که اساس حکومتش با نصب دیگران بوده قادر نیست هیچ اقدامی از طرف خودش بکند و این هم در مورد پاکستان و هم در مورد عربستان صدق میکند. بمب اتمی پاکستان هم بی تردید امریکایی است و مستقل نیست همانطور که بمب اتمی هند روسی بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
این هم از کشور دوست و برادر پاکستان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
عربستان!!! بمب اتم؟؟؟؟ سعودی از این مخ ها ندارند
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
به لطف خدای بزرگ همه ی اینها هم که متحد شوند صبحانه یک روز ارتش قهرمان و سپاه دلاور ما نخواهند شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
اللهم اشغل الظالمین بالظالمین...
الهی آمین
م-ر-ص
|
United States of America
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
اینگونه موارد به احاظ کم کاری و یا حداقل عدم شناخت و آگاهی برخی از مسئولین سیاست خارجی ما از نحوه تعامل و مواجهه صحیح در برخورد با کشور هاست.
همانگونه که بدان واقف هستید اکنون بسیاری از کشور ها سرمایه گذاری قابل توجهی را معطوف به وجهه سازی بین المللی و در واقع آماده سازی روانی افکار عمومی بین المللی برای توجیه سیاست های در حال اجرا و همچنین آتی خود می نمایند.
نحوه مبارزه با اینگونه موارد شناخت نقاط منفی اینگونه کشور ها در زمینه های اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی و بکار گیری آنها در روشن نمودن اذهان بین المللی(ملت ها) است.
با این روش و با کمترین هزینه و درگیری میتوان از توان بالقوه افکار عمومی برای مخالفت با شکل گیری توافق ها،همکاری هایی که بنوعی می تواند مخالف منافع ملی ما باشد مقابله نمود.
برای مثال در موردکشوری مثل عربستان با آن حجم از تخلف های حقوق بشری (از نظر بین المللی) ،بیشترین آمار صدور تروریست و دست داشتن در اعمال تروریستی،فساد اخلاقی و اعمال اعمال خالف اخلاق به لطف دلار های نفتی میتوان انتشار این موارد در سطح افکار عمومی جهان و بمباران تبلیغاتی با ابزار های اطلاع رسانی از جمله کانالهای ماهواره ای،سمینار ها،همایشهای برون مرزی، شرکت در بحث در شبکه های اجتماعی آن چنان جوی ایجاد نمود که این سوال را برای افکار عمومی جهان ایجاد کند که چگونه کشور هایی مثل آمریکا،انگلیس،و دیگر قدرت های جهان با نادیده گرفتن این تخلفات همچنان به حمایت از آنان ادامه می دهند و چرا با کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران که حتی یک صدم این تخلفاتنیز شامل آن نمی گردد اینگونه برخورد میگردد.
توصیه من به مسئولین محترم این است تا با ایجاد حس دینداری و و طن پرستی در جوانان کشور بخصوص دانشجویان عزیزمان آنان را در مسیری قرار دهند تا بجای ارسال آهنگ و عکس و غیره در شبکه های اجتماعی اینترنتی با حضوری فعالانه در این سایتها و شرکت در بحث ها به روشنگری افکار بین المللی پرداخته
و تفاوتهای آشکار فرهنگی ایرانیان مسلمان و بخصوص شیعه مذهب را با کشور هایی مانند عربستان و پاکستان و غیره به جهانیان بشناسانند.
برای اینکار می توان با در اختیار گذاردن امکانات ارتباطی،ایجاد حس رقابت برای حضور در صحنه های بین المللی جهت دفاع از دین و کشور،برگزاری مسابقه های بین المللی در موشکافی سیاستهای خصمانه اینگونه کشور ها، تبلیغات، اختصاص بخشی از واحدهای درسی دانشگاهی به این امر از مجموعه پتانسیل های بالقوه جوانانمان در تقویت و پشتیبانی ازسیاست خارجی کشور بهره برد.
مسئولین کشور نیز می بایستی ب نحوی هماهنگ با سیاستهای تبلیغی دشمنان مقابله نموده و موضعی واحد در برخورد اتخاذ نمایند.
برای مثال می توان در موردی مانند ساخت یک ورزشگاه در لندن بوسیله امارات متحده عربی در لندن که با اهداف جذب افکار عمومی مردم انگلیس شکل گرفته است حداقل از تبلیغ این امر توسط مجریان تلویزیونی خودمان که به مانند یک رپرتاژ آگهی بطرزی عجیب و مداوم این نام را در گزارشهای خود بکار برده و تبلیغ می کنند جلوگیری نموده و حتی با راهکاری به تمسخر آن برای تحریک احساسات ملی گرانه انگلیسی ها پرداخت.

موفق و موید باشید
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ... اخه کشوری که سبزی خوردنش هم وارداتیه چه کار به این غلطا ! اونجا تنها کاری که تو اون بیایون لم یزرع به درد آل سعود می خوره سرمایه گذاری روی پرورش سوسماره !!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
همون کشور الان داره رانی انواع ابمیوه(نمونه مانجو) شربت سس فلفل ... به ایران صادر میکنه محصولاتش تو همه سوپرمارکت ها هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
قسمت زيادي از پاكستان در حقيقت اراضي ايرانزمين هستند كه با توطئه انگلستان از ايران جدا شده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
خدا کند اینجنین سرمایه گذاری انجام شود اینها انقدر کوته بینند که نمیدانند ساختار حکومتی انان غیر قابل تحمل است و این امکانات به داراییهای جهان اسلام افزوده خواهد شد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟