به گزارش خانه ملت، "حسین ابراهیمی" با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر پرهیز از اشرافیگری، رفاه طلبی و غفلت از روحیه جهادی، گفت: این خصایص خواستههای نفسانی بشر هستند که از قِبَل آنها میخواهد به زندگی بهتر در سایه امکانات بیحد برسد، اما انبیا الهی مامور به تربیت انسانها شدند تا نفسانیات به حاشیه رانده شوند.
نماینده بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر همه کره خاکی در اختیار انسان قرار گیرد باز تلاش میکند کرات دیگر منظومه شمسی را به تصاحب خود درآورد، از این رو هدف انبیاء از آموزش احکام دینی به مردم آن بود که آنها یاد بگیرند، در چارچوب رعایت حقوق دیگران از حقوق خود بهرهمند شوند.
اشرافیگری مسئولان تاثیر منفی بر رفتار و کردار مردم میگذارد
وی با اشاره به آسیبهای رفاه طلبی و اشرافیگری از سوی مسئولان و مقامات کشور، افزود: درست نیست در یک جامعه قشری از مردم از مشکلات اولیه همچون فقدان خوراک و سرپناه رنج ببرند، ولی حاکمان آن به دنبال زندگی مرفه و بیدغدغه باشند، این مسئله تاثیرات منفی بر رفتار و کردار مردم میگذارد و معنی ارزشها در دید آنها عوض میشود.
رئیس هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس، اظهار کرد: ملتی که ارزشهای آن با اشرافیگری و دوری از روحیه جهادی تعریف شد، دیگر آموزههای انبیاء را ملاک عمل قرار نمیدهد و از مسیر کمال، پیشرفت و توسعه دور میشود.
وی ادامه داد: امام علی (ع) میفرمایند؛«برای هر امتی امامی است و مردم به امام خود اقتدا میکنند» یا در جایی دیگر فرمودند؛ «مردم به حاکمان بیشتر از پدران خود نگاه میکنند» یعنی اگر حاکمان به دنبال ثروت اندوزی رفتند جامعه نیز در آن مسیر قرار میگیرد.
حاکمان باید خود را با پایینترین طبقه جامعه تطبیق دهند
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه حاکمان باید خود را با پایینترین طبقه جامعه تطبیق دهند، تاکید کرد: مقامات و کارگزاران کشور حداقل تا زمانی که در مسئولیت هستند در زندگی شخصی از امیرالمومنین (ع) و بزرگانی همچون امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری الگوبرداری و از ثروت اندوزی اجتناب کنند وگرنه آرامش از چهره جامعه سلب میشود.
وی تقوا را منشاء همه خوبیهای دنیا و آخرت خواند و افزود: روزه تقوای انسانهای متدین را تقویت میکند و آنها را به سمت اخلاق و رفتار نیکو سوق میدهد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز یکشنبه-۱۶ مردادماه- در دیدار رؤسای قوای مجریه، مقننه و قضائیه، رئیس مجلس خبرگان، اعضای هیئت وزیران، نمایندگان مجلس، مسئولان دستگاهها و سازمانهای مختلف، ائمه جمعه و نمایندگان ولیفقیه در استانها و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با یادآوری شکست مسلمانان در جنگ احد و علل و عوامل آن، افزودند: «سرگرم شدن به منازعات و مشاجرات سیاسی، روی آوردن به رفاه طلبی و زندگی اشرافی، غفلت از روحیه جهادی و ایثار، غفلت از تهاجم فرهنگی دشمن، غفلت از در کمین بودن دشمن، غفلت از نفوذ دشمن در فضای رسانهای کشور، و کم توجهی نسبت به حفظ بیت المال از جمله نقاط ضعف هستند.»