آل خليفه براي تغيير تركيب جمعيتي بحرين و سركوب قيام مردمي در اين كشور، چندين هزار مزدور پاكستاني و اردني را استخدام و بلافاصله تابعيت بحريني به آنها اعطا كرد، اين درحالي است كه طرح لغو تابعيت شيعيان نيز پيگيري مي شود.
به گزارش فارس، رژيم آل خليفه با ورود 400 اردني ديگر به داخل خاك بحرين به سياست تغيير ساختار جمعيتي اين كشور براي در اقليت قرار دادن شيعيان ادامه ميدهد.
در همين راستا يورو نيوز نيز در گزارشي اعلام كرد: بيش از نيمي از ساكنان بحرين افراد خارجي سني مذهبي هستند كه در ازاي دريافت مبالغ بالايي به اين كشور ميآيند تا بر جمعيت شيعيان اين كشور غلبه پيدا كنند.
اغلب افرادي كه از طرف منامه تابعيت بحريني دريافت ميكنند نظامياني هستند كه در انقلاب مردم بحرين عليه رژيم حاكم در اين كشور از طرف عربستان، پاكستان و اردن وارد اين كشور شده اند و اكنون ضمن دريافت مبالغ بالاي مالي مي توانند سمت هاي امنيتي ويژه اي را نيز در اختيار بگيرند.
تا قبل از آغاز قيام مردم بحرين نيز رژيم آل خليفه به بيش از 250 هزار نفر سني غير بحريني تابعيت بحريني داده بود و منابع آگاه گزارش دادهاند كه در چشم انداز رژيم آل خليفه در نظر گرفته شده كه تا سال 2050 جمعيت اهل تسنن به 80 درصد كل جمعيت بحرين برسد و شيعيان به عنوان يك اقليت ضعيف در اين منطقه باشند.
اين رژيم به منظور تغيير تركيب جمعيتي از چند سال پيش تاكنون بويژه پس از 11 سپتامبر در سياستي غربي از يكطرف طرح اعطاي تابعيت به سني ها را در دستور كار خود قرار داد كه از كشورهاي اردن، پاكستان، عربستان سعودي و ديگر كشورهايي كه از نظر مالي توانايي كمي داشتند، افرادي را براي تابعيت وارد كرد و از طرف ديگر سعي كرد تابعيت بسياري از شيعيان را لغو كند.
پيش از اين "خليل المرزوق" در گفت و گو با روزنامه "واشنگتن پست" آمريكا اعلام كرده بود كه رژيم ال خليفه به حدود 70 هزار نفر از اهل تسنن تابعيت بحريني اعطا كرده است.
به گفته اين معارض بحريني در حال حاضر با توجه به اقدامات رژيم بحرين نسبت شيعيان در بحرين از 70 درصد به 60 درصد كاهش يافته بود.
همچنين ارتش پاكستان به درخواست و رايزني عربستان سعودي و آمريكا به منظور جذب نيروي نظامي ويژه مقابله با قيام مردمي در بحرين، اقدام به اعزام مزدور با شرايط ويژه كرده بود.
در اين اطلاعيه كه نسخه اي از آن در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته بود تاكيد شده بود، سابقه عضويت در نيروهاي مسلح پاكستان شرط اصلي براي اعزام در نظر گرفته شده است.
به رغم هشدارهاي لازم از طرف مسلمانان به كشور پاكستان، اين كشور در طرحي با رديافت مبالغ كلاني از جمله 10 هزار دلار در قبال هر مزدور، تعداد 300 مزدور در اختيار رژيم خليفه قرارداد تا با كمك مزدوران عربستاني قيام مردمي را سركوب كنند.
نكته جالب اينكه دولت بحرين همزمان با ورود اين نيروهاي پاكستاني بلافاصله تابعيت و شهروندني انها را اعطا كرد اين در حالي است كه اين رژيم در طرحي سعي دارد تا تابعيت بسياري از شيعيان را لغو كند.
همچنين چندي پيش نيز بخاطر نگراني دولت امارات تحده عربي از بروز خيزش هاي مردمي، شماري از مزدوران پاکستاني آموزشديده را به منظور سرکوب اعتراضات در اين کشور استخدام کرد.
اين تصميم را بخشي از اقدامات بازدارنده دولت امارات متحده عربي به منظور جلوگيري از وقوع قيامهاي مردمي همچون انقلابهاي ماههاي اخير کشورهاي شمال آفريقا و خاورميانه عنوان شده است.
همچنين بنا به گفته منابع آگاه، اين نظاميان پاکستاني از سوي مشاوران نظامي انگليس و امريکايي تحت آموزش قرار گرفتهاند.
اين مزدوران پاکستاني قرار است نيروهاي ارتش امارات را در سرکوب اعتراضات و تظاهرات خياباني در اين کشور همراهي کنند.
برخي کارشناسان بر اين باورند که اسلامآباد با اعزام نيرو به منامه، نقش محوري را در سرکوب معترضان بحريني ايفا کرده است.
همچنين، کارشناسان مسائل سياسي، ارسال کمکهاي بشردوستانه از سوي امارات به مناطق قبيلهنشين ايالت بلوچستان پاکستان را اقدامي در جهت ترغيب جوانان پاکستاني براي پيوستن به نيروهاي ارتش امارات ميدانند.