معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي البرز گفت: درحال حاضر دو شهرستان نظرآباد و ساوجبلاغ هر کدام فقط يک بيمارستان دولتي دارند و شهرستان طالقان هم بيمارستان ندارد.
به گزارش ايسنا، دکتر احسان زحمتکش در جمع خبرنگاران با بيان اين که استان البرز با دوميليون و300 هزار نفرجمعيت رسمي و حدود600 هزار نفر جمعيت شناور نيازمند توجه ويژه در بخش درمان است، گفت: در حال حاضر11 بيمارستان، 61 درمانگاه، 27 آزمايشگاه در بخش دولتي و سه بيمارستان، 17 درمانگاه، 101 آزمايشگاه در بخش خصوصي استان در حال فعاليت هستند.
وي افزود: از 14 بيمارستان استان 9 بيمارستان دولتي و 3 بيمارستان خصوصي در شهرستان کرج متمرکز شدهاند و شهرستانهاي ساوجبلاغ نظرآباد نيز هر کدام داراي يک بيمارستان دولتي هستند.
وي اظهار كرد: متاسفانه شهرستان طالقان فاقد بيمارستان است و در حال حاضر مراکز درماني در اين شهرستان پوششدهي وضعيت درماني اين منطقه را به عهده دارند.
زحمتکش در ادامه تعداد تختهاي بيمارستاني موجود استان را دوهزار و276 تخت اعلام کرد و گفت:از اين تعداد به علت فضاي محدود بيمارستاني تنها يک هزار و630 تخت فعال است که با برنامهريزيهاي انجام شده سعي ميشود هرچه سريعتر همه تختهاي موجود نيز فعال شود.
وي در ادامه به تعداد تختهاي اورژانس استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 186 تخت اورژانس در بيمارستانهاي استان وجود دارد که ازاين تعداد 41 تخت مربوط به بخش خصوصي و36 تخت به تامين اجتماعي تعلق دارد.
وي ادامه داد: با توجه به افزايش روزافزون جمعيت در استان البرز تا پايان سال 93 بايد دو هزارو 963 تخت بيمارستاني در استان موجود باشد.
زحمتکش همچنين از راهاندازي سه پايگاه اورژانس 115در شهرستانها و شش پايگاه در کرج به عنوان بخشي از برنامههاي آتي اين دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر40 پايگاه اورژانس 115 در سطح استان فعال است.
معاون درماني دانشگاه پزشکي البرز زمان رسيدن به محل حادثه در ماموريتهاي شهري را 11 دقيقه و45 ثانيه و حوادث جادهاي را 15 دقيقه اعلام کرد و افزود: اين زمان با زمان استاندارد جهاني برابري ميکند.
وي در پايان امکانات درماني مناسب درماني را درگرو تامين اعتبار و همکاري مسوولين براي ايجاد مراکز درماني و خدمترساني هر چه بيشتر قشر درماني به مردم دانست.