علی لاریجانی در دیدار با آیتالله مسعودی خمینی که امروز صبح صورت گرفت، با بیان اینکه مجلس نهم از نظر فکری و میزان تحصیلات در شرایط خوبی است، گفت: این موضوع به طور حتم در روند حرکت مجلس کمک شایانی میکند.
به گزارش «تابناک»، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مصوبه مجلس هشتم در تعیین سقف مدرک فوق لیسانس برای نمایندگی گفت: خوشبختانه نمایندگان کنونی از نظر تدین و اصولگرایی هم در شرایط خوبی هستند.
وی با تأکید بر اینکه نمایندگان دور نهم، فهم خوبی از مسائل گوناگون کشوری دارند، یادآور شد: خوشبختانه منتخبین جدید در همه حوزهها از قبیل اقتصاد، صنعت، کشاورزی، دامداری در سطح خوبی قرار دارند و به تمام اوضاع مسلط هستند.
لاریجانی با تأکید بر اینکه مجلس نهم باید موتور محرک برای حل مسائل کشور باشد، تصریح کرد: این موضوع تنها با پیگیری و تلاش بخشهای اجرایی محقق میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره گزارشهای ارائه شده از سوی وزرا در دوره نهم مجلس توضیح داد: مقامات دولتی در گزارشهای خود، مسائلی را ارائه و نمایندگان هم به همین صورت تعیین موضع کردند.
وی با بیان اینکه هم اکنون صنایع کشور با مشکلات بسیاری روبهرو هستند گفت: متأسفانه در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و با وجود فرمایشهای مقام معظم رهبری، بانکها همکاری نزدیکی با صنایع ندارند.
نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به مشکلات کشاورزان در تولید محصولات خود افزود: اجرای ناقص قانون هدفمند کردن یارانهها موجب بروز مشکلات زیادی برای این افراد شده است که مسئولان باید هر چه سریعتر چارهای برای آن بیندیشند.
این نماینده مجلس نهم با تأکید بر اینکه هم اکنون مشکل اصلی کشور ابعاد اقتصادی دارد افزود: خوشبختانه مجلس و به دنبال آن کمیسیونهای تخصصی برای حل این مشکلات فعال شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در دوره نهم اهداف زیادی دارد؛ اما استراتژی اصلی نهاد قانونگذاری عدم روزمرگی است.
آیتالله مسعودی خمینی هم در این دیدار با اشاره به بالا بردن سطح علمی نمایندگان مجلس در دوره نهم گفت: متأسفانه با وجود نقاط مثبت در این دوره میزان تعداد روحانیون کاهش داشته است. از این روی، اگر دوره اول مجلس را با این دوره مقایسه کنیم، این موضوع به طور واضح مشخص میشود.
این روحانی برجسته با تشکر از اقدامات فراجناحی رئیس مجلس در دوره نهم افزود: انتخاب معاونین از گروه مخالفین و جبهههای دیگر، نشان دهنده روح بالای رئیس مجلس است.
وی با انتقاد از افزایش مشکلات اقتصادی مردم در چند ماه اخیر یادآور شد: اقدامات غیر کارشناسی مانند عرضه محصولات دامی به ویژه مرغ به صورت هدفمند و انتخابی بسیار اشتباه است. از این روی، مجلس و دولت باید برای حل این مشکلات تلاش کنند.
آیت الله مسعودی خمینی با انتقاد از اظهارات رئیس جمهوری مبنی بر پخش و ارائه دویست هزار تن سویا بین مرغداران کشور تصریح کرد: این اظهارات در حالی گفته شد که رئیس اتحادیه مرغداران در فاصلهای کوتاه این آمارها را تکذیب کردند که این موضوع به طور حتم برای مردم مسأله و شبهه به وجود میآورد.
وی با تأکید بر اینکه مسئولان اجرایی کشور نباید دید جزیینگر داشته باشند گفت: به طور حتم حل مشکلات اقتصادی مردم، نیازمند نگرش کلان و برنامه ریزی منظم است.
این روحانی برجسته افزود: هم اکنون ۳۳ سال از انقلاب گذشته است اما متأسفانه پس از گذشت این مدت بین نسلهای انقلاب هیچ ارتباطی نیست.
آیت الله مسعودی خمینی با تأکید بر اینکه در کلان شهرها باید برای ارتباط بین نسلها افراد متخصص تربیت شوند، گفت: مجلس هم میتواند در ایجاد این پل نقش بسزایی داشته باشد.
لاریجانی در ادامه این دیدار با بیان اینکه برای تربیت مدیران سطح بالای کشور آموزشهای تخصصی وجود دارد یادآور شد: مدیران استراتژیک نباید وقت خود را صرف مسائل خرد و ناچیز بگذارند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش احزاب در تربیت و ارائه مدیران لایق و کارآمد تصریح کرد: مدیریت ذاتی نیست بلکه اکتسابی است. از این روی، باید برای تربیت مدیران برنامهریزی کلانی شود.