روز به روز که دشمنی آمریکا با ایران بر سر برنامه هستهای کشورمان اوج میگیرد، ادعاهای عجیب و غریب و غیرمنطقی دولت این کشور نیز علیه ایران افزایش مییابد. روند رویدادها به سمتی است که گمان میرود در آیندهای نزدیک، ایالات متحده، ایران را مسئول هر رخداد تروریستی در هر گوشه دنیا معرفی کند!
به گزارش «تابناک»، وزارت خارجه ایالات متحده با صدور بیانیهای برای دادن اطلاعات از محل پنهان شدن دو عضو شبکه القاعده ـ که این وزارتخانه میگوید در ایران مستقر هستند ـ دوازده میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.
این وزارتخارجه مدعی است، «محسن الفضلی» و «عادل رضی صدر الوهابی الحربی»، به ترتیب مسئول و معاون شبکه القاعده «مستقر در ایران» و در حال فعالیت برای فرستادن جنگجو و کمک مالی به نیروهای وابسته به القاعده در سوریه هستند.
بنا بر این گزارش، به موازات این بیانیه وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانهداری این کشور هم روز گذشته بیانیهای صادر کرده و مدعی شده، این گروه «مستقر در ایران» افزون بر تدارکرسانی به نیروهای القاعده در جنوب آسیا و خاورمیانه، در حال فعالیت برای فرستادن جنگجو و کمک مالی به نیروهای وابسته به القاعده در سوریه هستند.
وزارت خارجه آمریکا میگوید، الفضلی از معدود معتمدین شبکه القاعده است که از حملات ۱۱ سپتامبر خبر داشته است.
بنا بر این بیانیه، الفضلی تأمینکننده مالی حمله ششم اکتبر سال ۲۰۰۲ به یک کشتی فرانسوی در ساحل یمن بود. در فوریه سال ۲۰۰۵ الفضلی مشمول تحریمهای آمریکا شد و روز پنجشنبه نیز معاون وی در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفت.
وزارت خارجه آمریکا میگوید، عناصر القاعده در ایران ـ که تحت رهبری الفضلی هستند ـ در تلاش برای فرستادن جنگجو و پول به نیروهای وابسته القاعده از راه ترکیه هستند.
بر پایه این بیانیه، الفضلی همچنین از طریق شبکه گسترده خود در کویت، اعانه جمع کرده و آنها را از راه ترکیه به سوریه میفرستد.
این مجموعه ادعاها در حالی از سوی دولت ایالات متحده مطرح میشود که دشمنی ایران با القاعده از آغاز تاکنون برای همه ناظران و تحلیلگران بینالمللی، بدیهی به شمار میرود؛ چه برسد به حمایت ایران از این گروه و حضور اعضای بلندمرتبه آن در خاک ایران.
از این گذشته، چند ماه پیش و پس از آنکه ادعای ساخت دفتری توسط طالبان و القاعده در مناطق جنوب شرقی ایران، از سوی برخی رسانههای غربی اعلام شد، مقامات خود این گروهها نیز در مصاحبه هایی این موضوع را رد کرده و حتی به نوبه خود، اتهاماتی علیه ایران مطرح کردند.
اما اصل موضوع به کنار؛ آنچه بیش از همه ادعای دولت آمریکا را شگفتانگیز نشان میدهد، طرح این موضوع است که «همکاری» ایران و القاعده، برای فرستادن سلاح و کمک به مخالفین دولت بشار اسد انجام گرفته است، حال آن که در ماه های اخیر، ایران بیش از هر چیز از سوی دولت های غربی به سبب حمایت از دولت مرکزی سوریه در فشار بوده است.
اکنون کدام عقل سلیمی باور میکند که ایران، مهمترین متحد منطقهای سوریه، به مخالفان مسلح بشار اسد کمک کند؛ آن هم به واسطه القاعده و از همه مهمتر، از راه ترکیه؟!
در مجموع، به نظر میرسد، دولت آمریکا در حال حرکت به سمتی است که با گذاردن همه دشمنان خود در یک مجموعه واحد و فریب افکار عمومی، خود را در جنگی مداوم با به اصطلاح «تروریسم بین المللی» (شامل همه کشورها و گروه های ضدآمریکایی) معرفی کرده و از این راه، برای اقدامات مداخلهجویانه خود در سراسر دنیا مشروعیت بخرد.
گفتنی است، در این میان، با توجه به اینکه افکار عمومی آمریکا به سبب رخدادهای 11 سپتامبر، بیش از همه نسبت به گروه القاعده احساس وحشت و تنفر دارد، آمریکا میخواهد با طرح ادعای پیوستگی این گروه با ایران، جمهوری اسلامی ایران را نیز دشمن شماره یک مردم آمریکا معرفی نماید. اقدام اخیر دادگاه آمریکایی در محکوم کردن ایران به واسطه حملات 11 سپتامبر و اینک این ادعاهای جدید را باید همگی در راستای همین هدف آمریکا ارزیابی کرد.