بازدید 23619
23619 بازدید
واکنش مطهری به انتقاد کوچک زاده
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲ 08 January 2014
کد خبر: ۳۶۹۹۴۵
| ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲ 08 January 2014
| 23619 بازدید
23619 بازدید
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نطق جنجالیاش در خانه ملت گفت: من نمیدانم آقای کوچکزاده چه لذتی از خشونت و مسائل اینچنینی میزنند که شبانه بیایند. (مرا بازداشت کنند).
به گزارش خبرگزاری فارس، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان طی اخطاری با اشاره به اظهارات مهدی کوچکزاده دیگر نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: آقای کوچکزاده گفتند من در نطقم به قضات توهین کردم در حالی که اساسا هیچ اشارهای به قضات نبود.
وی اضافه کرد: انتقاد من به مدیریت قوه قضائیه بود که باید استقلال بیشتری داشته باشد و مثالهایی هم در این زمینه در آن نطق زده بودم.
نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه تصریح کرد: کل حرف من این بود که داستان فتنه را جمع کنیم، تا کی میخواهید به این قضیه ادامه بدهید؛ اگر ما حق چنین اظهارنظری را نداشته باشیم فلسفه وجود مجلس زیر سؤال میرود.
مطهری با بیان اینکه اعلام جرم قانونی نبوده است، خاطر نشان کرد: من نمیدانم آقای کوچکزاده چه لذتی از خشونت و مسائل اینچنینی میزنند که شبانه بیایند. (مرا بازداشت کنند)
محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در غیاب علی لاریجانی ریاست بخشی از جلسه علنی خانه ملت را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر علی مطهری گفت: به هر حال بحثی از سوی آقای مطهری در تریبون مجلس بیان شده است که امکان دارد جمعی از سیاسیون این سخنان را قبول نداشته باشند، کما اینکه من در همان زمان هم طی سخنانی به محتوای آن اظهارات نقد داشتهام.
وی اضافه کرد: بحث اینجاست که آیا آن اظهارات مجرمانه بوده است یا نه، باید این موضوع را بررسی کرد؛ دادستان تهران در این زمینه اقدام کرده است و به همین دلیل ما از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان خواستهایم تا طی جلسهای این موضوع را به صورت دقیق بررسی کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: درباره اینکه آیا آن اظهارات و مذاکرات مجرمانه بوده است یا نه، خواهش کردهایم که هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این موضوع را به سرعت بررسی کرده و نتیجه را اعلام کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.