یک روانشناس گفت: نمی توانیم جلوی تکنولوژی را بگیریم، فرزندمان علاوه بر خانواده از گروه همسالان و جامعه نیز مطالب زیادی می آموزد، باید به نوجوانان اعتماد کنیم و نگذاریم دچار سردرگمی و الگوهای متناقض و پراکنده شوند.
به گزارش فارس، نسرین ارشدی در دومین کنگره ملی روانشناسی اجتماعی ایران در نشستی با موضوع خانواده، جوان و اعتیاد گفت: میتوانیم ویژگیهایی در فرزندانمان ایجاد کنیم که ضربهگیر اجتماعی باشند اگر فرزندمان را طوری بار بیاوریم که به چیزی معتقد باشد میتواند او را مانند سپر محافظت کند.
وی افزود: بعد از خانواده، نوجوان الگوهای دیگری مانند همسالان و معلم و جامعه دارد و هر قدر تناقض و پراکندهگویی بین الگوها زیاد باشد بیشتر دچار سردرگمی در یافتن هویت خود میشود.
وی ادامه داد: نکته دیگر این است که باید به جوانان اعتماد کرد و به آنها آگاهی دهیم چون این کار حس ارزشمندی به آنها میدهد و موجب عدم لغزش آنها میشود.
وی تصریح کرد: با آگاهی میتوان از تهاجم فرهنگی و اثر آن بر فرزندان جلوگیری کرد چرا که ما نمیتوانیم جلوی تکنولوژی را بگیریم.
این روانشناس صنعتی و سازمانی خاطرنشان کرد: خیلی مواقع ما معلولها را نگاه میکنیم و علتها سرجایش میماند. علل از خانواده، اقتصاد و ویژگیهای شخصیتی هرچه باشد وجود دارد توجه به علل آسیبهای اجتماعی بسیار مهم است.