فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

بررسی روند مذاکرات صلح درنشست اتحادیه عرب

این نشست در سایه مخالفت تل آویو با آزادی آخرین گروه از اسرای فلسطینی برگزار می شود.
کد خبر: ۳۹۰۰۳۱
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶ 03 April 2014
|
3320 بازدید
دبیر کل اتحادیه عرب تاکید کرد که وزیران امور خارجه این اتحادیه هفته آینده به منظور بررسی تحولات فلسطین و روند مذاکرات میان فلسطین و اسرائیل نشست فوق العاده برگزار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، نبیل العربی، دبیر کل اتحادیه عرب افزود: این نشست در سایه مخالفت تل آویو با آزادی آخرین گروه از اسرای فلسطینی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: پس از رایزنی با مقامات کشورهای عربی قرار شد این نشست هفته آینده در تاریخ 9/4/2014 با حضور محمود عباس، رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین برگزار گردد.

العربی خاطرنشان ساخت: عباس در این نشست در جمع وزیران امور خارجه کشورهای عربی سخنرانی می کند و در مورد مذاکرات و پیشنهادات مربوط به تمدید مهلت آن و اصرار کشور فلسطین بر استفاده از حق خود در زمینه امضای توافقنامه های بین المللی توضیح می دهد.

وی تاکید کرد: به باور بنده هدف اسرائیل از عدم آزادی آخرین گروه از اسرای قدیمی فلسطینی به تعطیل کشیدن مذاکرات است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، العربی با بیان اینکه مخالفت تل آویو با آزادی آخرین گروه از اسرا، یک اقدام خصمانه علیه کشور فلسطین به شمار می رود، افزود: دولت اسرائیل به دنبال وقت کشی است.

وی یادآور شد: طی تماس های تلفنی با عباس پیرامون تحولات اوضاع کنونی و گزینه های فلسطینی و عربی برای تعامل با اوضاع کنونی بحث و گفت و گو کردم.

العربی اظهار داشت که جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا به منظور حمایت از مذاکرات سازش تلاش های بی وقفه ای را انجام می دهد.

دبیر کل اتحادیه عرب گفت که طرف آمریکایی تنها طرف قادر به اعمال فشار بر اسرائیل است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟