اختصاص بودجه خاص برای حوادث غیرمترقبه

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از تخصیص بودجه خاص برای حوادث غیرمترقبه در سطح کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۱۲۰۶۵
|
۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵ 29 June 2014
|
3110 بازدید
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از تخصیص بودجه خاص برای حوادث غیرمترقبه در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمدرضا باهنر عصر امروز در بازدید از روستای در معرض رانش نرگس‎چال شهرستان آزادشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی توجه ویژه‎ای به مناطق آسیب‎دیده از سیل هشتم خردادماه جاری در گلستان دارد.

وی، وضعیت کمک‎رسانی به روستای نرگس‎چال آزادشهر را خوب توصیف کرد و افزود: مجلس برای این گونه حوادث غیرمترقبه بودجه کلانی را معمولا در هر سال در بودجه پیش‎بینی می‎کند که قانون داوم نیز در این زمینه وجود دارد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معاونت راهبردی ریاست جمهوری باید این موقعیت‎ها را رصد و نظارت کند و بودجه‎های لازم را به حوادث غیرمترقبه اختصاص دهد.

باهنر بیان داشت: دولت و مدیریت بحران که ریاست آن به عهده وزیر کشور است باید این مقوله را به خوبی مدیریت کند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟