معاون بهبود تولیدات دامی استان اردبیل گفت:طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، وزن مطلوب لاشه مرغ برای مصرف ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰گرم است ولی در ایران لاشه های مرغ بین یک هزار و ۴۰۰تا یک هزار ۸۰۰گرم وزن دارد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر تکلوی دیروز در جلسه بررسی وضع کشتار مرغ در استان اردبیل افزود: براساس استاندارد بهداشت جهانی دوره پرورش مرغ باید بین 40 تا 42روز باشد که این دوره در ایران بین 55 تا 60 روز است.
وی بیان کرد: بالا رفتن سن مرغ مضراتی از جمله پایین آمدن کیفیت لاشه، بالا رفتن چربی محوطه بطنی، کاهش ضریب تبدیل غذایی و ... دارد.
او با بیان اینکه اگر زمان پرورش مرغ را به 42 روز برسانیم مصرف آنتی بیوتیک و هزینه های واکسیناسیون به حداقل می رسد اظهار کرد: مصرف مرغ استاندارد و با کیفیت نیاز به فرهنگ سازی در جامعه دارد و مردم باید از مزایای این گونه مرغ ها آگاه شوند.
استان اردبیل سالانه نزدیک به 15 هزار تن گوشت مرغ و پنج هزار و 500 تن تخم مرغ تولید می کند.