آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

یمن یک پهپاد متخاصم آمریکایی را سرنگون کرد

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از سرنگونی یک پهپاد آمریکایی دیگر و حمله به دو ناو آمریکایی خبر داد.

یمن یک پهپاد متخاصم آمریکایی را سرنگون کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای مقابله با تجاوزات آمریکا به کشورمان و به منظور حمایت و پشتیبانی از مردم فلسطین و مجاهدان آن، نیروهای مسلح یمن موفق شدند به لطف خداوند یک فروند هواپیمای آمریکایی مدل MQ-9 را در حین انجام مأموریت‌های خصمانه در آسمان سواحل استان حجه سرنگون کنند.

در این بیانیه آمده است: عملیات سرنگونی این هواپیما با استفاده از موشک زمین به هوای ساخت داخل انجام شد و این هفتمین هواپیمای از این نوع است که نیروهای دفاع هوایی ما در ماه آوریل سرنگون کرده‌اند. این همچنین بیست و دومین هواپیمای سرنگون شده در طول عملیات "فتح موعود" و جهاد مقدس برای حمایت از غزه است.

این بیانیه می‌افزاید: نیروهای موشکی، پهپادی و دریایی ما همچنین دو عملیات نظامی را اجرا کردند که در آن‌ها دو ناو هواپیمابر آمریکایی به نام‌های "ترومن" و "وینسون" به همراه کشتی‌های جنگی متعلق به آن‌ها در دریای سرخ و دریای عرب، با استفاده از موشک‌های کروز و هواپیماهای بدون سرنشین هدف حمله قرار گرفتند.

نیروهای مسلح یمن در بیانیه خود تأکید کرد که موقعیت نظامی آن‌ در حال حاضر از چند هفته پیش بهتر است و آن‌ها از تمامی تحولات به‌طور مؤثر استفاده کرده و در مقابله با حملات دشمن و شکست آن‌ها موفق بوده‌ است. این نیروها اعلام کرد که به حمایت و پشتیبانی از مردم فلسطین تا توقف جنگ علیه غزه و رفع محاصره آن ادامه خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.