اجرای طرحی برای فیلترینگ، علت کاهش سرعت

حال و روز اینترنت در کشور اصلا خوب نیست، اینترنت حتی دیگر نفس نمی‌کشد بلکه به معنای واقعی کلمه در حال جان دادن است، اعصاب و روان کاربران به هم ریخته است، بسیاری از افراد برای پرداخت‌ها دچار مشکل شده‌اند و خرید‌های اینترنتی مختل شده است‌
کد خبر: ۴۳۶۲۳۰
|
۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۲ 22 September 2014
|
15345 بازدید
|
حال و روز اینترنت در کشور اصلا خوب نیست، اینترنت حتی دیگر نفس نمی‌کشد بلکه به معنای واقعی کلمه در حال جان دادن است، اعصاب و روان کاربران به هم ریخته است، بسیاری از افراد برای پرداخت‌ها دچار مشکل شده‌اند و خرید‌های اینترنتی مختل شده است‌، مسوولان به درستی پاسخگو نیستند، شبکه‌های شتاب از کار افتاده‌اند و در این بین می‌توان فهمید که واژه دولت الکترونیک بیشتر شبیه به یک طنز است؛  طنزی که با خبر ارایه اینترنت پرسرعت خنده دارتر هم می‌شود‌. 

به گزارش جهان صنعت، وزیر ارتباطات مدام از افزایش سرعت اینترنت خبر می‌دهد، برخی مسوولان هنوز حرف وزیر از دهانش خارج نشده است، سازمخالفت را کوک می‌کنند اما غافل از اینکه هنوز مشکلات عدیده اینترنت در کشور بعد از گذشت سالیان سال نه تنها مرتفع نشده است بلکه هر روز کاربران با یک مشکل جدید روبه‌رو می‌شوند‌. 

اینکه اینترنت در کشور روزهای خوبی را سپری نمی‌کند، اینکه شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت با زیرساخت در حال مجادله هستند، اینکه استاندارد‌های به اشتراک گذاشتن اینترنت در کشور رعایت نمی‌شود، اینکه رگولاتوری حق و حقوق کاربران را که باید مدافع آنها باشد فراموش کرده است، اینکه وزیر ارتباطات سعی دارد با دادن وعده‌های خوش آب و رنگ کاربران را سر ذوق آورد و هزارو یک مساله دیگر‌‌.‌.‌. بر هیچ‌کس پوشیده نیست اما در این بین هیچ عزم جدی برای رفع این مشکل‌ها به چشم نمی‌خورد‌. 

درحالی که اینترنت طی یک ماه اخیر به اسفبارترین وضع خود رسیده است معاون اول قوه قضاییه با ضرب‌الاجل از وزیر ارتباطات خواسته است هرچه سریع‌تر نسبت به مسدودسازی برخی شبکه‌های اجتماعی اقدام کند و برای وزیر اولتیماتوم یک ماهه تععین کرده است‌.  در نامه اژه‌ای به وزیر آمده است‌، «نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و‌.‌.‌.  بالاخص انتشار وسیع مطالب موهن علیه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی‌(ره) در هفته‌های اخیر از طریق برخی شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس‌آپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولت‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی می‌شود و با عنایت به اینکه علی‌رغم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی درخصوص فراهم‌آوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه‌های موصوف و ارایه شبکه‌های اجتماعی داخلی هم‌سطح با شبکه‌های مذکور، مع‌الاسف تاکنون اقدام موثری به عمل نیامده است لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضاییه حضرت آیت‌الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فراهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه‌های یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضاییه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی، در هر رده‌ای طبق قانون برخورد خواهد نمود‌.»

طی تماس نگارنده با دفتر وزیر تا زمان نگارش این گزارش هنوز وزیر ارتباطات به این نامه معاون اول قوه‌قضاییه واکنشی نشان نداده است‌، این درحالی است که طی ماه‌های گذشته بحث فیلترینگ واتس‌آپ به دفعات مطرح شد و درحالی که برخی مسوولان مجدانه به دنبال فیلتر شدن این شبکه اجتماعی بودند با ورود رییس‌جمهور به مساله فیلترینگ واتس‌آپ‌، فیلتر شدن این شبکه اجتماعی از دستور خارج شد ودرحالی که طی چند هفته اخیر وزیر ارتباطات از ارایه اینترنت پرسرعت به کاربران خبر داد و برخی منتقدان از جمله مراجع اعظام نگرانی‌هایی را در این خصوص اعلام کردند وزیر ارتباطات این اطمینان را به مخالفان و منتقدان اینترنت پرسرعت داد که مشکلی در این خصوص پیش نخواهد آمد و مطابق با قوانین و موازین اسلامی حرکت خواهند کرد‌. 

اما هنوز این مباحث به‌طور کلی حل نشده است که قوه‌قضاییه خواستار فیلتر شدن برخی از شبکه‌های اجتماعی است؛ مساله‌ای که می‌تواند دوباره منجر به تنش در جامعه به‌خصوص برای قشر جوان شود‌. 

برخی از صاحبنظران معتقدند قوه قضاییه به دلایل مسایل امنیتی سعی در فیلتر کردن این شبکه‌ها دارد؛ شبکه‌هایی که به لحاظ دسترسی خیلی راحت در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و در این بین فیلترینگ هوشمند و غیرهوشمند هم نمی‌تواند چاره کار باشد‌.  قوه قضاییه با نگاه امنیتی خود سعی دارد تا صورت‌مساله را پاک کند‌ اما به نظر می‌رسد این چاره کار نیست‌. 

درحالی که اینترنت در کشور با سرعت حلزونی خود جان کاربران را به لب رسانده قوه قضاییه خواستار فیلترینگ شبکه‌هایی است که نبود آنها برای کاربران نیز مساله‌ای را حل نمی‌کند چراکه شبکه‌های بسیاری هستند که می‌توانند جایگزین این شبکه‌ها شوند‌.  بد نیست قوه قضاییه و مسوولان ضرب‌الاجلی برای بهبود اینترنت تعیین می‌کردند و از وزیر ارتباطات می‌خواستند که اینترنت را نه در حد دیگر کشورها (که با چشم بر هم زدنی فیلم دانلود می‌کنند‌) بلکه تا حدودی به سرعت آن بیفزایند تا دیگر کاربران از جان به لب نشوند‌. 

از شواهد و قرائن این‌گونه برمی‌آید که کاربران ایرانی باید همچنان حسرت‌کش دیگر کشورها باشند؛ کشورهایی که با عبور از نسل چهارم در حال ورود به نسل پنجم و بالاتر هستند و در این بین اعطای مجوز نسل سوم و بالاتر در ایران تنها یک دلخوشی است که کاربران با آن سرگرم باشند‌، چراکه با وجود اختلال‌های اخیر چه در زمینه اینترنت و چه در زمینه تلفن‌همراه نباید در انتظار ورود نسل سوم و بالاتر و حتی ارایه سرعت اینترنت به کشور باشیم، بهتر است مسوولان بیش از این با اعصاب و روان کاربران بازی نکنند‌.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۹۸
انتشار یافته: ۲۴
ناشناس
|
Armenia
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
نباید شبکه های اجتماعی را بر روی مردم بست ، برای حل مسئله نباید صورت مسئله را پاک کرد .
امیـــر ارسل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
یعنی بمیرم واسه مردم کشورم.. تحریمای کشورای بیگانه رو ولش کن ما دچار خود تحریمی هم هستیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
همكارم براي ماموريتي به سودان رفته بود.از وضعيت نابه سامان شهر و فقر شديد مردم ميگفت ولي جالب اينكه ميگفت در همه جا اينترنت به سهولت يافت ميشود و سرعت ان به مراتب بيشتر از ايران است.
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
سرعت زیاد اینترنت شاید ما رو به جهنم ببره. پس شدیداً تقاضا دارم که سرعت رو حتی کمتر کنند که با سرعت بیشتری به سمت کره شمالی شدن پیش بریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
تاسف و فقط تاسف...و دیگر هیچ
ناشناس
|
Czechia
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
سرعت دانلود مهم نیست . من ترجیح میدم یک اینترنت 512 کیلوبیت واقعی با پینگ تایم زیر 30ms و بدون pocket loss داشته باشم تا اینترنت فعلیم که 6mbs هست و با سرعت وحشتناکی دانلود میکنه . ولی فقط دانلود .
کار بانکی که به علت pocket loss و Time out با مشکل مواجه میشه و دیگه برام عادت شده پول از حسابم کم شه و بعدا بانک اصلاحیه بزنه . ایمیل بسیار کند است و کلاسهای دانشگاهیم که بصورت آنلاین است ، قطع شده و دوباره باید لاگین کنم . یعنی بخشی از درس رو از دست میدم . جالبه استاد هم که در دانشگاه معتبر دولتی پای سیستمه همین مشکل براش پیش میاد . آقا ما سرعت نمیخوایم . کیفیت اینترنت رو درست کنید اول .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
حتی اگر عین سرخپوستها, با آتش و دود ارتباط بین القبایل برقرار کنیم آخرش یکی میفرستن که:
آب بریزه روی آتش
حجم آتش کم کنه
دود منحرف کنه

نهایتا اسمشم میذارن فیلترینگ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
جانا سخن از زبان ما میگویی. هزار بار تو روز اینترنت قطع میشه و سرعتشم که دیوانه کننده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
یادش بخیر
اون قدیما اول چاه را میکندند بعد مناره را میدزدیدند

اینجا اول سرعت اینترنت کم میکنن بعد میرن سراغ فیلترینگ
هیراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
تو ایتالیا (کشوری که تازه جزو کشورهایی محسوب میشه که اینترنت توش از خیلی جاهای دیگه گرون تره) با ۱۵ یورو اینترنت ۸ مگابیتی (نامحدود) میگیری.
اینجا با ۵۰ تومن، شاتل ۳۶۰ کیلوبیت (نامحدود) بهت میده، تازه منت هم سرت میذاره و عملا سوپروایزرش به من میگه سرعت دانلود اگه تا ۵ کیلوبایت هم بیاد پایین طبیعیه بخاطر اشتراکی بودن! یعنی ۵۰ هزار تومن برای چیزی بدتر از دایل آپ!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟