دانشگاه آکسفورد" انگلیس پایان نامه دانشجوی وهابی سعودی تبار را به علت کثرت اشتباهات و رفتار بی ادبانه این دانشجو در جلسه دفاع رد کرد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از «شیعه نیوز»، دانشگاه آکسفورد" انگلیس پایان نامه دانشجوی وهابی سعودی تبار " عثمان الکلبانی" را به دلیل کثرت اشتباهات و رفتار بی ادبانه این دانشجو در جلسه دفاع و مقابل رئیس کمیته دفاع پروفسور "طارق خان" رد کرد.
از بارزترین اختلافات پیش آمده در جلسه دفاع میان این دانشجوی دکترای پژوهش های اسلامی و هیئت دفاع ، تفسیر صفت"الأنزع البطین" درباره امیرالمومنین (علیه السلام) بود. صفتی که پیامبر (صلی الله علیه و آله) به امیرالمومنین (علیه السلام) نسبت داده است.
رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) فرمود: اى على(علیه السلام)، خداوند تو را و خاندان و شیعیان و دوستان شیعیان تو را آمرزیده است، پس مژده باد تو را که تو "انزع بطین" هستى، یعنی از شرک بریده اى و از علم سرشارى.( قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم یا علی أن الله تعالى قد غفر لک ولأهلک ولشیعتک ومحبی شیعتک ومحبی محبی شیعتک فأبشر فإنک الأنزع البطین منزوع من الشرک بطین من العلم .)
یکی از شبهاتی که معاندین و دشمنان امیرالمومنین (علیه السلام) به خیال خود بر وجود مقدس امیرالمومنین (علیه السلام) وارد کرده اند، استناد به روایاتی است که به شکل ظاهری آن حضرت اشاره کرده و به خیال خود برخی ویژگی های عجیب و نامتناسبی را به آن حضرت نسبت داده اند.
دانشجوی وهابی، این صفت را مانند معاندین امیرالمومنین (علیه السلام) بر معنای ظاهری آن تفسیر کرد و مدعی شد که امیرالمومنین (علیه السلام) کسی بود که «موى جلو سرش ریخته بود (برخی اعراب برای صفات ناپسند از این عبارت استفاده می کنند) و شکمى نامتناسب داشت.»
پروفسور "طارق خان" در جلسه دفاع دانشجوی سعودی اعلام می کند که تفسیرش از این کلمه لغوی و غلط است و معنای دقیق آن "بریده از شرک و سرشار از علم" است .
رئیس کمیته دفاع تاکید می کند که برخی دشمنان امیرالمومنین (علیه السلام) در زمان معاویه که دشمنی بسیاری علیه اهل بیت (علیهم السلام) رواج پیدا کرد، این تفسیر غلط را از این عبارت رایج کردند تا ضربه ای بزنند، حتی برخی روایات از اتحاد معاویه با خوارج علیه امیرالمومنین (علیه السلام) خبر می دهد
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.