وزیر ورزش در مورد فوتبال عقب‌نشینی کرد؟

وزیر ورزش و جوانان گفت: این قوانین و مقررات اساسنامه و همچنین قوانین AFC است که تعیین می کند کفاشیان شرایط حضور در انتخابات را دارد یا نه.
کد خبر: ۵۶۶۵۷۷
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۲ 08 February 2016
|
4340 بازدید
|
۱
محمود گودرزی در باره سخن کفاشیان که گفته بود اگر گودرزی بگوید در انتخابات فدراسیون شرکت نکنم واکنش نشان داد.
به گزارش تابناک ورزشی، وزیر ورزش و جوانان گفت:  این قوانین و مقررات اساسنامه و همچنین قوانین AFC است که تعیین می کند کفاشیان شرایط حضور در انتخابات را دارد یا نه؛ و هیچ ارتباطی به نظر شخصی بنده ندارد.

گودرزی تاکید کرد: بنده فردی نیستم که کسی را برای بودن یا نبودن در بخشی که به بخش بنده مربوط نمی شود مکلف کنم. در نهایت تکلیف فدراسیون را اساسنامه آن مشخص می کند و امیدوارم اتفاق خوبی برای این فدراسیون در انتخابات آن رخ دهد.

وی در خصوص سرپرستی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه با توجه به قوانین "ای -اف -سی" وزارت ورزش نمی تواند سرپرستی برای آن تعیین کند، اظهار داشت: ما همیشه تابع قوانین و مقررات هستیم. اگر شرایط و قوانین این اجازه را به ما ندهد به آن ورود نمی‌کنیم، چرا که اعتقاد داریم هر مسئله ای می بایستی طبق قوانین و مقررات انجام شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رسول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
راستی
بازی فوتبال در ایران انجام میگردد عربستانی ها خواستند بیایند قدمشان روی چشم نیامدند هم 3-0 به نفع ایرانی ها ست طبق قوانین فیفا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت