مدیرعامل بانک دی:

اقتصاد مقاومتی مبنای فعالیت نظام بانکی شود

مدیرعامل بانک دی در پیامی به مناسبت آغاز سال جدید، ضمن تبریک نوروز به همه مشتریان و مردم ایران از آمادگی بانک دی برای حضور فعالانه در عرصه اقتصاد مقاومتی خبر داد.
کد خبر: ۵۷۷۹۰۴
|
۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳ 03 April 2016
|
3420 بازدید
|
۱
اقتصاد مقاومتی مبنای فعالیت نظام بانکی شود 
مدیرعامل بانک دی در پیامی به مناسبت آغاز سال جدید، ضمن تبریک نوروز به همه مشتریان و مردم ایران از آمادگی بانک دی برای حضور فعالانه در عرصه اقتصاد مقاومتی خبر داد.
 به گزارش اداره کل روابط عمومی بانک دی دکتر احمد شفیع‌زاده در این پیام با شاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" تصریح کرده است: همان گونه که شبکه بانکی کشور همواره به عنوان یکی از زیرساخت اصلی، چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورده است اکنون نیز باید در مبحث اقتصاد مقاومتی نقشی محوری ایفا کند.
 وی با اشاره به بیاتات مقام معظم رهبری که «اقتصاد مقاومتی» را راه علاج مشکلات اقتصادی و پاسخ به مطالبات مردم خواندند، تاکید کرده است: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باید مبنای عمل فعالیت‌های ما باشد تا بتوانیم در منطقه درخشش لازم را داشته باشیم واز تمامی پتانسیل های موجود برای شکوفایی اقتصادی استفاده کنیم.
 متن کامل این پیام به شرح زیر است:
 خانواده‌ محترم بانک دی، همکاران و مشتریان گرامی
 خوشحالم که یک‌بار دیگر خداوند بر ما منت نهاد و نعمتِ به‌پایان رساندن یک سال کاریِ پربار، و فرصت دیدار سالی نو را به همه‌ی ما عطا نمود. قدر آن نعمت را می‌دانیم و این فرصت را هم ارج می‌نهیم.
 حرکت در مسیر تعالی و سرآمدی برای بانک دی همانند دیگر سازمان‌های امروزی، یک نیاز و ضرورت اجتناب‌ناپذیر و مستلزم «تغییر مثبت و سازنده» در همه‌ ابعاد سازمانی و به‌خصوص در خودمان است. معمولاً همه‌ ما نسبت به کیفیت پایین خدمات و یا محصولاتی که مصرف می‌کنیم ابراز نگرانی و ناراحتی می‌کنیم، اما «فقط از دیگران» انتظار داریم که برای بهبود کیفیت تلاش کنند! خوب است سهم خود را در ارتقای کیفیت خدماتی که به دیگران عرضه می‌داریم از یاد نبریم. به‌واقع سرآغاز اصلاح، زمانی  ا‌ست که «از خود» شروع کنیم. اگر در کارمان صداقت داشته باشیم و خود را در معرض قضاوت و پاسخگویی قرار داده و از خود بپرسیم که چه میزان از کیفیت، ناشی از عملکرد خود ما است راه تازه‌ای را آغاز کرده‌ایم؛ که اگر با عشق و علاقه در پی این تحول باشیم و اعتقاد به تغییر درونی باشد، آن‌گاه می‌توانیم موثر باشیم.
 اطمینان دارم که از نگاه همه‌ شما در بانک دی، توسعه‌ مفهوم «مسئولیت‌ اجتماعی» و پذیرفتن نقش‌های اجتماعی در کنار فعالیت‌های اقتصادی «امری مبارک» بوده و هست. به‌همین دلیل و باهدف تحقق اقتصاد مقاومتی، کمک به اقتصاد داخلی و رونق تولید و اشتغال‌زایی ملّی، بانک دی در یک‌سال اخیر به همه‌ بخش‌های فعال اقتصادی کشور - که در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و جامعه گام بر می‌دارند- تسهیلات و خدمات مالی خود را با افتخار ارائه کرده است. با امیدواری به افق روشن تحولات اقتصادی و رونق اقتصاد کشور، در سال جدید نیز برنامه‌های بانک به‌گونه‌ای تنظیم شده‌اند که بتوانیم همانند گذشته در همین مسیر از توسعه‌ صادرات غیرنفتی حمایت کنیم.
 امسال با لبیک به پیام مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید با عنوان "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" امیدواریم همان گونه که شبکه بانکی کشور همواره به عنوان یکی از زیرساخت اصلی، چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورده است اکنون نیز در مبحث اقتصاد مقاومتی نقشی محوری ایفا کند.
 به فرموده مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی» راه علاج مشکلات اقتصادی و پاسخ به مطالبات مردم است پس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باید مبنای عمل فعالیت‌های ما باشد تا بتوانیم در منطقه درخشش لازم را داشته باشیم واز تمامی پتانسیل های موجود برای شکوفایی اقتصادی استفاده کنیم.
 دوستان بزرگوارِ خانواده‌ بزرگ دی، باور عمیق دارم به‌این‌که همه‌ شما می‌توانید در ارائه‌ یک تصویر زنده، بانشاط، فعال، مؤثر، خلاق و مبتکر از بانک مؤثر باشید و مجموعه را به‌گونه‌ای ترسیم کنید که فضای مناسب و مثبتی در ذهن همه‌ همکاران نقش بگیرد. همه‌‌ شما در به هم‌پیوستگی و گسترش ارتباطات سازمانی مناسب در بانک کمک کنید تا از این مسیر، نیات خیرخواهانه و انرژی مثبت در کل خانواده‌ بانک منتشر شود. وقتی فضای ذهنی مثبتی در بین کارکنان وجود داشته باشد و آنها منشأ این خیرخواهی و انرژی مثبت باشند، این شادابی و نشاط سازمانی به همه‌ ذی‌نفعان به ویژه جامعه معظم ایثارگری و مشتریان هم منتقل شده و همه از آن بهره خواهیم گرفت.
 شادباش مرا بپذیرید ـ دکتر احمد شفیع‌زاده، عضو هیأت‌مدیره و مدیرعامل
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مردم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۶
با سلام.یکی از مهمترین نیاز انسانها مسکن می باشد . لذا اولین کوشش بشر تهیه سرپناهی برای خود و خانوداه اش می باشد.اما با تغییراتی که اتفاق می افتد .برای ارامش که هر کس با سیلقه خویش تغییراتی در خانه خویش انجام می دهد . مخصوصا در شرایط فعلی همه مخصوصا طبقات متوسط جامعه از تمامی فضای موجود تلاش می کنند که حداکثرا استفاده را بکنند . مثال .اگر خانه شان دارای پیلوت است . ان را نیز محل مسکونی برای خود و یا فرزندانشان می کنند . حتی اکثرا پیلوت خانه را محل اسکان برای زندگی فرزندان پس از ازدواج می کنند .چون تهیه مسکن در شرایط فعلی بسیار مشکل است . این تغییرات از نظر شهرداری تخلف ساختمانی تلقی می شود . که از نظر قانون درست است ولی شرایط فعلی جامعه باعث شده است .که مردم دست به چنین کاری بکنند خود شهرداری نیز می داندکه مردم از نقشه ساختمانی تخلف می کنند . با داخل ساختمان کاری ندارد ولی اگر در بیرون ساختمان اتفاق بیافتد برخورد می کند که عمل درست است . الان یکی از مهمترین نیاز این است که خانه ها به شبکه فاضلاب شهری وصل شوند . که سیلقه های شهرداری در شهرها فرق می کند . در شهر ما اردبیل . ادارات مخابرات . برق . گاز خودشان با دریافت هزینه ( انشعاب . عوارض و.... ).وبرق .گاز و تلفن را در منزل به شما تحویل می دهند . ولی اداره فاضلاب برای دادن انشعاب .بجای ان که خودش هزینه های مانند (انشعاب . حفاری . عوارض و غیره ) را دریافت وخانه ها را به شبکه فاضلاب وصل کند . کار خود را به شهرداری اردبیل ارجاع داده است . ان موقع است که ماموران شهرداری اردبیل نقشه ساختمان در دست گرفته کلیه تغیرات ساختمانی حتی ریزترین را ثبت و یک هزینه 15 ال20 میلیونی می کنند و علام می کنند پس از پرداخت مجوز می دهند . ان موقع می بینید هزینه اشعاب 800 هزار تومانی برای شما 15 ال 20 میلیون در می اید . از شهرداری و شواری شهر اردبیل خواهش هم که می کنید جوابش این است که از چاهای فاضلاب کنده شده استفاده کنید . انشاله فرزندان شما در اینده از شبکه فاضلاب استفاده می کنند جالب توجه این است که بهداشت محیط و محیط زیست اردبیل در در باره عمکرد شهرداری سکوت اختیار کرده تا مردم باز هم ابهای زیر زمینی را الوده سازند . چون در شهر اردبیل در 7متری به ابهای زیر زمینی می رسی ومردم نیز تلاش می کند برای جلوگیری از پر شده. چاه فاضلاب تا 7ویا 10 متری بکنند. یعنی الان در زیر شهر اردبیل دریاچه فاضلاب قاطی شده با ابهای زیر زمینی تشکیل شده است . واگر خواستید درد دل خود به بازرسی و حراست بگوید .مشاهده می کنید درها را بستند و به مسائل جهانی فکر می کنند و حتی ناراحت می شوند که این گلایه ها کوچک هستند و مقام انها بالاتر از اینها است که به چنین مشکلات برسند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟