دستگیری «امیر داعش در جزیره الخالدیه»

فرماندهی پلیس فدرال عراق از بازداشت «امیر جزیره الخالدیه» وابسته به داعش در الانبار خبر داد.
کد خبر: ۶۱۷۱۸۹
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰ 24 August 2016
|
5881 بازدید
فرماندهی پلیس فدرال عراق از بازداشت «امیر جزیره الخالدیه» وابسته به داعش در الانبار خبر داد.

به گزارش فارس، مرکز فرماندهی پلیس فدرال عراق اعلام کرد که در عملیات نظامی جاری در جزیره الخالدیه یک سرکرده داعش را که «امیر داعش در جزیره الخالدیه» نامیده می شود، بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری المسله، رئیس پلیس فدرال عراق اعلام کرد که «غایب حمد المرعاوی» در عملیات پاکسازی نیروهای عراق در منطقه «البوبالی» در جزیره الخالدیه استان الانبار بازداشت شد.

نیروهای مشترک عراق امروز موفق شدند با حمله به دو روستای «البوبالی» و «البوکنعان» به پاکسازی آن اقدام و در مرحله دوم عملیات بازپس گیری جزیره الخالدیه را آغاز بکنند.

نیروهای بسیج مردمی و ارتش عراق در ادامه پاکسازی جزیره «الخالدیه» استان الانبار توانستند پس از درگیری های سنگین و کشتن دهها تن از تروریست‌های داعش بیش از 90 درصد منطقه راهبردی «البوکنعان» را پاکسازی کنند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟