مقصر قطعی حادثه شهران هنوز معرفی نشده است

کد خبر: ۶۱۹۲۵۵
|
۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷ 31 August 2016
|
4388 بازدید
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: مقصر اصلی حادثه شهران هنوز مشخص نیست و مقصر نهایی باید از سوی نمایندگان دادگستری اعلام شود.
 
به گزارش میزان، ابوالفضل قناعتی گفت: اینکه رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرده است که مقصر اصلی پرونده انفجار گاز در محدوده خیابان شهران مترو تهران است، موضوعی است که مورد تایید اعضای شورای شهر نیست.

وی افزود: مقام اعلام کننده مقصر نهایی حادثه شهران سازمان مدیریت بحران نیست و مقام قضایی باید مقصر نهایی را معرفی کند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بررسی های صورت گرفته در رابطه با علت فرونشست زمین در محدوده خیابان شهران خاطرنشان کرد: 7 کارشناس دادگستری بررسی در رابطه با علت این حادثه را در دستور کار قرار داده و مقرر شده بعد از جمع بندی نهایی، نظر قطعی از سوی مقام قضایی اعلام شود.

قناعتی در خصوص مهلت باقی مانده مالک پاساژ علاء الدین برای تخریب اضافه بنا تصریح کرد: در شرایطی که مالک پاساژ علاء الدین تنها تا پایان شهریور برای تخریب اضافه بنا زمان دارد اما هنوز شاهد هستیم که "در"، "دیوار" و فضاهای تخریب نشده ای در اضافه بنای ساخته شده این پاساژ هستیم.

وی تاکید کرد: سرپرست دادسرای ناحیه 7 تهران قول مساعد داده که اگر تا پایان شهریور اضافه بنای پاساژ علاءالدین تخریب نشود، روز اول مهر با محکم دادستان اضافه بناها به طور کامل تخریب شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟