اکران طرح‌های فرهنگی با موضوع ۱۳ آبان در تهران

کد خبر: ۶۳۷۴۴۹
|
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱ 02 November 2016
|
2534 بازدید
عیسی علیزاده مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از اکران طرح های فرهنگی با موضوع ۱۳ آبان در سطح شهر خبر داد و گفت که این طرح ها تا ۱۵ آبان‌ماه روی عرشه پل‌ها و بیلبوردها باقی می‌ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی علیزاده  مدیرعامل سازمان زیباسازی با اشاره به اینکه برای انتخاب آثاری که به مناسبت ۱۳ آبان در سطح شهر تهران اکران می شود، کارگاه طراحی گرافیک و کاریکاتور با موضوع «تسخیر لانه جاسوسی» و «استکبار ستیزی علیه آمریکا» و «روز دانش آموز» برگزار شد، ادامه داد: در نهایت از میان افرادی که در این کارگاه شرکت کردند، ۱۵ طرح انتخاب و بر روی ۱۶۰ عرشه پل و بیلبورد اکران می شود.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، طرح های فرهنگی ۱۳ آبان در آستانه این رویداد تاریخی و همچنین پیرو منویات مقام معظم رهبری به منظور ترویج و تبلیغ استقامت و پایداری مردم ایران در برابر آمریکا و ایادی استکبار از سوی داوران این رویداد هنری مصطفی اسداللهی و محمدعلی بنی اسدی انتخاب شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟