رویدادی شوم که جان شماری از هموطنانمان را ربود؛

تلنگری بزرگ برای زائران ایرانی اربعین و مسئولان سازمان زیارت +ویدیو

اتفاقات شومی که در صورت بیمه بودن زائران، دست کم مانع از آن خواهد شد هزینه عملیات انتحاری تروریست ها را خانواده‌های زائران بپردازند. وضعیتی که برای فرار از آن برخی بیمه ها مانند بیمه شخص ثالث اجباری شده اما هنوز هستند کسانی که درباره اش نمی‌دانند و در مخالفت با آن سخن می‌گویند!
کد خبر: ۶۳۸۴۷۶
|
۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۴ 06 November 2016
|
26621 بازدید
|
در روزهایی که عراقی‌ها و متحدانشان تلاش دارند آخرین قسمت‌های تحت اشغال از سرزمینشان را از تروریست‌های داعش و امثالشان نجات دهند، دو انفجار تروریستی در استان صلاح الدین جان عده‌ای را ربود که در کنار تبعاتش، پیامی واضح برای ایرانیان داشت.

به گزارش «تابناک»، متاسفانه ساعاتی پیش انفجاری تروریستی در سامرا رخ داد که بر اثر آن شماری از شهروندان عراق و ده تن از هموطنانمان جانباختند؛ رویدادی تلخ که آنقدر در عراق تکرار شده که چه بسا شمارش از دست همه خارج شده باشد، اما این تکرار فراوان نیز نمی‌تواند مانع از نادیده گرفتنش شود.

این در حالی است که زمان زیادی تا موسم عزاداری اربعین حسینی و به پا خواستن شوری عظیم در عراق باقی نمانده و فشار فراوانی که ارتش عراق و متحدانشان برای بازپسگیری موصل و برچیدن بساط تروریست ها در خاک این کشور بر ایشان وارد می‌آورند، این احتمال را تقویت کرده که ایشان برای رهایی خود از مهلکه دست به انتحار گسترده تر زده و بکوشند دست کم در افکار عمومی جهان بازنده تمام عیار لقب نگیرند.

وضعیتی که می‌تواند نگرانی در خصوص انفجارهای تروریستی را تقویت کرده و با توجه به اجتماع بزرگ جمعیت عزاداران حسینی در روزهای منتهی به اربعین حسینی و پس از آن، مسئولیت نهادهای متولی امنیت این مراسم بزرگ را دوچندان کند تا به مانند اربعین های گذشته، شاهد رقم خوردن اتفاقی عظیم و در عین حال به دور از حوادث تروریستی باشیم.

به ویژه اکنون که می‌بینیم دو انفجار تروریستی صبح و عصر امروز در دو نقطه از استان صلاح الدین عراق، در تکریت و سامر به وقوع پیوسته و جان عده ای را گرفته است. از جمله شماری از زائران ایرانی عتبات عالیات که مجال سفر به عراق را فرصتی برای زیارت کربلای معلی، نجف اشرف، کاظمین و سامرا می‌یابند و دوست ندارند بی زیارت حرم ائمه معصومین در این شهرها، به خانه و کاشانه خود بازگردند.

اتفاقی که از زمان ظهور داعش و دیگر تروریست ها در منطقه برای بسیاری از زائران مقدور نشده و دست کم انتظار زیارت حرمین عسگرین در سامرا را اجابت نشده، بر دل بسیاری باقی گذاشته چراکه تا چندی پیش استان الانبار در مجاورت سامرا در اشغال تروریست ها بود و زائران از سفر از به این خطه منع می‌شدند. وضعیتی که هنوز به برقراری امنیت کامل در این منطقه منجر نشده و اتفاقات شوم امروز نیز موید آن است.
 
 
این در حالی است که از دید مردم عراق و زائرانی که عازم این کشور می‌شوند، در دیگر شهرهای این کشور نیز همواره خطر بروز اتفاقات تروریستی وجود دارد، به ویژه آنکه می‌دانیم رقم زنندگان این حوادث افرادی هستند که از هیچ جنایتی فروگذار نیستند. با این ملاحظه که کاروان زائران حسینی نیز کسانی نیستند که از شهادت بیم و واهمه به خود راه دهند و مراقبان و حراست کنندگان این مراسم نیز مهیای تامین امنیت کامل ایشان هستند.

اما آیا همه این ملاحظه ها مانع از آن خواهد شد که کسی از جان خود مراقبت نکرده یا فکر حوادث احتمالی را کند؟ آیا اشکالی دارد اگر بدانیم چگونه می‌توان در دایره امنیت جانی قرار گرفت یا برای جبران مافات، پیش از وقوع هر گونه حادثه تدارک دید؟

صحبت درباره چیزی شبیه آموزش و پیشگیری است؛ آموزش دیدن درباره چگونگی مراقبت از جان در مقابل حوادث احتمالی و آینده نگری برای دوری جستن از تبعات بروز اتفاقات احتمالی. یعنی هم بیاموزیم تروریست ها چه می‌کنند و با دانستن این نکته بکوشیم هم خودمان را در امان بداریم و هم به حفظ جان دیگران با همکاری با ماموران امنیتی فکر کنیم و علاوه بر آن، بیاندیشیم اگر رویدادی جانمان را تهدید کرد، چگونه خواهیم توانست از پس عواقبش برآییم.

رویکردی که اگر بیاندیشیم بیماری و حادثه در کمین جانمان نشسته و در این سفر ویژه، احتمال بروز هر دوشان به دلایل فراوان بیشتر است، بیمه را راهکار خوبی برای فرار از هزینه ها و خسارت های ناشی از آن خواهیم یافت و مشتاق مراجعه به آن خواهیم شد. به ویژه آنکه می‌دانیم حوادث تروریستی می‌تواند به نقص عضو یا کوچ ابدی منجر شود.

اتفاقات شومی که در صورت بیمه بودن زائران، دست کم مانع از آن خواهد شد هزینه عملیات انتحاری تروریست ها را خانواده‌های زائران بپردازند و در صورت بیمه نبودن ایشان، به مضاعف کردن مشکلات منجر خواهد شد. وضعیتی که برای فرار از آن برخی بیمه ها مانند بیمه شخص ثالث اجباری شده اما هنوز هستند کسانی که درباره اش نمی‌دانند و در مخالفت با آن سخن می‌گویند!

این در حالی است که می‌دانیم اعزام زائران ایرانی اربعین به داشتن بیمه نامه منوط شده و اگر اتفاقی مانند گشودن مرزها در روزها و ساعات آخر و اعزام زائران بی در دست داشتن مدارک ضروری مانند گذرنامه و بیمه رقم نخورد، این امیدواری وجود خواهد داشت که به هیچ عنوان ممکن نیست سفر هیچ زائری به نیت حضور در مراسم پرشکوه اربعین حسینی، به تلخی هایی در ذهن ایشان و خانواده هایشان منجر شود.

بماند که هنوز نمی‌دانیم چگونه است مسئولان و به طور ویژه مدیران سازمان حج و زیارت که متولی عمده اعزام زائران به عراق هستند، آموزش دادن به زائران در خصوص حوادث تروریستی و دست کم آگاه نمودن ایشان در خصوص برخی مخاطرات حضور در عراق را سودمند نیافته‌اند و برای رفع این خلا راهکاری ارائه نداده‌اند؟!
 
 
تعداد بازدید : 69
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
بسیار عالی بود،به نکات خیلی مهمی اشاره کردید که متاسفانه به ذهن آنهایی که مسئول هستند نرسیده.
این که داعش بخواهد به خاطر جریانات موصل دست به عملیات تروریستی در دیگر نقاط بزند کاملا محتمل است.به نظرم باید رفتن زائران به سامراء و حتی کاظمین اکیدا ممنوع شود و تمام توان نیروهای حفاظتی صرف حفظ امنیت مسیرهای منتهی به نجف و کربلا شود و آموزش های لازم به زائران هم بشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
تحليل بسيار ضعيفي بود و با نگاهي ناعادلانه به زحمات مسئولين به ويژه سازمان حج و زيارت به اين دليل كه شما اصحاب رسانه تا ديروز منتقد جدي بيمه زائران بوديد و بعد از اين حادثه دلواپس هموطنان
قدري منصف باشيم و عادل...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
متاسفانه فقط متولیان سازمان سیاحتی زیارتی و حج و اوقات معمولا به این بسنده میکنند که بگویند این کاروان ها از طرف ما نبوده اند و غیر مجاز هستند مگر کاروان صد یا دویست نفره هم غیر مجاز می شود
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
سلام اقا بیمه خوب است ولی سودش صد هزار برابر خوبه برا یک شرکت ..... لطفا اسم شرکت بیمه را هم ببرید
استاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
ای وای وای هزار وای!!!!
کارون خروشان
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
پول این بیمه ها مگر غیر از جیب ملت داده میشود؟ کجای دنیا یک سازمان بیمه کسی را که خود را در خطر میاندازد بیمه عمر میکند؟ بیمه یعنی ده ها سال شخص پول بیمه میدهد که اگر اتفاقی افتاد به خانواده خسارت پرداخت شود واگر اتفاق عمدی باشد هیچ خسارتی پرداخت نمیشود
بازی با افکار برای فریب گناه کبیره است
الف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
تابناک : همین چند روز پیش بود که مطلب انتقادی در باره بیمه و بیه کردن زاءرین به مبلغ 25000 هزار تومان درج کرده بودید ! البته انتقادتان بیشتر در مورد شرکت بیمه گذار خاص بود ! ولی باید توجه داشت که قرارداد با یک شرکت بهتر از چندین شرکت است
علی
|
Germany
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۶
حضور میلیونی عاشقان حسینی علاوه بر اجر معنوی یک نمایش قدرت هم در سطح جهانی ب چشم می اید و به نفع مملکت و نظام است بهتر است در این مراسم بیمه همگانی از طرف دولت ایجاد گردد تا مردم با خیال اسوده تری به امور معنوی و زیارت مشغول شوند
سید حسنی سه نیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
از العبادی چه خبر؟
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
فله ای فرستادن هم وطنانمون به این کشور که هیچ توجیحی جز تاثیر گذاری فرهنگی نداره، بدون بیمه و ضمانت حفظ جان این عزیزان در واقع توهینی بیش به ایران و ایرانی نیست. در واقع این کار علاوه بر بی ارزش نشان دادن جان مردم ایران برای کشورهای دیگه، باعث بدگمانی "قشر متعهد" جامعه نسبت به مسئولان کشورمون هم خواهد شد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟