ارسال سه مورد شکایت مولاوردی به مراجع قضائی

کد خبر: ۶۴۵۹۳۰
|
۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷ 05 December 2016
|
4243 بازدید
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در کانال تلگرامی خود از شکایت و پیگرد قانونی این معاونت از یکی از خبرگزاری ها، معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در این مطلب آمده است: این معاونت مراتب اعلام شکایت و پیگرد قانونی از اتهامات سراسر کذب و خلاف واقع معاون خودخوانده شورای فرهنگی اجتماعی زنان و مسئول بسیج جامعه زنان و یکی از خبرگزاری ها که اقدام به نشر آن کرده، تقدیم مراجع ذیربط کرد.
 
شهیندخت مولاوردی افزود: دفتر بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری اخیرا گزارشی را منتشر کرده که بر اساس آن شاخص صداقت و امانتداری در کشور به هشت درصد رسیده است، این در حالی است که این رقم در کشورهای حوزه اسکاندیناوی بالای ٧٠ درصد است!
 
مولاوردی گفت: به بیانی دیگر و بر این اساس به جرات می توان گفت مساله امروز جامعه، نه بحران معیشت و اقتصاد، بلکه بحران اخلاق است و عدم صداقت و دروغگویی بنیان نهادهای اساسی جامعه از خانواده تا ساختارهای اجتماعی را نشانه رفته است.
 
وی ادامه داد: نمونه بارز این رفتار را در وارونه نمایی ها و دروغ پردازی های معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان!(البته چنین پستی در آیین نامه این شورا اصلا تعریف نشده است) و مسئول سازمان بسیج جامعه زنان در نشست بررسی خشونت علیه زنان که یکی از خبرگزاری خبر آن را با عنوان و نقل به مضمون «قوه قضائیه جهت رسیدگی به تخلفات معاونت زنان ورود کند/ چرا سازمان ملل میلیونها دلار پول به معاونت زنان پرداخت کرده است؟»، منتشر شده است را می توان مشاهده کرد.
 
مولاوردی افزود: با مطالعه متن خبر، آدم از اینکه چطور برخی مثل آب خوردن - آن هم تحت لوای دین- دروغ می گویند، انگشت به دهان و متحیر می ماند.
 
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: اینان یا نمی دانند میلیونها دلار چه مبلغی است؟ یا به کلی در مورد سازوکارهای سازمان ملل در اعطای کمکها به کشورها شناختی ندارند و یا کشور را آن چنان بی در و پیکر فرض کرده اند که میلیونها دلار در آن جابجا می شود، بدون آنکه آب از آب تکان بخورد!!!!
 
وی ادامه داد: جهت آگاهی و مزید اطلاع، کمک های سازمان ملل به کشورها براساس میزان درآمد صورت می گیرد که بر این اساس کشورها در طبقات درآمد پایین، درآمد متوسط پایین، درآمد متوسط بالا و درآمد بالا قرار می گیرند.
 
وی اضافه کرد: تا سال 2010 کشور ایران در مجموع کشورهای با درآمد متوسط پایین تلقی می شد و در نتیجه برای تحقق برنامه های توسعه ای، سازمان ملل کمک های مستقیم از منبع کمک های خارجی به ایران تخصیص می داد.
 
وی افزود: از سال 2010 ایران بدلیل رشد درآمد (فروش بی سابقه نفت در اوج گرانی) از کشورهای با درآمد متوسط پایین به گروه بالاتر رفت و در حال حاضر به عنوان کشوری با درآمد متوسط بالا شناخته می شود. در نتیجه دیگر از نظر سازمان ملل برای تحقق برنامه ها ضرورتی به کمک مالی نیست و نقش سازمان ملل در برنامه های توسعه در کشور ما نقش مشورتی و ترویجی است و بودجه ای هم که در قالب برنامه کشوری مثل صندوق جمعیت ملل متحد به بخش های مختلف داده می شود بسیار محدود و بر اساس حق عضویت است.
 
مولاوردی ادامه داد: آنچه که این معاونت در چارچوب پنجمین برنامه کشوری در برونداد پنجم دریافت کرد حدود پانصد میلیون تومان بود که اسناد هزینه کرد آن شفاف موجود است.
وی اضافه کرد: به همین منظور اعلام شکایت و پیگرد قانونی این معاونت از این دو فرد و این خبرگزاری تقدیم مراجع ذیربط شد تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟