فوتبال اروپا تحت تاثیر گلهای استثنایی مهاجم ایرانی مقابل آیندهوون

هت تریک تاریخی قوچان نژاد درخانه تیم اول هلند/گوچی نخستین آقای گل ایرانی قاره سبز

مهاجم دوست داشتنی و پرتلاش ایرانی که تیم ملی ایران با گل او به جام جهانی قبلی راه یافت، امشب با هت‌تریک تاریخی مقابل پی اس وی آیندهوون هلند، تعداد گل‌های خود در این فصل لیگ اردیویسه را به 12گل رساند تا نخستین ایرانی تاریخ باشد که غیر از زدن سه گل در یک مسابقه اروپایی، به صدر جدول گلزنان یک لیگ معتبر در قاره سبز تکیه می زند و مدعی آقای گلی می شود.
کد خبر: ۶۵۹۰۵۷
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۷ 22 January 2017
|
24461 بازدید
|
رضا قوچان‌نژاد مهاجم ارزنده تیم ملی ایران و باشگاه هیرنفین موفق شد به‌عنوان نخستین بازیکن ایرانی تاریخ لقب بگیرد که در رشته فوتبال موفق به هت‌تریک در مسابقات اروپایی می‌شود هرچند سه گل ارزنده او برابر آیندهوون برای پیروزی تیم‌اش کافی نبود.

به گزارش تابناک ورزشی، در آخرین بازی هفته نوزدهم لیگ اردیویسه هلند هیرنفین رده چهارمی در حضور ثابت رضا قوچان‌نژاد از ساعت 19:15 امشب در استادیوم فیلیپس آره‌نا به مصاف پی. اس. وی. آیندهوونی رفت که با 5 امتیاز بیشتر از آنها جایگاه سوم جدول را دراختیار داشت.
 
قوچان‌نژاد که بهترین گلزن هیرنفین در این فصل است شروع توفانی‌ای در ابتدای مسابقه داشت و پاس چیپ تماشایی سام لارسن به پشت مدافعان آیندهوون را با ضربه چیپ دیدنی از بالای سر جرون زوئت دروازه‌بان این تیم عبور داد تا خیلی زود در خانه حریف پیش بیافتند.

هت تریک تاریخی قوچان نژاد درخانه تیم اول هلند/گوچی نخستین آقای گل ایرانی قاره سبز+ویدئو
 
برتری یاران گوچی خیلی ادامه نداشت و داوی پروپر و گاستون پریرو به ترتیب در دقایق 32 و 42 برای آیندهوون گلزنی کردند تا نیمه اول 2 بر یک به سود تیم میزبان خاتمه پیدا کند.

هیرنفین که نمی‌خواست فرصت کم کردن فاصله با تیم‌های بالای جدول در این مسابقه مهم را از دست بدهد مثل ابتدای بازی در شروع نیمه دوم نمایش خوبی داشت و دوباره قوچان‌نژاد در دقیقه 54 دفع توپ اشتباه مدافع آیندهوون را با شوت روی پای چپ بادقت تبدیل به گل کرد تا بازی مساوی دنبال شود.

هت تریک تاریخی قوچان نژاد درخانه تیم اول هلند/گوچی نخستین آقای گل ایرانی قاره سبز+ویدئو

درخشش گوچی پایان نداشت و مهاجم ملی‌پوش ایرانی هیرنفین در دقیقه 80 ارسال دقیق سام لارسن را از روی کرنر را با ضربه سر عالی از روی سر مدافعان حریف وارد دروازه کرد تا شب رویایی پشت سر بگذارد.


دو گل مارکو فن خینگل و هکتور مورنو در دقایق 89 و 90 برای آیندهوون اجازه نداد تا شب رویایی قوچان‌نژاد تکمیل شود و تیم او با نتیجه عجیب و پُر گل 4 بر 3 بازنده زمین را ترک کند.
 
قوچان‌نژاد که تا پایان مسابقه در ترکیب هیرنفین حضور داشت با هت‌تریک مقابل آیندهوون تعداد گل‌های خود در این فصل لیگ اردیویسه هلند را به عدد 12 رساند تا همراه با نیکولای یورگنسن دانمارکی مهاجم فاینورد در صدر جدول گلزنان قرار گیرد.
 
تعداد بازدید : 132
دانلود 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
برای سلامتی افتخار آفرینان ایران صلوات
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
هنر نزد مشهدیان است و بس. چه گوچی چه قالیباف
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
الان این تبیلغ برا کی بود دقیقا؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
از افراطیونشون هم نام می بردید
عجب.......؟؟؟؟؟؟ مشهدیان . خب بالاخره اونا هم ایرانین دبگه
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
عجب.......؟؟؟؟؟؟ مشهدیان !!!!!!!!!!!!! خب بالاخره اونا هم ایرانین دیگه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
خیلی بازی قشنگی بود هیف شد باخت
پاسخ ها
وحید
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
منفی دادم چون حیف رو هیف نوشتی
قسمتون میدم رو غلط های املائی حساس باشین
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
واقعا حیف بود
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
نه واغئن خیلی هیف شد
از مشهد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
عقده حفارتت رو درمان کن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
ناز شستش مبارک خانواده اش باشه
گورخواب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
در این وانفسای استرس وحشت آور برای ملت داغدیده ایران عزیز، وجود گوجی خود نعمتی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
تبریک می گم جناب قوچانی نژاد ، در پناه خداوند به امید درخشش بیشتر شما در صحنه های جهانی باعث افتخار ایرانیان شدید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
آفرین به گوچی، زنده باشی
محمد
|
Netherlands
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
دو شب پیش مهمان یه برنامه ورزش استان فریزلند هلند بود. جالب بود که یه پیشگو رو نشون داد که قوچان نژاد مقابل ایندهوون گل میزنه.
پاسخ ها
ااحمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
پیشگو نمیخواد دیگه ، مهاجم باشی، 90 دقیقه بازیت بدن، چند بازی قبل هم پشت هم گل زده باشی برا تیمت ، چیو پیشگویی کرده دقیقا؟!؟!؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
فقط کافیه برگردی تو تیمهای ایرانی بازی کنی تا تباه بشی!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت