عبدالکریم حسینزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شورای عالی اصلاح طلبان در حال انجام کارهای علمی و کارشناسی خوبی در راستای تدوین شاخصها و معیارهایی است که افراد میتوانند در لیست انتخابات شورای شهر قرار گیرند و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهند. قاعدتا این لیست باید بتواند اقبال عمومی ایجاد کند و از نظر درون حزبی و درون ساختاری نیز فراگیر باشد.
وی افزود: مدتهاست گلایههایی مطرح میشود مبنی بر اینکه در این لیستها از جوانان استفاده نمیشود، یا درصد زنان کم است. ما سعی میکنیم مدلی را طراحی کنیم که نه فقط برای جلب رضایت بلکه برای بالا بردن کیفیت کاری شوراهای شهر به مدل و الگویی برسیم که همپوشانی وسیعی بین طیفهای مختلف سنی و جنسی داشته باشیم و رویکرد کاملا علمی و اجرایی به مساله داشته باشد.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس اضافه کرد: تجربه اجرایی و رزومه تحصیلی و کارکردی افراد برای حضور در فهرست انتخاباتی شورای شهر امر مهمی است و ما باید بتوانیم همزمان ضمن جلب اکثریت جامعه همسو کاری کنیم که خروجی لیست از ظرفیت بالایی برخوردار باشد.
حسینزاده اضافه کرد: فراکسیون امید مجلس هم میتواند مبنای خوبی برای آسیب شناسی باشد تا اگر ما در فرآیند انتخابات مجلس دهم اشتباهاتی داشتیم در انتخابات شوراهای شهر دچار ایرادات گذشته چه قبل و چه بعد از انتخابات نشویم.
این عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اضافه کرد: من فکر میکنم در هفتههای آینده به خروجی خوبی در مورد فهرست انتخاباتی شوراهای شهر خواهیم رسید و ما میتوانیم فضای جمعی خوبی را ایجاد کنیم. تنها راهش این است که ضریب اهمیتی برای اقشار تعریف کنیم و فارغ از اینکه فردی وزیر، وکیل و یا نماینده بوده به تدوین لیست بپردازیم. اگر چهرههایی هستند که کارایی و عملکرد داشته باشند دلیلی بر کنار گذاشتن آنها نیست و البته باید تعادل را بین صنوف مختلف رعایت کنیم، نه اینکه اگر کسی چهره نیست ولی ظرفیت و توان بالایی دارد نتواند خود را مطرح کند. یا اینکه افراد به صرف چهره بودن در حوزههای مختلف تصاحب کرسی کنند.
نائب رئیس فراکسیون امید در پایان گفت: مثلا در حوزه مدیریت شهری جایی نیاز به تخصص شهرسازی، جامعه شناسی، روانشناسی محیطی عمران یا حقوق احساس میشود تا شکافهای جامعه پر و مشکلات حل شود. لذا باید توجه ویژهای به تخصص افراد داشته باشیم، چرا که این امر موجب برطرف شدن بسیاری از دغدغهها خواهد شد.